LMA Clopotei de ianuarie-februarie *278*
Raspunsuri - Pagina 11
Ioanact spune:
grati.ela am vazut pozele, superbi copii. 
Aici avem si noi cateva poze pe anul asta.
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
Eliza spune:
Gratiela spun si eu ca ai doi copii superbi si ai de ce sa fii mandra.
Nemary ce mult s-a schimbat Iulia de cand ne-am vazut asta vara . Vad ca si ea e cretulina cum era Daria.
fetele frumoase.
Andreea cineva de la servici a trimis linkul asta: http://www.youtube.com/watch?v=seqE-yaKNsM pentru a-i ajuta pe copiii cu probleme la urechi. El zice ca la copilul lui a mers. Poti sa incerci si tu. In fond e vorba de masaj si nu cred ca are ce sa strice.
Elle off nazdravana Eva.
cucuiul sa treaca repede.
Noi am inceput anul cu muci, dar din fericire am scapat repede de ei si speram sa stea departe pentru o vreme.
Si acum din domeniu fun dar care ma cam pune pe ganduri: ieri Emma a facut o criza de plans la gradi pentru ca "Bruna stepped on my bean". Ce s-a intamplat: o boaba de fasole a cazut pe jos, prietena ei , Bruna era prin zona si Emma a strigat "Please don't step on bean" dar Bruna a calcat pe ea razand. Emma a inceput sa planga tare , cu sughituri , la inceput educatoarele au ras ca li s-a parut funny ca cineva sa planga pentro o boaba de fasole, dar cand au vazut cat de tare plange s-au cam speriat. Au luat-o de acolo, au dus-o in alta camera sa o linisteasca si sa-i explice ca e doar o boaba de fasole si ca pot sa-i dea altele in loc. Urmarea e ca azi imi spune in drum spre gradi "I hate Bruna because she stepped on my bean." si cand am ajuns la gradi nici nu a vrut sa se uite la Bruna. Pe de o parte m-ar bucura sa rupa legaturile stranse cu Bruna pentru ca pana acum numai cu ea statea si imprumuta niste obiceiuri nu tocmai frumoase, pe de alta parte nu as vrea sa ajunga sa sufere si sa spuna ca uraste pe cineva pentru un lucru atat de mic. Ea e destul de sensibila in general si destul de empatica cu ceilalti, dar ma gandesc ca pe viitor ar trebui sa fie mai tare altfel o sa tot sufere pentru nimicuri.
Eliza 
2-3 ani
1-2 ANI
Povestea nasterii
raly spune:
La Multi Ani pentru Anul Nou ce abia a inceput!!!
La Multi Ani sarbatoriltilor de azi si din zilele precedente si cele ce vor veni!
Am vazut toate pozele ce le-ati postat si ma minunez ce copii mari si frumosi avem: Gratiela, amandoi copiii tai sunt foarte expresivi, atat de diferiti, dar foarte frumosi amandoi, Nemary, ce fetite frumoase si ce bine seamana, mai tarziu o sa le intrebe lumea daca sunt gemene, ce mare s-a facut cea mica,eu iti spun sincer ca initial am crezut ca e Daria
.
De micii skiori ai lui Roli si de Robert ce sa mai zic, aveti curaj mamicilor sa le dati drumul pe ski, noi am fost la munte dar nu am indraznit inca sa-l lasam singur, poate la anul.
Alina ce mare a crescut si Iustina, parca seamana mai mult cu sotul decat Ioana. Tare dragalase.
Elle sorry pentru pataniile fetelor, se pare ca nu e usor nici cu fetite, noi avem un semn permanent la buza, a cazut la un an si s-a sudat buza gresit si are semn.
Noi suntem bine, am avut un party de ziua lui a doua zi de Craciun, la un loc de joaca pt copii, e primul am cand facem ceva numai pentru pitici. Dar a iesit bine. Va las cateva poze:
http://picasaweb.google.com/jjordache/ThomasBDay3yrs#
Eliza, se pare ca frumoasa ta fetita are trairi intense, nu stiu ce sa zic, eu nu am auzit cuvantul hate inca la al meu, dar si Tommy a avut un coleg cu care statea permanent, acum la pre-k au mers in clase diferite. Dar mi se pare normal sa fie suparata si se pare ca ceea ce a facut Bruna e trend-ul la varsta asta: sa faca ceva intentionat sa ii supere pe altii ca sa starneasca reactii.
Mai scriu acum trebuie sa ies.
Ellenuta spune:
seara buna fetele
e bine zuza mica .. Doamne ajuta ca nu s-a soldat cu nimic cazatura. buzita e crapata, s-a facut bubita acolo si o cam deranjeaza insa nu am ce-i face. oricum, sa nu credeti ca s-a potolit .. tot se catara si face niste scheme de "dans" aerobic de ma iau caldurile ..
nemary multa sanatate iulicai. pe dariuca ai mai dus-o la gradi? eu o duc pe eva dupa ziua ei .. macar sa fie bine pe 14 cand o serbam la mc' ..
laurici ai si tu un program .. cum rezisti?
grati si eu am unul in plus, de azi am reintrat la regimul meu.
alinat tinem pumnii sa iei cu brio examenele!
eladea multa sanatate lui eric, sa se faca bine repede si sa fie ok cu urechiusa.
alinact ce frumos sta ioana pe trici a ei .. si ce zapada frumoasa!!
raly super party , super boy! e un frumos thomas al tau.
eliza hmm .. recunosc tiparul. emma e o fetita cu personalitate puternica, isteata, care pune suflet in orice face .. si probabil la acel moment, boaba de fasole cazuta era tot ce o interesa iar gestul brunei a suparat-o tare .. oricum, trebuie sa-i explici frumos cum sta treaba cu ura, oricum, la varsta asta nu prea inteleg ei exact sensul cuvintelor mai "grele" .. ziceam ca recunosc modelul caci si eva face la fel .. adica un intreg circ cu plansete si sughituri de ex .. ca i-am luat un popcorn din castron, sau ca i-am muscat din biscuite ..
noapte buna gagix
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
Ellenuta spune:

