Fluturasi de martie-aprilie2011(110)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

miki, cris naste la particular unde sunt alte conditii si alta atmosfera

simo, deci de maine intri in club cu mine si anaxena???

mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan33

AMR 7 s !!!

neaparat!!!!!!Stau cel mai prost dintre voi

Simona, mami de baieti David, Matei si 31 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

dimi pe astept pe mess la micul dejun

AMR 7 s !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

Citat:

AMR 7 s !!!

neaparat!!!!!!Stau cel mai prost dintre voi

dimi pe astept pe mess la micul dejun

AMR 7 s !!!

. Cu mare drag.La mine e pe la 6 a.m, cind se scoala copiii. cred ca tu dormi atunci...Oricum incerc sa nu incep in fortza. Seara insa vreau sa elimin orice masa, dupa 17.00.

Mergi la inceput

si ce ti-ai planuit sa papi la micul dejun>??? seara fff bine fac, dar hai ca merge un mar sau un iaurte.

ce as mai manca si eu ceva acum.....:))

AMR 7 s !!!

Mergi la inceput

cris, nu stiu daca e la fel la particular la voi ca si la noi dar eu am auzit/vazut cam asa:

1. unde voi naste eu sunt 6 saloane de travaliu cu 1 singur pat si fiecare dotat cu aparatura de monitorizare. acolo in salon de pre/travaliu iti face si clisma, de fapt o microclisma, care e mai "finuta". asta iti face in salonul tau, in pat, tu stand pe o parte. apoi te lasa in intimitate putin pana isi face efectul. ca sa pove cum a fost la prima nastere la stat nu are rost....nu e prea placut de descris

2.mie mi-au rupt apa la prima nastere, habar nu am cu ce , ca nu am simtit. din povesti auzisem ceva de un ac lung si gros.....acum nu stiu....

3.eu nu am trecut prin asa ceva. mie mi-au pus perfuzii cu ocitocina (parca asa se numea) pana la dlatatia de 4-5 cand mi-au facut peridurala. mai mult de atat nu am patit...

4."capra" e acel scaun ginecologic in care iti pui picioarele in sus si stai cracanata (scuza mi descrierea.. ). la particular e un scaun ginecologic modern si mai profi. la stat era unul de fier parca ca un del de masa inclinata.

cris, intra pe site-ul spitalului partic la care vei naste si vei mai vedea si acolo poze cu "capra",etc

AMR 7 s !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

ce comice santeti cu epilatul,am ras putin,scuzati
pe mine ma defriseaza sotzul,nu mai am nici o sansa sa o vad de burta si cu oglinda ma chinui asa ca prefer sa stau relax si sa ma epileze dumnealui,si pe picioare la fel,apoi ma pipai sa vad cum o iesit si de nu imi place,mai baga o tura de obicei ma epilez total,fara pic de par,e mai comod si rapid decat de stat si facut freze inainte de nastere cica tot el ma defriseaza,o inceput sa ii placa

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007),Melissa (23.07.2009) si cu Benjamin (23.03.2011)
Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici

Mergi la inceput

unde gasesc meniul postat de ailed??? ca as vrea sa ma inspir pt un mic dejun...

danielle, mie nu mi-a fost greu pana acum sa ma epilez/rad. si azi in sapt 33 am reusit singura fara oglinda. pe picioare nici nu se pune pb....data viitoare cred ca o sa trebuiasca sa folosesc oglinda...

AMR 7 s !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

miki, simo, yasmi, va multumesc mult pentru raspunsuri eram tare nedumerita dar m-ati lamurit asta cu clisma mi se pare horror dar probabil ca atunci cand ai contractii ajunge sa te cam "doara in fund"

eu ma epilez inghinal cu ceara singura acasa, ma fac complet stand pe jos in baie cu oglinda in fata, imi e mult mai comod sa ma fac singura decat sa merg la cosmetica pentru ca nu as suporta durerea fara sa vad ce se intampla. asa ma fac singura in ritmul meu, la inceput bucati mai mici, pe urma mai mari...oricum de obicei mai mult de 20 min nu dureaza

s 26, Luca Alexandru, de abia astept sa te tin in brate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:

unde gasesc meniul postat de ailed??? ca as vrea sa ma inspir pt un mic dejun...

AMR 7 s !!!

Parca in cap 69, la pagina 11. incerca!

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 33+ cuCatalina Ioana

AMR 6 sapt

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

Citat:
citat din mesajul lui scrish

mai fetelor, daca tot se discuta subiecte intime ma bag si eu si va rog sa nu radeti, dar la intrebarile urmatoare chiar nu stiu raspunsul!

1. la clisma cum se procedeaza? iti dau tie kit ul si te descurci singura intr-o intimitate a ta sau ti-o fac ei?

2. in caz de nastere naturala, daca nu se rupe apa, cum ti-o rup ei?

3. procedura de dilatare normala a colului am inteles ca e dureroasa. cum decurge? ca la un control normal doar ca...trag de el?

4. am tot citit povesti despre nasterea naturala si fetele ziceau ca in momentul expulziei le suiau pe "capra". ce e "capra" asta? ca nu cred ca e capra de la orele de sport din scoala. la expulzie nu stai pe scaunul ginecologic normal?

cam atat...multumesc anticipat

s 26, Luca Alexandru, de abia astept sa te tin in brate!

ce simpatica ai fost cu "capra"
1.iti fac ei clisma..mie nu mi-au facut
2.ti-o rupe cu un fel de andrea..un instrument..nu simtzi nimic
3.e dureroasa,iti baga 1,2,3 degete in col si fac o mishcare circulara,cel putzin asha am simtzit eu..urata practica..le bat dc mai imi fac asha ceva
4.capra=scaun ginecologic

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si s30 cum creste Alex

AMR 10s!!!!
Maria,povestea nashterii

Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:

AMR 7 s !!!

bbyasmi, pai asta am spus si eu in mesaj..ca naste la privat si probabil sunt mai noi/moderne aparatele
cat despre atmosfera eu nu m-am plans..cu mine a fost toata lumea draguta si asta am si redat..iar de conditii era super curat totul ( in ziua aia aveau control de la sanepid ) iar eu eram singura nastere in ziua aia..boierie..ce sa zic..am avut parte de toata atentia

mami de Vlad 09.04.2009 si s32 cu

Mergi la inceput