LMA Clopotei de ianuarie-februarie *278*
Raspunsuri - Pagina 12
roli25 spune:
La multi ani tuturor, mici si mari care purtati numele sfantului Ioan!
La multi ani Ceska, sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii din partea gazei si a celor iubiti!
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
madalina28 spune:
La multi ani Saara Maria!
La multi ani fericiti mami Ceska!Sa fi sanatoasa, iubita si implinita alaturi de cei dragi!

La multi ani celor care poarta numele Sf.Ion!
Mary cat a crescut Iulia si cat pot semana fetele!
Grati ai niste copii fffff reusiti!Acum am vazut si eu cum ai reamanejat casa, f bine ca utilizati si spatiul din balcoane, imi place tare mult mobila din sufra!
Eliza,dupa cum spunea si Elle, asa face si Sofia, asta vara in parc s-a certat cu o fetita de varsta ei pt o pietricica ca i-a luat-o din cosuletul in care le aduna, oricate pietricele i-am dat numai pe aceea o vroia, iar fetita cealalta la fel de ambitioasa ca ea nu a vrut sa i-o inapoieze.Cat despre cuvantul ura, sigur nu e constienta 100% la 100% ce inseamna!
Edit:am vazut poze cu Thomas boy, este tare frumusel se vede pe fatuca lui ca e inteligent si din poze dc nu as fi stiut cati ani are lejer i-as fi dat 4 anisori!
Eliza spune:
Ceska La multi ani! Sa ai un an bun si plin de impliniri alaturi de cei dragi.
Saara La multi ani! Sa cresti mare, sa fii sanatoasa si sa-i bucuri pe parinti.
La multi ani! si celor ce poarta nume sfant de Ion sau Ioana.
Eliza 
2-3 ani
1-2 ANI
Povestea nasterii
Eliza spune:
Raly, Elle, Madalina m-ati mai linistit, deci nu e numai a mea super sensibila
. Cat despre ce insemna "ura" si eu sunt convinsa ca nu stie exact ce inseamna, insa ceva ceva tot e in capusorul ala mic si incapatanat. Azi, ea si Bruna, s-au certat/lovit toata ziua pe diverse motive si a trebuit sa le separe total. Sunt sigura ca o sa-i treaca curand dar a fost inca o dovada ca nu mai avem de-a face cu un bebelus asa cum ne place noua sa credem in continuare ci cu o fetita cu personalitate
.
Elle- buza o sa treaca, insa nu te astepta sa invete prea repede ceva din cazaturi. La varsta asta exploratul e tot ce conteaza si am vazut ca daca insisti sa nu faca ceva atunci ii tenteaza si mai tare.
Raly - ce petrecere frumoasa ati avut! Si Thomas mi se pare ca s-a schimbat destul de mult de cand nu am mai vazut eu poze cu voi.Pare mai mare de 3 ani din poze.
Eliza 
2-3 ani
1-2 ANI
Povestea nasterii
laura_dimitris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Eliza Gratiela spun si eu ca ai doi copii superbi si ai de ce sa fii mandra. Nemary ce mult s-a schimbat Iulia de cand ne-am vazut asta vara . Vad ca si ea e cretulina cum era Daria. fetele frumoase.Andreea cineva de la servici a trimis linkul asta: http://www.youtube.com/watch?v=seqE-yaKNsM pentru a-i ajuta pe copiii cu probleme la urechi. El zice ca la copilul lui a mers. Poti sa incerci si tu. In fond e vorba de masaj si nu cred ca are ce sa strice. Elle off nazdravana Eva. cucuiul sa treaca repede.Noi am inceput anul cu muci, dar din fericire am scapat repede de ei si speram sa stea departe pentru o vreme. Si acum din domeniu fun dar care ma cam pune pe ganduri: ieri Emma a facut o criza de plans la gradi pentru ca "Bruna stepped on my bean". Ce s-a intamplat: o boaba de fasole a cazut pe jos, prietena ei , Bruna era prin zona si Emma a strigat "Please don't step on bean" dar Bruna a calcat pe ea razand. Emma a inceput sa planga tare , cu sughituri , la inceput educatoarele au ras ca li s-a parut funny ca cineva sa planga pentro o boaba de fasole, dar cand au vazut cat de tare plange s-au cam speriat. Au luat-o de acolo, au dus-o in alta camera sa o linisteasca si sa-i explice ca e doar o boaba de fasole si ca pot sa-i dea altele in loc. Urmarea e ca azi imi spune in drum spre gradi "I hate Bruna because she stepped on my bean." si cand am ajuns la gradi nici nu a vrut sa se uite la Bruna. Pe de o parte m-ar bucura sa rupa legaturile stranse cu Bruna pentru ca pana acum numai cu ea statea si imprumuta niste obiceiuri nu tocmai frumoase, pe de alta parte nu as vrea sa ajunga sa sufere si sa spuna ca uraste pe cineva pentru un lucru atat de mic. Ea e destul de sensibila in general si destul de empatica cu ceilalti, dar ma gandesc ca pe viitor ar trebui sa fie mai tare altfel o sa tot sufere pentru nimicuri. Eliza ![]() 2-3 ani 1-2 ANI Povestea nasterii |
in prima faza am ras ca si educatoarele imaginandu-mi plansul ei pentru o boaba de fasole... apoi, vorba ta... mi s-a facut mila de ea ca este asa de sensibila si emotiva. ia si tu partea buna... bine ca se indeparteaza de bruna daca spui ca nu are o influenta prea buna...
cat despre "ura"... cred ca nu stiu ei exact la varsta asta ce inseamna a uri pe cineva...
cu drag!m-am delectat cu fotografiile de pana in revelion... ce frumoasa este printesa!!!!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
2010
ceska777 spune:
| citat din mesajul lui raly CESKA, La Multi Ani fericiti, sa ai parte numai de bucurii si liniste alaturi de cei pe care ii iubesti! Nu te supara ca te intreb, Ceska este numele tau real? raly |
Raly, multumesc pentru urari. Da, Ceska se apropie de realitate intrucat ma numesc Franceska.
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
laura_dimitris spune:

