Fluturasi de martie-aprilie2011(111)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

dorinut@ am facut antitetanosul la anyonia

si tine 10 ani ca valabilitate
din cate mi s-a zis
deci nu mai e nevoie sa il fac si acum

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 27+ PETRA ADRIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Andreea mdm sigur ca te primim! Sarcina usoara si bebe sanatos sa ai! Sa ne scrii datele tale dpn si um. Nu ne-ai scris ce o sa aveti fetita sau baietel??? De dureri in zona ficatului nu stiu ce sa spun, iar de aspartam, nu te ingrijora. Ai mancat o data si de acum inainte nu vei mai manca.

Strumphy, Georgeiuly si mai era cineva daca va tot simtiti rau, cred ca ar trebui sa luati niste vitamine ceva, sa nu stati asa, ca nu e bine.

Pisuc felicitari pentru bebe grasunel si pentru mutarea in casa noua.

Simo, Yasmi va asteptam cu vesti de la dr.

MAdutza sa mai treaca durerile de spate. Si pe mine ma doare, dar ma tin tare pe pozitii.

Roxy, Leeloo, Viss, Miki, Cami, Dorinuta, Catank, Happyness, Stefy, Stefana, Anaxena, INa, Scrish, Alina.n, Alina06, Deea, Lauriciu, Azaz, Picky toto, Dj Laura

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 31 Rares Andrei

AMR 9 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

linishte azi pe forum

eu fac papa pt mine si Maria,apoi bag copilul la nani...ma mai plimb prin casa de nebun,ca de curat nu-mi vine sa fac,iar cu Maria acum e,acum nu e...poate reushesc sa fac nani cu Maria.dar greu ce crezut

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si s30 cum creste Alex

AMR 10s!!!!
Maria,povestea nashterii

Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Am vazut si eu poze cu burtici, dar nu mi se pare ca au mai crescut, dar va iau pe rand, sper sa nu omit pe cineva.

Madutza ai o burtica foarte frumoasa, rotunda, imi place tare mult.

Anaxena mi s-a parut burtica ta mare in poza in care stateai cu Maria pe canapea, dar acum, chiar nu mi se mai pare mare deloc, sincer.

Dorinuta si Yasmi burticile voastre seamana foarte mult la forma si sunt f frumoase.

Catank in sfarsit ti-a mai crescut si tie burtica, e foarte frumoasa. Sa stapaneasca bebelina sanatoasa caruciorul.. Ti-am scris si aici si ti-am trimis si pm.

Miki si Lauriciu aveti 2 burticute mici si tare frumoase. Eu am ditamai burtoiul fata de voi.

Deea burtica e foarte frumoasa si chiar nu te-ai ingrasat. Da-l naibii de cantar, sa arate ce o vrea, important e ce se vede.

Ally tu nu mai ai de gand sa ne vizitezi?? Hai ca au trecut sarbatorile, mai da-ne si tu un semn.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 31 Rares Andrei

AMR 9 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

neata burticute

azi ne-am trezit foarte tarziu, am dormit ca valizele, abia am mancat si acum stam la o cafeluta. al meu este liber saptamana asta

simona am un cantar....beton, nu vezi ce prieten bun este cu mine? nu stiu al tau de ce nu te asculta

madutza deja ti-ai facut si tot bagajul de spital? oooo...pai tu stai super bine. eu am pus in bagaj doar sapun, crema, pasta de dinti, halat si slapi, atat si nici nu stiu ce sa mai pun. trebuie sa-mi fac si tampoanele alea.

toate burticutele.

S-a intamplat minunea mult asteptata32+

AMR 7 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Plecam si noi la cumparaturi,la mall.Ne auzim mai pe seara,poate reusesc sa pun si eu niste poze cu burtoiul .Am pus 3 kg de sarbatorile astea sint tot mai rotunda.

pupici tuturor

mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si cu 25s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

roxy si eu ma voi apuca d bagaj
desi nu am saptamanile voastre
ahahahah
am facut tampoanele
mi-am cumparat si tampoane de san
mai am cremele
pt taietura si pt sani
caci cele de bebe
le am cat de cat pregatiteeeeeee

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 27+ PETRA ADRIANA

Mergi la inceput

eu n-am facut nimic in legatura cu bagajul..cand mai merg prin hypermareturi mai bag un ochi pe la camasile de noapte...aaa ba da mint..am luat solutie de dezinfectat de la chicco sa-mi dezinfectez pompa in maternitate

AMR 10s!!!!
Maria,povestea nashterii

Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

pisuc ma bucur ca bebe este super bine si grasunel ce bine ca v-ati si mutat, sa fie intr-un ceas bun

simona te asteptam cu vesti bune de la eco. nu stiu cum ai rezistat sa nu mergi atata timp.

dorinut sa folositi sanatosi patutul. de fapt, sa doarma bebe bine in el
patutul meu vine saptamana viitoare pana la urma.

S-a intamplat minunea mult asteptata32+

AMR 7 sapt!!!

Mergi la inceput

simona si bb_yasmi la cat au programarile la dr..shtie cineva?

AMR 10s!!!!
Maria,povestea nashterii

Maria in culori

Mergi la inceput