Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (182)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Vedeti eclipsa? E aproape de maxim, care va fi de 75%, la 10:35.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Gabitam: n-am vazut-o, nu mai am ochelari.

Am vazut o groaza de poze cu copii superbi, nu-i mai enumar sa nu uit pe cineva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Eu m-am uitat printr-un dvd la eclipsa; e un fenomen prea interesant si la indemana sa nu ma uit.

L-am vazut si pe Frumusetea de Iustin, Doamne ce mocuta are copilul asta!!! Ii trimit pachet 100 de pupici!!!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

de 1 luna m-a lovit impletitul si crosetatul. Totul - pt Mara, evident.

acum 15 min, cat stateam de vb cu colegii la munca, pe canapea, mara mi-a deshirat si incalcit 2 gheme; si imi spune senina "fac ceva lui MAMI" .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Citat:
citat din mesajul lui cleo78

de 1 luna m-a lovit impletitul si crosetatul. Totul - pt Mara, evident.

acum 15 min, cat stateam de vb cu colegii la munca, pe canapea, mara mi-a deshirat si incalcit 2 gheme; si imi spune senina "fac ceva lui MAMI" .

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Hai mai ca e suuuper dragutzaaa.
As ierta-o de orice sa imi zica asa ceva

Felicia, mami de scufundac atomic, Gabriel (23 Mai 2008) si 8+ cu
Nasterea lui Gabriel
_

Simply happy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Cleo: ar trebui sa te bucuri ca s-a gandit sa-ti tricoteze ceva.Maine, poimane se ocupa si de bucatarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Buna fetele! Ne mai tineti minte?
Vreau sa va urez un an nou fericit, cu sanatate multa, cu fratiori si surioare mladitelor si mugurasilor si cu cat mai putina bataie de cap mamicilor. Copilasii nostri au crescut, ne intelegem mai bine cu ei acum…
De cand am inceput munca, ioc timp liber sa mai scriu cate ceva pe aici. Mai intru, va mai citesc din cand in cand, dar zau ca nu am timp sa scriu.

Desiree, scumpa, iti doresc sa ai un an bun, iar micuta Victoria sa iasa invingatoare din toate incercarile vietii!

Luminel, sanatate multa!

Lorich, nastere usoara cand vine mami de la Galati. Pana atunci, stai cumintica si tine bebelul la caldurica!

Cleo, la cat mai multe crosetaturi de-ale tale, dar si de-ale Marei! A mea spala vase, daca asta o vede mereu pe maica-sa facand…….

Dolloress, hai ca mai ai putin, stai linistita si tine puiul mic la caldurica. Fica-mea ii ramane fidela Veronicai, de fapt ea este personajul interpretat de Margareta Paslaru din Veronica, isi pune fularul peste umeri si incepe: De ce nu se doarme la ora aceasta…..iar la faza cu “De ce nu-i inchisa mai bine fereastra” ne tranteste toate usile.

Gabitzam, cred si eu ca-I ca in concediu la serviciu, asa m-am simtit si eu in ultimele 2 zile de gradi cand a stat fiica-mea cu tata acasa. De maine, ne ducem impreuna la gradi… Si ca tot povesteai de baietii tai ca se trag de putzulica, a mea incepe sa miorlaie cand o apuca si imi zice ca vrea si ea coco ca a lui Mircea(var-su).

Crina sanatate multa scumpa, hai ca o sa treaca repede!

Danicris, cred ca si eu m-am mai ingrasat cu atatea bunatati zilele acestea. Mi-e frica sa ma cantaresc. De bine ce slabisem, am dat-o in bara. La mine serviciul e cheia slabitului, ca uit sa mai mananc.Lasa ca le dai tu jos.

Aelita, pup puii bolnaviori! Jos palaria in fata ta mamico pentru cum gestionati situatia!

Alish, felicitari pentru Vlady cel cuminte! Si pentru cel de-al doilea dintisor lui Luca!