EMMA 

CESKA 

La multi ani clopotica frumoasa si zuza draga!!!!
Sanatate multa va doresc, copilarie frumoasa pentru emma, un fratior/surioara la fel de minunat/a ca si ea si multa liniste si fericire pentru ceska!!!!!
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
2010
gattasalvaje spune:

La multi ani Ceska , sa ai parte numai de impliniri , bucurii si multa sanatate !
La multi ani Saara , sa cresti mare , sanatoasa si desteapta si sa fii un permanent prilej de bucurie si mandrie pentru parintii tai !
La multi ani tuturor clopoteilor sarbatoriti zilele acestea !
La multi ani tuturor Ionilor si Ioanelor din familiile voastre !

Gattasalvaje - mamica
de Sara Eliza
( 22 Decembrie 2007 )
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
POZE RECENTE
Povestea nasterii
gattasalvaje spune:
| citat din mesajul lui raly Noi suntem bine, am avut un party de ziua lui a doua zi de Craciun, la un loc de joaca pt copii, e primul am cand facem ceva numai pentru pitici. Dar a iesit bine. Va las cateva poze: http://picasaweb.google.com/jjordache/ThomasBDay3yrs# raly |
Raluca , ce baietel frumos am vazut eu acolo
!Pup piciul si sper sa ne vedem in carne si oase in vara asta !Gattasalvaje - mamica
de Sara Eliza
( 22 Decembrie 2007 )Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
POZE RECENTEPovestea nasterii
Ioanact spune:
Buna, fetele!
Multumim pt urari!
Urez si eu:
LA MULTI ANI, tuturor celor care poarta numele Sfantului Prooroc Ioan Botezatorul, inclusiv si Ioanei noastre!
Cu aceasta ocazie va servim cu o prajitura
si un
de suc.
LA MULTI ANI, ceska! Sa fii sanatoasa si mereu fericita alaturi de toti cei dragi tie! ( frumos nume Francesca)
LA MULTI ANI, Saraa Maria!
Sa fii sanatoasa si mereu sa-ti bucuri parintii!
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!