Fluturasi de martie-aprilie2011(111)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

danielle si burticuta ta este foarte frumoasa

S-a intamplat minunea mult asteptata32+

AMR 7 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

bb_yasmi cind a dat preotul cu aghiazma pe el ma gindeam la tine...ca poate nu se va rupe in doua, parca tu ai povestit ca unei cunostinte asa i s/a intimplat... Eu sunt curajoasa, vreau sa demonstrez contrariul

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

catank nu doar al prietenei mele ci si al meu. si noi am mers special sa ne uitam din nou la ele cand am cumparat si ne convisesem inca o data ca nu sunt prea stabile si bine lucrate. nu vreau sa te supar. asta e parerea noastra. doamne ajuta sa va tina si sa il folositi sanatosi. si la noi a venit azi preotul la sfintit si chiar am vb despre botez si despre molifta (parca asa se numea, nu?? )

mami de fetita cu codite Iasmina Alissa si baietel nazdravan33 Lucas Eduard

AMR 7 s !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

miki , nu spuneam de preturi dar s-a inteles gresit, ca nici nu mai stiu ce preturi au , am cumparat si eu de cateva ori de la ei cand eram in tara pentru nepotele, apropo numai o nepotica am in ro , 2 in italia deci cum spuneam, dupa cate imi aduc aminte nu e cine stie ce de super magazin pentru bebei si copilasi, poate ma insel si nu imi aduc eu bine aminte, mie una imi placea mult Cocodrillo, daca l-am scris corect si mai sunt altele no name care au hainute mai ieftine si mai frumusele decat Z, la Z se plateste foarte mult si nejustificat firma ... si sora-mea din Bucuresti se mai duce pe la Z ca o aud ca cica are z in cora lujerului deci langa poarta ca sta la blocul de langa cora si cica luni se duce si ea... eu cand am fost in ro in sept imi aduc aminte ca vazusem un body la vreo 20 ron si erau si mai scumpe unul singur si eu aici am dat pe un set de 7 bodyuri , 14.5 lire , deci cam 2 lire si un pic unul , 10-11 ron , plus ca eu la oferta am luat un set pret intreg si al 2 lea pret la jumatate... dar sa ma repet, sa ne intelegem, eu nu spun de bani acum, eu spun ca nu prea e cine stie ce acel magazin Z... poate doar mie mi se pare asa promit solemn ca nu mai vorbesc de bani si cat si cum am dat eu pe lucrusoare ca vad ca se intelege gresit, nu vreau sa ma mai laud ca asa vad ca s-a inteles ... daca era sa nu imi pese de bani nu asteptam eu reducerile din perioada asta si luam de cand am aflat ca-s gravi deci subiect inchid de la mine in privinta banilor si cat si cum am dat pe hainute si lucrusoare pentru bebe si nu numai, si restul

yasmi, panza de paianjen deja am , dar nah asta e ... sanatoasa sa fie bubulina mea ca restul sunt detalii, cum bine spunea si viss dimineata, sanatoase sa fim si noi si puiutii nostri ca restul chiar nu mai conteaza

catank , si tu m-ai inteles gresit ? de ce spui ca trebuie sa ne adaptam la nevoile noastre???? si tu te referi la bani ???? eu nu am spus nimic mai mult decat ca sper sa fie practic si pentru tine si pentru bebe... eu nu am avut nimic de obiectat in privinta firmei de la care ai tu caruciorul, eu doar in general am spus una alta, sa fie usor, sa aiba nu stiu cum rotile, sa fie ... sa nu fie... dar eu nu am spus ever ca nu stiu care firma nu e buna ...

_
Mind the Bump!28+Sophia Nicole

Mergi la inceput

strumf ai vazut si la mine cum sunt...panza de paianjen.... dar sa stii ca atunci cand nu aveam burtica 2 , si nu aveam pielea intinsa asa tare si eram bronzata nu se mai prea vedeau. asa ac poate in timp....

AMR 7 s !!!

Mergi la inceput

fetelor daca merg maine dupa prenatal mi-l da cu data de 1, nu?

vad ca ati discutat despre botez. noi cred ca il facem in aprilie

AMR 7 sapt!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

fetelor daca merg maine dupa prenatal mi-l da cu data de 1, nu?

vad ca ati discutat despre botez. noi cred ca il facem in aprilie

AMR 7 sapt!!!

da. eu am fost azi dupa el. e cu data de 1.
noi facem botezul in mai. sa vina putin caldura..:)

AMR 7 s !!!

Mergi la inceput

scrish ai o burticuta foarte frumoasa si esti asa slabuta si tu
fetelor care tot ziceti ca vai ce v-ati ingrasat....nu stiu unde va vedeti voi asa, ca v-ati ingrasat. cantarul poate sa arate cat o vrea, conteaza ca nu se vede

AMR 7 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauriciu_25 spune:

multumesc fetele dragutze care mi au laudat burticutza
bb_yasmi,ne am impacat,ce sa facem,ca veneau si sarbatorile si am mai vb si am ajuns la concluzia ca amandoi suntem un pic stresati,eu cu hormonii mei,el nu reuseste sa ma inteleaga indeajuns si uite asa...dar pana la urma nu ne am casatorit ca sa asteptam sa fie totul roz,nu?oricum sarbatorile le am petrecut super fain,mai ales ca de vreo 3 ani eu nu am mai petrecut nici un craciun in tara si el a fost atat de grijuliu cu mine si cu burtica,asa ca nu i mai bag de vina deocamdata

29 saptamani de fericire cu baietel scump si drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

strumphynici vorba, eu te/am inteles perfect. Nici eu nu m-am referit la bani, ...repet as fi ipocrita sa spun ca nu as avea.
Vb de nevoi cu privire la faptul ca noi suntem inalti si greisi ne trebuia un carucior pe masura, ...mare si greu Deci...nu/ti fa griji, te/am inteles perfect.

bb_yasmiposibil sa fi avut un alt model, nu din asta mare cu 3 roti atlanta. Poate un model mai mic, ..mie asta mi se pare tare solid...si am tot incercar fel si fel de modele... Acum stii cum e, pina nu ti se intimpla nu crezi...asa e,...Dar ma declar super multumita, revin cu impresii la momentul potrivit cind se va afla Ioana in el

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 27+

Mergi la inceput