Fluturasi de martie-aprilie2011(111)
Raspunsuri - Pagina 13
anaxena spune:
buna dimineata(pt mine!)
la noi moasha scoate copilul din spital si-l imbraca tot ea..dar cum eu nasc la Bucuresti am sa-l imbrac eu
la noi inca ninge,deci nici azi nu ieshim din casa..ca nu mi se pare distractiv sa o imping pe Maria in carucior pe zapada asta si eu cu burtica din dotare
azi m-a anuntzat verisoara mea gravida ca face nunta pe 26 februarie...vai cat o sa fiu!!!o sa am 37s!
mi-am papat micul dejun...ashteptam cu interes pranzul,pe care terbuie sa-l achizitionez de la alimentara,deci tot va trebui sa ies..uff
am o lene in mine de pur si simplu ma doare
cafea beau si eu de la inceputul sarcinii,ieri nu bausem si pe seara aveam o durere grozanica de cap
Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si s30 cum creste Alex
AMR 10s!!!!
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
pisucmic spune:
Viss draga,
sa gandesti ultrapozitiv, si (daca simti asta) sa te rogi mereu la DD, Maica Domnului, Sf Nectarie si Sf Stelian (care protejeaza copiii) , si va fi foarte foarte bine.
Eu nu stiu de odiseea dinainte, dar nu cred ca in trimestrul 3 mai poti avea cu adevarat probleme cu vreunul din bebei: daca esti bine urmarita iar tu stai cumintica si relaxata, sunt sigura ca va fi foarte bine!
Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu! s27 cu un dragalas
alina06st spune:
Buna si de la noi si pupici pt toate burticutele, mai ales cele care au absentat mai mult: roxy, dorinut@ ...
Ma tot uit la semnaturile voastre si vad cum se apropie momentul primilor fluturasi . Mie mi se pare ca mai am asa de mult... Astept cu mare nerabdare sa intru si eu in luna a saptea.
Fetele care aveti baietei in burtica v-au spus medicii ceva de injectiile astea de maturare a plamanilor. Doamne, am o obsesie cu asta. pe 25 ian ma duc la medicul meu si il intreb daca sa le fac sau nu. Chestia e ca am o cunostinta care a pierdut bebele la cateva ore de la nastere pt ca a avut probl cu plamanii. Nu s-au dezplipit, ceva de genul asta. Adevaru' e ca fata asta avea si ceva probleme de trombofilie de care n-a stiut si a si fumat muuuult, toata sarcina...
in sapt 25 cu minune de sanatos si vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
viss spune:
pisuc- ai pm.
alina, si restul- nu ma mai innebuniti cu popularismele astea- n-am auzit nicaieri in medicina sa scrie, cel putin cand am facut eu ginecologia in facultate, si nici ulterior, ca procesul de maturare a plamanilor tine de sexul copilului. tu, pisuc, ai citit undeva?dc exista risc de nastere prematura se fac indiferent de sex.uite, bag pe net acum, sa caut articole..
28 SA+ viitoare mami de 2 buburuze:
dorinut@ spune:
alina06st mie nu mi-a zis nimic.
Dar apropo de vaccin, mi-a spus medicul de familie ca spre sfarsitul sarcini se face vaccinul antitenos in sarcina. Mi-a zis sa ma consult cu ginecologul si daca vreau sa vin la ea, altfel daca nu vreau trebuie sa semnez o hartie ca refuz. Voua v-a spus de acest vaccin?
viss ce a crescut burtica .
yasmy cum stai cu kg? In poza vad ca esti la fel de slaba, deci banuiesc ca nu apus mai nimic. Esti tare .
------------------------------------------------------------------------------------------
31+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen
AMR - 8 saptamani!
Ana-Maria
andreea_mdm spune:
Buna burticute? ma primiti si e mine? Eu am 22 de sapt, dpn naturala ar fi 9 mai , dar din auza placentei praevia si altele nasc rin cezariana dupa pasti 25-28 aprilie. Nu am gasit nimic de aprilie-mai.
La multi ani sanatosi si voiosi! ce mai faceti fetelor, cum va simtiti dupa sarbatori? V-ati incarcat bateriile?
