Fluturasi de martie-aprilie2011(111)
Raspunsuri - Pagina 6
miki1979 spune:
lauriciu, frumoasa burticuta
roxy, bine ai revenit
catank, sa folosesti cu placere caruciorul pt ioana..e frumusel
strumph, ma bucur ca esti mai bine si nu mai rade de noi cu promotiile..ce sa facem daca aici sunt salarii mizere si preturi astronomice in mod normal..cred ca reducerile de la noi echivaleaza cu preturile normale din afara..ca sa nu mai zic ca unele magazine nici nu au cine stie ce reduceri..doar asa de reclama mai mult ca la pret nu se simte ( vezi mothercare de ex )..incearca sa privesti si din punctul asta de vedere..dar probabil stii pt ca ai surioare cu copilasi pe aici..nu ?
mami de Vlad 09.04.2009 si s32 cu
strumphitza spune:
roxy bine ca ai aparut ca ne gandeam sa te dam la disparuti eu una ma gandeam ca te-a luat vantu ca nu ai apucat sa iti cumperi caramizi dupa cate stiam ultima data
cat despre mine da sunt mai bine, nu extraordinar dar ma bucur ca gogoasa misca si face valuri valurele burtica si mai imi da si cate un shut din cand in cand deci stiu ca e bine si ma linistesc azi cand imi era rau pe strada Nick voia sa ma duca la spital , eu nu si nu, ca numa pentru atata i-am spus hai acasa, stranga-`mprejur si pe-aici ti-e drumu` si acasa am ajuns si m-am intins si facut putin nani ...
_
Mind the Bump!28+Sophia Nicole
roxy_s spune:
catank da, am vazut ca m-au dat disparuta. chiar n-am avut cand sa intru.
bb_yasmi ce meniu ai avut tu acolo...untura cu usturoi, cu boia.... este bun?
happiness ma bucur ca sunteti bine, ca bebelina este bine si andrei la fel.
S-a intamplat minunea mult asteptata32+
AMR 7 sapt!!!
bb_yasmi spune:
anaxena pai nu ne sustinem noi una pe alta??
strumf, lasa vergeturile....ca nu mai ai ce le face decat sa te resemnezi. vezi la mine, fata curajoasa , ce imi mai pozez eu vergeturile
lauriciu, frumoasa burtica!!! te-ai impacat cu sotul??
mami de fetita cu codite Iasmina Alissa si baietel nazdravan33 Lucas Eduard
AMR 7 s !!!
catank spune:
strumophymie imi place, ...si il consider comod mai ales pt bebelina, dar si pentru noi, este un carucior pe masura noastraRepet, ..trebuie sa ne adaptam la nevoiele noastre...
Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 27+
bb_yasmi spune:
catank, sa folositi sanatosi caruciorul. si sa va tina!!! ihhhhhh paine cu untura si zahar????? nah ca pe asta nu am mai auzit-o :))
roxy, imi era dor de tine!!!!
AMR 7 s !!!
roxy_s spune:
fetelor vad ca voi ati avut arsuri de la cozonac si alte cele. eu atatea am mancat....si cozonac mult, prajitura tiramisu facuta de mama am halit-o un doi, o tava mare in 2 zile, am mancat si un castronoi mareee de salata de fructe cu inghetata.
am mancat mult de tot zilele astea, am avut o pofta sa iau din toate.... si ce credeti? azi m-am cantarit si am 54,9 kg deci cu numai 200 grame in plus fata de saptamana trecuta. dar stiti de ce? am si iesit la wc de cate 2 ori pe zi
AMR 7 sapt!!!
bb_yasmi spune:
hai stefy pune si tu o pozica sa vedem burtica!!!!
oare ally ce mai face??? o fi ajuns in italia??
lalely, dorinuta ce e cu voi??
AMR 7 s !!!
catank spune:
mikiiti multumesc!... Mie imi este tare drag, ..astazi a venit parintele de la biserica cu botezul...si a dat cu aghiazma pe el, pt ca se afla in camera lui bb,...asa m-am bucurat
Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 27+
roxy_s spune:
bb_yasmi aici sunt cum ai petrecut de revelion? sau stai sa citesc tot, ca n-am ajuns chiar la zi si poate tu ai scris
AMR 7 sapt!!!