La multi ani tuturor celor care poarta numele Sf. Ion!
Sa fiti sanatosi si voiosi in viata!

Elena, mami de
Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
Ellenuta spune:
SAARA
Multi ani traiasca, la multi ani! Sa fii sanatoasa si bucuroasa!
CESKA
La multi ani, mami drag! Iti doresc numai bine, multa sanatate si fericire!
Elena, mami de
Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
ginnette spune:
Daca tot batui pe net la ora asta (bine, am bantuit mai demult dar acum cu folos: ma duc la interviu luni) am zis sa intru si sa urez:
LA MULTI ANI CU SANNATATE SI NOROC, SAARA MARIA! 
LA MULTI ANI, CESKA! SA AI PARTE NUMAI DE FERICIRE SI IMPINIRI!
LA MULTI ANI SFINTELOR 'IOANA' SI SFINTILOR 'ION'!
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Buburuza de 3 ani
ceska777 spune:
Buna dimineata!
Ce m-am emotionat: ma pregateam sa dau cafea, ceai, suc, etc si sa promit alte bunatati pt mai incolo si deja am vazut urari...
Multumesc zuzelor mele dragi!
Saara, pun o sampanie de copii la o parte! La multi ani!
Trimit gaza acus la gradi si apoi lenevesc un pic, macar de ziua mea.
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
raly spune:
CESKA,
La Multi Ani fericiti, sa ai parte numai de bucurii si liniste alaturi de cei pe care ii iubesti!
Nu te supara ca te intreb, Ceska este numele tau real?
Lala_D spune:
La multi ani fericiti Ceska si numai bucurii sa iti aduca viata ! 

La multi ani si tuturor sarbatoritilor Sfantului Ion !

O zi excelenta !
Lala.
Mr B si
Mr A
My hobby