LMA Clopotei de ianuarie-februarie *278*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

La multi ani fericiti Robert!

Elle imi pare rau de cucui, Eva ta e la fel de "potolita si linistita " ca si maimuta mea

Nemary nu imi vine sa cred ca ai deja doua fetite atat de mari si de frumoase, sunt o minune.

Andreeapentru otita acea pe langa antibiotic se poate face urmatorul tratament, poate vrei sa intrebi medicul ORL daca i se potriveste lui Eric:

- antibiotic ( daca mai are de luat ), 3 ori pe zi o doza de Nurofen, 3 ori pe zi picaturi in nas, 3 ori pe zi bomboane de supt pentru gat, cam 10 zile.
Ideea este sa se "dreneze" lichidul din spatele timpanului ( afectiunea aceasta are un nume - timpanita - e destul de pacatoasa deoarece e recurenta si trebuie tratata serios ).
Iar drenarea e ajutata de un antiinflamator si curatirea nas/gat ca sa poata avea cale libera puroiul sa se retraga , urechea avand legatura cu nasul si gatul.

O zi excelenta !
Lala.

Mr B si Mr A

My hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Andreea, cred ca NataliaS s-a confruntat recent cu acelasi diagnostic (Ana, fetita cea mare). Poate trece pe aici si iti impartaseste din experienta lor.

Pupici la fete si copii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

neata fetele!

lala, ven, mersi mult de raspunsuri...

lala, mai avem o zi de Zinnat(ne-a dat dr 5 zile) asta pt ca deja luase 10 zile de alte antibiotice...organismul lui e slabit de la viroza pe care a avut-o, de la antibiotice...mai are si o micoza care s-a facut in ciuda Biotics-ului adminisitrat... se mai plange ca-l doare si stomacelul...(a luat mai mult de 7 zile Nurofen, care cica poate duce la gastrita/dureri de stomac...)punem ser in ans, apoi aspiram(desi acum nu mai avem ce) si apoi Betabioptal de 3 ori pe zi...asta e procedura...cam ce ziceai tu...

maine mergem la control, sa vedem ce ne zice dr...sper sa vin cu vesti bune...

pupici tuturor!

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Neata fetelor,

Am admirat printesele tale Mary: Iulia este (asa cum spunea si Alinact) Daria leita, cum am vazut-o eu acum 2 ani juma'te in Herastrau ; Iar Daria este tare frumusica cu parul lung.

I-am admirat si pe Ozana - clar, trebuie luata o mitraliera; pusca clasica este perimata - si pe Dudu un strengar dragalas.

Helen, cum mai este Eva? (am trecut aseara pe la Sebastian si m-am gandit la voi).

Off, sanatate mult Eladea, piticului; sa treaca repede si cat mai putina suferinta.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Citat:
citat din mesajul lui grati.ela

vin si eu cu cateva pozici mai prezentabile http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/?saved=1

"Invatatura din constrangere nu este facuta sa ramana, dar cea care patrunde in suflet prin dragoste si bunavointa, aceea ramane acolo pentru totdeauna" Sfantul Ioan Gura de Aur

dec, gata, can o sa fie si fyfy de seamana lui Ozi ii mai fac un fratior...sunt superbi, iar Dudu e fenomenal, are figura de copil inteligent, e un dulce, si are un zambet irezistibill

Mergi la inceput

Nemary, deci, sa iti spun cum sta treaba: tu semeni cu sotul tau, copii seamana cu sotul tau...deci, toti semanati...fetele sunt delicoase...
imi aduc aminte cand eram amandoua prin dristor dupa cntrolul la grigoriu si ne gandeam cum va fi..cat de in fata esti fata de mine...nu imi vne sa cred ca ai 2 fete...sa iti traisca si sa te bucure..e minunat lucru...ce trec timpul..wow...
crezi ca imbatranim ?!!

Elle, sanatate multa, daca te gandesti la cine stie ce contraole sau analize, nu prea ai ce sa ii faci Evei, adik RMN sau Tomograf, la un copil asas de mic e c anestezie..si mai rau ii faci..asa c urmareste-o si sa dea Domnul sa fi ebine...copii sunt destul de elastici.l.si nu patesc mare lucru, dar iti inteleg ingrijoprarea..si eu sunt panicata in astfel de situatii..mai ales ca noi suntem "brains" nu "body" (la capitolul achizitii motorii a fost intodeauna mai lenta...si acum cade din picioare...se impiedica...chiar ieri mi-a spus, mami, ma ajuti te rog sa ma ridic ca am cazut...am ramas macsa..si am intrebat-o daca se poate ridica singura..si a zis da, dar e greu:)..)

pupam clopoteii..o sa fug o perioada de pe forum ca am examene la master si sunt super full la scarbiciu, dar revin eu in forta..
Va uram numai bine si sa fiti sanatosi si fericiti, clopotei de Ianuarie...

Mergi la inceput

Nemary, asta e fata de mama cu 2 fete, asa-i??

http://family.webshots.com/photo/2897557490101440186mxRhxt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

fetelor va multumesc pt aprecieri la adresa copilasilor mei...e o mare fericire sa-i vad cum se iubesc!

cum stati cu kg dupa Sarbatori? eu am 1,5kg in plus si vreau sa iau masuri dar...de sapt viitoare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Bunaaaa si LA MULTI ANI ca nu ne-am mai "vazut" de dinainte de craciun cred....

Cu ceva intarziere, va doresc si eu sa aveti un an muuult mai bun decat cel trecut, sa aveti sanatate, sa aveti dragoste, sa aveti liniste, sa aveti impliniri!!!!!

am destul de mult de recuperat.... am de vazut albume cu fotografii si mi-e tare drag sa o fac din pacate cu timpul stau tare prost....
la serviciu sunt super aglomerata iar seara acasa stau si fac teme cu dimitrakis, dansez cu eleni ( ma ia la dans in fiecare seara si vrea sa o tin in brate ) plus alea multe si plictisitoare ce tin de casa/mancare/curatenie...

elle, am citit ca s-a lovit micuta si a facut si cucui si zgarietura... offf... imi pare tare rau. cum mai este stazi? si la mine a facut minuni arnica aia cand dimitrakis a facut cucuie...

LA MULTI ANI CLOPOTEILOR CE SI-AU SARBATORIT 3 ANISORI MAGNIFICI DE VIATA in luna ianuarie.
speciali lui Thea si mamicii ei Laura

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

multumesc mult pt aprecieri, va pup pe toate

Elena, cam nazdravana Eva, cum le face ea pe toate si tot nu s e linisteste. cum mai buzita?

Grati wow in afara de copii frumosi si destepti pe care ii ai, esti si un designer priceput am vazut pozele dupa amenajarea apartam, superrr!!! ati pus calorifere si in balcoane?

Andreea, sanatate multa lui Eric. si Iulia are otita, i-a facut o tympanograma + multe analize de sange, dar au iesit bine. auzul i-a scazut fff putin, chiar deloc as spune eu, aude si cea mai mica miscare sau soapta. si nu mi-a dat decat pivalone de pus in nas, pt urechi nimic(am fost la orl)

Mergi la inceput