Fluturasi de martie-aprilie2011(111)
Raspunsuri - Pagina 5
catank spune:
anaxena, miki, madutza si ufff restul fetelor burtici de burtici am vazut. Si a mea e mare Creste ca painea la dospit...sunt si eu tare curioasa cind ajung la dr...mai ales daca mai are dubla circulara de cordon
Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 27+
stefyapost spune:
sa ma plang si eu la voi...a fost ubi sa o vada pe cumnatica,eu nu am reusit sa o vad,dormea cand m-am dus..am vazut doar puiutul....faza e urmareata..cumnatica in loc sa il imbarbateze pe ubi si pe mine ne-a dat la "geoale"...cica;"vaiiii ce o asteapta pe stefania!!! " ..a venit ubi la mine facut pipi
cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 30+
catank spune:
Lauriciu esti tare draguta, si o burtica finuta/delicata... Sarcina usoara la termen!
Felicitari pt reusita de a posta foto, ...noroc cu fetele...si eu eram la fel ca tine
catank spune:
stefy apostdaca noi ne speriem de unu....intreab/o pe simonacipsau alte mamici care mai au 2 bb deja...si urmeaza bb 3...ele ce ar trebui sa faca daca noi facem pipi de la primul?! Hai fruntea sus!...Eu abia astept!
catank spune:
lalelo eu platesc 150 ron, chiar si 260 ron, depinde de clinica unde gasesc dr in ziua in acre doresc eu programare in funtie de timpul de care dispun...In principiu nu e mult, se poate si mai putin, si mai mult.
roxy_s spune:
ce faceti burticute?
LA MULTI ANI! si sa fie un an cu multe bucurii si impliniri si sa avem bebei sanatosi si la temen.
cum ati petrecut? eu abia azi am reusit sa intru ca am fost tot plecati. de vineri am fost la ai mei si am stat pana aseara. a fost foarteeee frumos de Revelion, am stat pana la 3 jumate, am mancat, am baut(eu am baut doar sampanie si strugurata), ne-am filmat, am ras....foarte bine a fost si bebelina a fost o dansatoare
sambata am fost la plimbare ca dupa atata mancare..... si aseara am dormit ca valizele in patul nostru.
azi am fost putin prin Poiana Brasov, a nins, era un aer rece, ne-am revenit de tot.
toate burticutele.
S-a intamplat minunea mult asteptata32+
AMR 7 sapt!!!
strumphitza spune:
lauriciu , ma bucur ca ai reusit cu pozele frumoasa burtica
catank, roz bombon pentru fetite frumos caruciorul, sper sa fie si practic pentru tine si
Stefy, nu te mai gandi la rele gandeste-te numa la bune si frumoase cu relele o sa te descurci la momentul potrivit de ce sa iti faci ganduri negre de pe acum, o sa ai timp mai tarziu offf cata incurajare si pe mine dar zau nu are rost sa te stresezi, macar tu acolo ai un ajutor, soacra, eu pe nimeni dar o sa ma descurc eu cumva, vorba lui Happiness, daca si alea de la tara stiu sa aiba grija de un copil, eu oare de ce nu oi fi in stare? deci curaj , gandeste pozitiv felicitari pentru nepotica
_
Mind the Bump!28+Sophia Nicole
catank spune:
roxy La multi ani si bun venit!Te daduse fetele disparuta!
Ma bucur ca aud ca esti ok, ..
bb_yasmiam ris cind am citit despre ceea ce maninci, ..adica untura pe paine cu usturoi. Eu mincam in copilarie(acum nu as mai putea concepe asa ceva) paine cu untura muiata direct in pachetul cu zahar, si presam bine, bine...si intorceam felia apoi muscam din ea...oau ce deliciu era... dar nu am mai mincat de 20 de ani cred....dar nici pofta nu/mi este
roxy_s spune:
madutza,miki,anaxena,bb_yasmi,deea, viss burticutele sunt superbe
strumphitza am vazut ca ti-a fost cam rau, esti mai bine acum? ca n-am apucat sa citesc daca ti-ai revenit sau nu
S-a intamplat minunea mult asteptata32+
AMR 7 sapt!!!
stefyapost spune:
fetele,cred ca m-ati inteles gresit..si eu am scris aiurea...cand am spus ca mi-e teama de ce v-a fi dupa nastere ma refeream la corpul meu...cum v-a fi...ca stiu ca 10 kg se duc imediat si asta nu stiu cat de bine v-a fi pt corp si piele...tatoaiele si alte schimbari...si mai stiu ca merita totul....dar nici sa nu imi pese sau sa ma ingrijorez deloc nu pot
cat despre nastere si ce v-a fi cu bebe nu imi fac mari griji...cum a razbit atatea voi razbi si eu....v-a fi greu,dar ma descurc eu ca doar sunt MARE
cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 30+