Alina_anto, sanatate multa sotului!

Fecian, pup sa treaca perioada asta grea, linisteste-te si ai grija de burtica!

Fetelor, gata, fug sa mai fac una-alta prin casa ca daca mi se trezeste Dolonica(Veronica) mai fugim putin pe-afara. De maine incepem gradi, nu mai avem timp asa mult de sanius!
Va pup, un an bun sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

mi bebelina chiar zilele trecute ma gandeam la voi. Ma bucur ca sunteti ok. Va pupam cu drag!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

A fost frumos si scurt la Alysh, as mai fi putut sta cateva ore, abia ma obisnuisem cu noua locatie si gata, plecarea!
Ali noroc cu tine, uite mai iesii si eu din casa, astia micii la fel, ne-am vazut si cu Simo!!Nu mai spun ce bine arati, ce slaba esti, parca esti pustoaica!
Simonix ai fost o draguta cu kdourile, Bogdan cica nu e simbolic deloc, mi-a facut capul calendar ca ce nesi sunt, ca mi-a spus sa cumparam kdouri pt copii - dar uita ca el abia a venit de la sv dupa 2 zile, eu singura cu astia mici nu vad cum puteam face cumparaturi
In concluzie lui Bogdan i-a placut f mult de voi, de Stef, a observat-o si pe Simonix ce simpatica e...i-am spus eu..cand pune poze abia astept sa citesc commenturile!
Copiii au fost admirabili, Mirci l-a pupat pe Luca de l-a albit, s-a certat cu Vladi pe jucarii...vizau mereu aceeasi jucarie, deh!, au spus poezii, s-au jucat si in final Robert si Mirci au "adormit" pe marginea patului.
Cand am plecat Mirci a declarat ca mai vrea in vizita la Vlad. Si eu. Ma duc sa incarc niste poze pe fb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Buna fetele!
Hai ca o tragem rau de tot cu viroza asta...Pana la urma am chemat salvarea atunci pt Doru si au constatat ca e doar o raceala puternica, nu pneumonie. E pe tratament cu antibiotic, paracetamol, etc.. Oricum e slabit rau, dupa 3 zile de tratament nu mai are febra, dar e inca la pat
Eu sunt ok, ma incearca si o usoara tuse, durere in gat, de cap, dar nu ma dau batuta!
Sara e ok, nu are nimic, draga de ea. E puternica! Aerul de la Breaza i-a intarit foarte mult imunitatea! Apropo, imi e doooor de Breaza... Sarei nu! Nici nu vrea sa mai auda! Gata, e fata de oras!

La multi ani Deeapui!!!!

Am vazut si eu pozele cu Iustin! Ce baiat mare ai Stefany!
Eu m-am "luptat aseara cu bradul, sa il scot in curte..nu va spun cate ace am aspirat pe la 11 noaptea. Dar in schimb am avut ajutor la stransul globurilor: eu le adunam iar Sara le baga in cutii.

De ceva timp Sara se tot trezeste noaptea plangand si zbatandu-se (nu stiu ce viseaza ea asa urat..), iar eu de cand e Doru bolnav dorm cu ea si ma trezeste non-stop..O tot intreb ce are, dar imi spune ca nimic si continua sa planga..Ma dispera chestia asta ca nu vrea sa imi spuna ce are, imi ascunde..si nu stiu cum sa o conving sa imi spuna ce o doare, ce simte, etc..De ex de revelion, curioasa din fire cum e, a pus mana pe un artificiu si s-a ars putin la 2 degete. Pe moment n-am observat exact daca a atins sau nu artificiu si am intrebat-o daca a patit ceva. Ea a spus : Nu! Nimic! Dar dupa ce am intrat in casa, la lumina, am vazut arsura si i-am explicat ca e important sa imi spuna cand pateste ceva, cand o doare ceva, etc... Nu stiu cum sa o conving imi spuna... Oare nu are incredere in mine??

Va pup! Noapte buna!

Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput