Fluturasi de martie-aprilie2011(110)
Raspunsuri - Pagina 10
ina.click spune:
Mai, apropos de ....toaletat. Daca tot suntem la capitolul "chestii mai intime".
Voi cum va mai descurcati cu....defrisarile?
Mie incepe sa imi fie din ce in ce mai greu si ma intreb cum va fi inainte sa nasc si dupa. Acu ma descurc eu cu oglinda de mana, etc, dar devine penibil. Nu-mi mai vad.......de burta. Oare cum o fi in luna a 9a? Si dupa, ma gandesc la cezariana....daca incizia se face la linia slipului, se face unde incepe parul pubian sau pe piele? cum epilam cu operatie?
ma rog. Of. multe de intrebat :)
30 +
cami_antonia spune:
danielle02 mamica de 2 bebelusi si un al treilea pe drum
cum e cu doi bebelusi deja?
cum e burtica ta e si a mea
nu cred ca e f mare
la antonia era multtttttttttt mai mareeeeeeeee
fetele da eu nu am facut clisma la nasterea naturala la giulestiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
si nu am vazut sa faca la cineva
in schimb ne radeau jos
la internare
cat despre ruperea apei
mie mi s-a parut dureroasa
a incercat o moasa
si a renuntat ca m-a durut ingrozitor
si apoi mi s-a rupt singura
cand se rupe singura simti in tine ca si cum ar sari un dop de sampanie
ahahahahha
curge multaaaaaaaaaaa apa
cand te apuca contractiile
stai pe un pat normal
in sala de nasteri
si la expulsie sau la controale
te urca pe capra ... de fapt pe scaunul ginecologic
de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 26+ PETRA ADRIANA
simonacip spune:
Ina, eu ma fac inca la ccosmeticiana, si am sa ma fac pana la sfarsit. Drita mea insa mi-a spus ca nu mai apelez la ceara, sa folosesc lama sau sa stau asa...dar nu pot frate!!! La ultimul control aveam colul scurtat, probabil de aceea mi-a spus s-o mai raresc cu epilatul. Acum nu stiu cum sunt, abia astept sa merg la control...cred ca marti merg.La sarcina trecuta tin minte ca m-a facut soramea cu crema depilatoare in ultima luna...Acuma sper sa ajung sa merg la nastere sa-mi provoace atunci cind o stabilim...si desigur voi merge pregatita. asta sper, realitatea vedem noi care va fi.
Simona, mami de baieti David, Matei si 31 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
cami_antonia spune:
ina
eu de exemplu
nu mai am voie sa ma defrisez singura
pana la nastere
din cauza ca am acel vas de sange foarte umflattttttttt
si m-a rugat doctorita sa stau calma
ca la nastere se va ocupa o asistenta de minee
pe alte persoane stiu ca le fac sotii
eu la antonia m-am facut singura
pe bajbaite
pana la nastere
de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 26+ PETRA ADRIANA
bb_yasmi spune:
miki, cris naste la particular unde sunt alte conditii si alta atmosfera
simo, deci de maine intri in club cu mine si anaxena???
mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan33
AMR 7 s !!!
mandreeac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simonacip Ina, eu ma fac inca la ccosmeticiana, si am sa ma fac pana la sfarsit. Drita mea insa mi-a spus ca nu mai apelez la ceara, sa folosesc lama sau sa stau asa...dar nu pot frate!!! La ultimul control aveam colul scurtat, probabil de aceea mi-a spus s-o mai raresc cu epilatul. Acum nu stiu cum sunt, abia astept sa merg la control...cred ca marti merg.La sarcina trecuta tin minte ca m-a facut soramea cu crema depilatoare in ultima luna...Acuma sper sa ajung sa merg la nastere sa-mi provoace atunci cind o stabilim...si desigur voi merge pregatita. asta sper, realitatea vedem noi care va fi. Simona, mami de baieti David, Matei si 31 s Vlad Arsenie "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu." "Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui" |
Si eu m-am facut cu ceara si m-au apucat niste dureri cumplite la vreo ora si ceva dupa ce am ajuns acasa, nu ma mai puteam da jos din pat, asa ca am zis ca nu ma mai fac. Pe mine ma face sora mea
Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 31 Rares Andrei
AMR 9 saptamani
bb_yasmi spune:
citat din mesajul lui ina.click Mai, apropos de ....toaletat. Daca tot suntem la capitolul "chestii mai intime". Voi cum va mai descurcati cu....defrisarile? Mie incepe sa imi fie din ce in ce mai greu si ma intreb cum va fi inainte sa nasc si dupa. Acu ma descurc eu cu oglinda de mana, etc, dar devine penibil. Nu-mi mai vad.......de burta. Oare cum o fi in luna a 9a? Si dupa, ma gandesc la cezariana....daca incizia se face la linia slipului, se face unde incepe parul pubian sau pe piele? cum epilam cu operatie? ma rog. Of. multe de intrebat :) 30 + |
eu am reusit sa fac asta in seara asta fara oglinda dar data viitoare sigur nu mai merge.....
mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan33
AMR 7 s !!!
simonacip spune:
citat din mesajul lui bb_yasmi miki, cris naste la particular unde sunt alte conditii si alta atmosfera simo, deci de maine intri in club cu mine si anaxena??? mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan33 AMR 7 s !!! |
neaparat!!!!!!Stau cel mai prost dintre voi
ina.click spune:
Vai de capul meu, pai eu in ultima luna stau la socri acasa, si sotul saracul ajunge abia pe ultima suta de metri...cum sa fac, ca doar n-o sa-i pun pe ei.
Pe bajbaite mai fac si eu, mi-e frica totusi sa nu raschetez ceva pe-acolo....
Si nici ideea de a ajunge stufoasa la spital nu imi surade deloc, sa isi faca loc doctorul ala cu maceta pana sa dea de mine.
Vai ce jenant. Nu stiu cum o sa fac. Eventual caut o cosmeticiana si o rog sa vina acasa.
30 +
simonacip spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mandreeac
Si eu m-am facut cu ceara si m-au apucat niste dureri cumplite la vreo ora si ceva dupa ce am ajuns acasa, nu ma mai puteam da jos din pat, asa ca am zis ca nu ma mai fac. Pe mine ma face sora mea Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 31 Rares Andrei AMR 9 saptamani |
Pe mine parca ma doare mai tare si cand ma face..Probabil zona e mai vascularizata...Oricum ma fac cam o data pe luna, nu mai des..