La mine a fost frumos, desi am stat doar in casa, am avut musafiri in fiecare zi! Am mancat, am stat, am mancat, etc...Sper sa nu ma ingras prea tare! Sunt din ce in ce mai rotunda si ma misc greu, obosesc foarte repede. Cam greu cu statul asta, dar sper ca la urm eco sa imi spuna ca e bine, desi dureri tot mai sunt cateodata.
Ma cam doare ficatul de o bucata de vreme foarte tare, de inainte de sarbatori a inceput. Oare de la ce sa fie? Sper a nu fie ceva mai grav.ma doare sub coasta asa, in partea dreapta aproape de san si ma tine durerea de imi ia rasuflarea. daca ma intind si stau intr-o anumita pozitie ma lasa , daca ma ridic si stau in picioare mai mult, sau intr-o pozitie mai altfel ma ia iarasi.
Saptamana asta ma duc la morfologia fetala la nemescu si am sa il intreb.
Si inca ceva: mi-era dor de o salata de fructe cu inghetata. Sotul meu fara sa isi dea seama a luat inghetata dietetica(de la Betty) si dupa ce am mancat vreo doua portii am constatat ca asta contine aspartam. Am citit pe net si nu m-a incantat deloc ce am auzit, din contra m-a speriat. Voi ce stiti? Sper ca atat cat a fost nu a afectat cu nimic, Doamne fereste. M-am ferit atat de medicamente si alte chestii si acum de la o inghetata am dat-o in bara!
Va pupic si va doresc un an cat mai bun, cu multe impliniri , fericire, sanatate si multa iubire!
...asteptand o minune in viata mea!
22w
[url=http://www.pregnology.com/pregnancy/05/09/2011]www.pregnology.com/preggoticker2/990000/336600/My%20pregnancy/05/09/2011.png" border="0">[/url][url=http://www.pregnology.com]Make a pregnancy ticker[/url]
cami_antonia spune:
neata feteleeeeeeeeeee
la noi e superrrrrrrrr
e ger
dar zapadaaaaaaa
abia astept sa o scot pe antonia la zapadaaaaaaaa
sa vedem cum se va juca
miki noi suntem super gimnastaaaaaaa
asa de slabutaaaaaaa
de nu se mai poateeeee
si ne vin super pantalonasii de la zara si de la Z
ahahahhaha
hai ca tre sa pun niste poze
sa intelegeti ce zic
tot promit
dar dupa sf ion
se elibereaza sotul
si gataaaaaaaaaaa
voi putea pune pozeeeeeeeee
si spor la cumparaturi
de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 27+ PETRA ADRIANA
millie spune:
neata
mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si cu 25s
mandreeac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui catank Am revenit si eu...doar un pic, doar cu o foto al caruciorului Am tot citit argumente pro si contra despre firma cu pricina dar imi asum alegerea facuta, ...ma declar multumita conform conditiilor de desfasurare in care ma voi invirti cu el. strumphytza regret starea mai putin buna de care dispui mandreeacvineri ai programare la dr? am inteles eu bine? am sunat si eu astazi, ...mi/a spus sa revin miercuri cu un tel pt vineri, sper sa am noroc. roxyce patisi? Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 27+ |
Catank ai sunat la numarul acela special pt cabinetul din Floreasca??? Eu vreau sa merg vineri, nu am inca programare, dar ma duc sigur. Sa imi spui si mie ca sun si eu tot miercuri. O omor pe tembela aia daca nu ma programeaza vinerea asta , ca eu atunci vreau. Si daca e ceva si nu se poate il sun pe dl dr, ca vineri am deja 5 sapt de cand nu m-am mai vazut cu dl dr. Astept raspunsul tau urgent. Pup
Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 31 Rares Andrei
AMR 9 saptamani
viss spune:
da, dorinut- a crescut.noaptea ma cam rostogolesc de pe o parte pe alta, ca altfel nu mergeiar cand ma ridic din pat, treb sa ma imping intr-un perete cu mana, ca altfel nu mergeiar piciorul drept- ca uterul meu e orientat pe dreapta- si acolo simt greutatea mai mare sa imi pun cizma sau soseta- mi-l ridic tragand de pantaloni sa-l urc in pat, sau in masina.toate astea insa, mi se par haioase, si sunt asa mandra de burta mea - cu cat se mareste, ma gandesc ca ei cresc, si sunt super incantata
28 SA+ viitoare mami de 2 buburuze: