LMA Clopotei de ianuarie-februarie *278*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Eliza , nu stiu daca "hate" are pentru Emma exact semnificatia reala , insa am observat ca deja , la 3 ani , copiii dezvolta simpatii si antipatii pentru anumite persoane in urma unor intamplari care ii marcheaza , ca nu sunt doar chestii de moment ...de ex. , ieri la gradi , Sara mi-a zis ca ea nu se joaca cu Sofia , ca Sofia nu-i prietena ei si ca nu-i place de ea. Am fost destul de intrigata , nu intelegeam ce i-a casunat pe acea fetita si i-am cerut lamuriri , mai ales ca m-am simtit prost pentru ca Sara a facut acele afirmatii de fata cu taticul Sofiei. Mi-a povestit ca Sofia e rea , ca i-a manzgalit desenul cu crizantema ...asta fiind un desen pe care educatoarea il daduse ca activitate practica acum 1 luna jumate , in noiembrie . Deci Sara inca mai ii purta pica si asta statea la baza convingerii ei ca "Sofia e rea".Am incercat sa-i spun ca Sofia nu a vrut sa faca asta , ca nu e rea si sa incerce sa se impace , am rugat-o sa se duca sa-i dea mana...n-a fost chip , o tinea una si buna ca nu vrea , ca nu este prietena ei.

Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
POZE RECENTE

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

LA MULTI ANI SARA! SA CRESTI MARE, SANATOASA SI SA-TI BUCURI PARINTII ZI DE ZI!

LA MULTI ANI CESCKA!! SA FI FERICITA SI SA AI PARTE DE TOT CE ITI DORESTI!

LA MULTI ANI TUTUROR CE POARTA NUMELE DE ION SAU IOANA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

la multi Saara

la multi ani Ceska

la multi ani tuturor de Sf.Ioan

azi o aniversam si noi pe Oana Iulia, in familie. am cumparat un tortulet (mai mult pt.noi) si il asteptam pe Sebi, prietenul Dariei pe la noi.

pe Daria inca nu am dus-o la gradi, vroiam sa o duc de joi dar a inceput sa tuseasca si am mai amanat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui nemary

azi o aniversam si noi pe Oana Iulia, in familie. am cumparat un tortulet (mai mult pt.noi) si il asteptam pe Sebi, prietenul Dariei pe la noi.

pe Daria inca nu am dus-o la gradi, vroiam sa o duc de joi dar a inceput sa tuseasca si am mai amanat.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) si Oana Iulia(23.03.2010)
Povestea Darului plangacios

Povestea Iepurasului somnorici

La multi ani, Oanei Iulia!
Ioana merge la gradinita desi de Marti (inainte de a incepe gradinita) a inceput sa-i curga nasul..si-acum ii m curge. Alte simptome nu are. Sper sa nu-i dea Justinei, ca doar ce i-a trecut.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Buna seara fetelor

Intru sa urez si eu la multi ani pentru clopotica Saara, zuzica Ceska si tuturor celor care poarta numele Sfantului Ioan Botezatorul. Sa fiti sanatosi si sa va bucurati de cei dragi voua .

danybv

Mamy de
Maria
( 11 Ianuarie 2008 ) si Andrei ( 21 Martie 2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Saara! Sa fii sanatoasa si tare fericita, printesa mica!

Ceska, iti urez cu drag "La multi ani!" Sa ai parte numai de lucruri frumoase!

"La multi ani!" urez tuturor Ioanelor si tuturor Ioneilor zuzici sau dragi voua care astazi sarbatoresc!

Mergi la inceput

Sacha, Victor si Adelina! Sa fiti sanatosi si foarte bucurosi!

Mergi la inceput

La multi ani sarbatoritelor mamici de clopotei: LalaD, Laura de Piatra si Adria!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

La multi ani fericiti LalaD, LauraI, Adria!
Sa fiti sanatoase si fericite alaturi de puii vostri si cei dragi!

La multi ani Anthony Gabriel, Sacha Dimitris, Victor Mihai, Edith Elena, Adelina-Mihaela, Stefan Paul!Sa cresteti mari, sanatosi, isteti si norocosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

La multi ani Sacha de Belgia! Sa cresti mare si sanatos alaturi de fratiorii tai dragi!

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput