Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (182)
Raspunsuri - Pagina 8
alina_anto spune:
Nu ma lua somnul...Pentru ca mai e puuuutin si suntem ni 5 ianuarie, vreau sa spun:
LA MULTI ANI DANIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!

Sa fii fericita si iubita toata viata!!!

Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)
Reallaura spune:
Dani la multi ani si numai momente frumoase alaturi de puisori!
Am o durere de cap de nu pot nici sa dorm. Am luat un paracetamol, daca m-o ajuta.
Alina_anto ciudat ce spui de Scortzy. Si Mirci se trezeste noaptea si plange. Ba mai mult...uneori ma bate prin somn, apoi plange, mama, mama. Eu am pus-o pe seama Ilincai si geloziei, nici nu am stat sa incerc sa aflu ce e.Ah, si l-am prins ca minte. eu stiu ce o fi cu varsta asta...Ma bucur ca Doru nu are pneumonie, sper sa nu raciti si voi, tineti-va tari! 
Plec ca mi-e rau!
Doloress spune:
Danicris, la multi ani, sa fii fericita si iubita alaturi de dongoneii tai!!!!

Mi_bebelina bine ai revenit! Ne bucuram sa auzim vesti despre voi!
Alina_anto nu prea stiu ce sa zic, poate ca tu te sperii tare cand pateste ceva, de aceea se tot ascunde... Al meu urla ca din gura de sarpe pentru orice zgaraietura si vine imediat sa-i dau pup sa treaca. Acum mai nou, fiindca e mereu un personaj din desene, vine la mine cu o fata de batut de soarta si incepe : `Saracul Diego, s-a lovit la mana``.
Vad ca ati pus de-o intalneala iar, vrem poze!!! Simonix a ajuns deci in tara?
Si poate va era dor de perlele lui Patrick - azi am sortat hainutele lui de cand era mic pentru bb Kevin. Si-a pus niste bonetele de copil in cap, a incercat sa se imbrace cu niste pantalonasi de 6 luni, ne-am distrat copios, oricum. La un moment dat cica : Mami cand am sa cresc eu mic, o sa port hainutele lui Kevin, nu? hihihihihihi...Nu i-am zis ca au fost hainutele lui ca nu cred ca mai pupa bb Kevin vreo hainuta.
Vestea buna e ca am imunitate la boala aia pacatoasa. Doctorul m-a testat la inceputul sarcinii. Tot n-am reusit sa dam insa de un pediatru ca sa avem un diagnostic clar, asa ca buboselul sta si maine acasa. E foarte bine, bubitele abia se mai vad, insa vrem un diagnostic pentru gradinita mai mult.
34+
KevinVictoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
Danicris spune:
Neatzaaaaaaaaaaaaa ...
Saru'manaaaaaaaaaaa ... fetelor, ma coplesiti, sunteti prea dragute, deja am mesaje de urari, multumesc din suflet.
toate fetele dragi.

gabitzam spune:
Nu stiu cati ani implineste Dani, dar e o mamica tanara si frumoasa si fericita!
La multi ani, draga mea! Sa ai o aniversare minunata, sa ai doar surprize frumoase, sa te bucuri de copilasi si de familie, sa va fie bine la toti, multi ani inainte! Te imbratisez cu drag. 

Lorich spune:
LA MULTI ANI DRAGA MEA DANI!!!! ITI DORESC UN CAR DE SANATATE SI O TONA DE NOROC!!! SI DONGONEI SANATOSI SI FERICITI!!!!!
Alina si Robert mai face asa noaptea, se trezeste un pic, nu perfect lucid si se zbate, ii da lu ta-su piciore in cap si mie (azi-noapte) un cap in nas. Il linisteste "buba", ii zic ca mami e acolo, sa stea linistit, shh, sh.....dar nu stiu cauza; or fi tot night terrors aia???mama lor... hai ca te sun.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela
38+
YLARI spune:
LA MULTI ANI, DANI!!!
Sa fii sanatoasa, sa te bucuri de dongonei!
Pupiiiiici!!!!
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
belleane spune:

Danicris 

multa santate, noroc, implinirea dorintelor si multi pupici Dongoneilor tai minunati.
Petrecere frumoasa si surprize placute.
fecian spune:
Danicris
Sanatate maxima, fericire cat cuprinde si piticuti sanatosi , papaciosi si cumintei
. Multumim pentru cuvintele frumoase si imbratisarile calde trimise de atatea ori

Alina_anto legat de crizele de plans noaptea. Cred ca intra intr-un puseu de crestere, nu stiu ce sa zic. La noi de sarbatori pot sa zic ca am avut un cosmar continuu. Ziua urla isteric , practic continuu, fara nici un motiv...urla continuu "nee=nuu" de ne-a capiat, nu am stiut ce e cu el. Noptile la fel urlete de groaza, tzipete , isterie in toata regula. Uite asa au fost la noi 2 saptamani...ne-a ajunss in pragul disperarii, eram niste carpe amandoi. epuizati fizic si psihic de la atata urlat.
De luni parca e din nou copilul meu dulce: mananca din nou (mentionez ca de 6 luni de zile al meu nu a mai pus gura pe nimic altceva decat lapte si in ultimele 2 saptamani nu a mancat aproape nimic), se joaca frumos si cu noi si singurel. Doarme din nou in patul lui ...e din nou el.
totusi se mai trezeste noaptea plangand, insa nu mai e chiar asa.in 10 minute il putem linisti.
Deci , prin ce am zis aici, pot sa iti spun sa te astepti la o criza de identitate....nu stiu.
Va doresc o zi placuta in continuare. 
Felicia,
mami de scufundac atomic, Gabriel
(23 Mai 2008) si
8+ cu
Nasterea lui
Gabriel 
_
Simply happy!