Fluturasi de martie-aprilie2011(111)
Raspunsuri - Pagina 8
bb_yasmi spune:
da catank era alt model. dar acum cand am fost sa vedem ne-am uitat la toate!!! ca am in apropiere in magazin cu produse bertoni. lasa nu te gandi acum la ce e mai rau!! poate am patit doar noi asa....
mami de fetita cu codite Iasmina Alissa si baietel nazdravan33 Lucas Eduard
AMR 7 s !!!
bb_yasmi spune:
lauriciu ma bucur ca acume totul bine si poti sta si tu linistita sa te bucuri de sarcina.
eu va poop. merg sa pregatesc buburuza de nani ca dimi o duc la gradi....se plictiseste acasa si mi-a zis ac de maine vrea la gradi asa ca o duc pana la pranz!
mami de fetita cu codite Iasmina Alissa si baietel nazdravan33 Lucas Eduard
AMR 7 s !!!
roxy_s spune:
ina ce burticuta mare si frumoasa
bb_yasmi
S-a intamplat minunea mult asteptata32+
AMR 7 sapt!!!
lauriciu_25 spune:
fetelor,eu ma pun in patuc,asa de mult am mancat,nu stiu unde o sa ajung cu kg,cum a zis Roxy,eu ma consolez cu faptul ca nu se observa tare,dar se tot pun...am mancat supa de taitei si friptura de curcan cu piure si gogosari murati cu conopita,nu trebuie sa va zic ca nici nu mai pot sa respir
va pupic pe toate si noapte buna
29 saptamani de fericire cu baietel scump si drag
ina.click spune:
Cred ca am speriat burtica.
Am ras cu sotul la niste poze si m-am hahait cam tare. Si de atunci tot sughita saracul, au trecut deja vreo 10 minute.
O chestie interesanta: Daca pune sotul mana pe burta nu mai topaie asa, in schimb se misca incetisor catre locul unde are mana.
30 +
roxy_s spune:
catank burticuta este superba, ce a crescut si tie ti-a iesit buricul putin.
ce frumos este caruciorul, imi place si este o culoare tare placuta.
AMR 7 sapt!!!
catank spune:
Am pus poze cu burtica roz..nu de alta dar sa se asorteze cu caruciorul
bb_yasminici cind sa gindesc ce e mai rau, repet, am tinut cont de pct voastre de vedere, ...si mai ales ale anaxeneipt ca si ea a venit cu foarte multe infor despre carucioare, e vb doar de alegerea fiecaruia...nimic mai mult.
Si mie cele de la hauck mi s/au parut foarte usoare si firave pt mine, pt sot...cel putin ...sotul ii scapa minerele din mina si statea si aplecat sa impinga la el...are totusi 2 m si 100 kg
Ei ...nu ma supar, nu am de ce... fiecare cumpara ce doreste!
Sotul imi spunea ca mai sigur decit in bratele lui nu sta copilul nicaieri... asa ca, am CARUCIOR de rezerva in caz de ceva
Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 27+
roxy_s spune:
fetelor merg si eu in pat ca deja mi-e somn.
AMR 7 sapt!!!
catank spune:
roxymultumesc! Si mie imi este tare drag, mai ales burticuta mea... De kilograme ma declar multumita, 6 plus, si eu am mincat in Moldova fel de fel...pt ca fratii si surorile mi/au facut numai bunatati. Acum sunt in perioada de tranzitie..usor usor ..imi revin...
Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 27+