Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (182)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Gabitam: nu am gasit chiar papusa aia am luat-o pe cealalta( sora personajului principal) tot din seria respectiva, nu s-a suparat pentru ca alaturi de asta a gasit si alte daruri pe care nu le ceruse, chestii care i-au placut mult. De ex le-am mai luat zuzupeti cu circut, un covoras pentru dans,am iesit cu fata curata la fel si mosu'.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Ne mai tineti minte?
Am intrat sa va urez si eu La multi ani si numai bine in 2011.

Lorich iti tinem pumnii sa nasti cu bine, dupa ce ajunge mama ta :)

Aelita sanatate celor mici si la multi ani Sofiei!

Doloress ma bucur ca esti ok...am mai citit din cand in cand despre starea ta...Stai cumintica sa vina bebe cu bine...Si noi avem o Dora...tot e cu Dora ciorapi, chilotei, pijamale...

Desiree multa putere si in 2011...mai un pic si vine si 2012!

Noi ne pregatim de o saptamana libera din 17 pana in 21...am tot lucrat de sarbatori...dar oricum mai am un pic si din mai o sa ma ocup doar de kinderi.

Va pup ca si eu tot de la serv scriu :)!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Mihaser si vacanta placuta!!!!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

MULTUMESC MULT FETELOR,PT URARI SI PT SUSTINERE !!
Copiii sunt bine,pe langa raceala au avut si enterocolita ,la ei atrecut enterocolita si de ieri o are si Miguel,dar e forma usoara.ei saracii de-aia vomitau,nu de la tuse..
noroc ca a fost forma mai usoara.
Miguel mai haraie un pic,ei mai tusesc usor,dar ce mai,a trecut greul!
cred ca eu ma resetez dupa fiecare perioada din asta "aglomerata" cum ii zic eu,ca apoi am impresia ca totusi nu a fost asa greu.atunci pe moment mi se pare greu,dar cand ma uit in urma mi se pare usor.
Am avut ajutorul sotului zilele astea(31,1,2 ian )care se descurca f f bine,mai ales atunci cand eu ma duc cu capul si uit ce sa le mai dau si cui,e el cu "amintirile".ne-am impartit f bine,dozele de la 5.30 dimineata de siropuri si puff-uri de spray le dadea el,punea ceasul sa sune.am pus niste ore si noi,aiurea,,..unul lua la 8 ore,altul la 12,altul la 4 ore,era o brambureala...dar ne-am descurcat in doi!
singura probabil nu faceam fatza!
Miguel mai e ceva marait si mananca putin,dar cei mari imi distrug casa,gata,semn ca "au inviat"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

DANA- vazut pozici, ma topesc copii tai ce ochi au! Si ce sportivi sunt ei amandoi! Bravo!

GABITAM - deci asa e viata cu doi baieti... Adevarul e ca si cu unul, serviciul mi s-a parut mereu relaxare totala dupa week-end

BELLANNE - bine ati revenit, pozici ceva?

MIHASER - concediu placut atunci! Pai la voi e de inteles ca e cu Dora, dar al meu e baiat. Dar ieri a fost Diego, asa ca ne-am mai linistit, hihihihi

Si eu am vazut-o pe ALYSH si o invidiez la greu, ca de bine arata. Ma duc sa caut cursuri de cardio-pousette.

AELITA- ce ma bucur ca sunteti bine!

Piticania e tot buboasa, l-am dus la gradi ca ne-a scris doctorul ca nu mai e contagios, a fost inainte de eruptie. S-ar putea sa fie the fifth disease, s-ar putea sa fie rujeola - rubeola, o forma usoara. In seara asta il ducem la o alta clinica pentru ca doctorul lui se muta cu clinica si inca nu e gata. Dar a fost de treaba, ne-a raspuns imediat. Vrem un diagnostic, sa anuntam si pe ceilalti parinti la gradi desi toti copii sunt OK deodamdata. Si ca sa stiu si eu ce sa fac. Doctorul meu ginecolog abia maine vine, dar pediatrul a zis ca nu crede ca bebe e afectat, la varsta asta a sarcinii.

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si 34+ Kevin
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

Buna ziua fete dragi,
ce bine-i in vacanta...mai am pana pe 24 asa ca-l mai tin si pe Iustin acasa...sper ca ati petrect frumos de sarbatori si ca puii sunt in parametri
Doloress, sanatate voua, puiul tau e gata de lansare, bolile astea sunt periculoase in momentul in care se dezvolta/cresc organele copilului.
Ma duc sa va mai recuperez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

Gabitza, m-au distrat teribil povestile tale cu cei doi flacai ai tai, eu uneori simt c-o iau la vale cu 1, d-poi cu 2
Am vazut si niste pozici, una mi-a palcut tare, un pahar de whisky pe capul unui om de zapada, e preferata mea
Va las si eu cateva pozici cu fi-miu facute de sarbatori
Lorich, hai cu gogosica

http://family.webshots.com/album/579409329aKJPCm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Hihihi, l-am vazut pe IUSTIN nud, fumusel foc, asa cum mi-l aminteam!

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si 34+ Kevin
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefany_p

Buna ziua fete dragi,
ce bine-i in vacanta...mai am pana pe 24 asa ca-l mai tin si pe Iustin acasa...sper ca ati petrect frumos de sarbatori si ca puii sunt in parametri
Doloress, sanatate voua, puiul tau e gata de lansare, bolile astea sunt periculoase in momentul in care se dezvolta/cresc organele copilului.
Ma duc sa va mai recuperez

in programul de alaptat, vin si io sa urez lui Doloress sarcina usoara in continuare, stai fara grija, probleme nu mai pot aparea nici daca ai contacta si tu boala.

ce superb s-a facut Iustin! . Si ce ma bucur ca Mara are si alt 'muguras' care sta naked in casa

Azi e ziua lui Deeapui Laaa muulti ani

Mihaser, vacantza placuta cu puiii... ca odihna..din parti

aelita, hai ca o sa fie bine . La Mara, la medicamente, imi dadea dr-ita si Biotics - care ajuta la regenerarea florii intestinale - si chiar a functionat! Dupa ce initial refuzasem, incercand sa 'rezolv ' cu alimentatie... la cateva zile de 'cura' cu biotics, totul s-a dres. Nu stiu daca e la voi sub alt nume, e un praf ca si Smecta, ce contine lacto nu stiu ce-uri - pt refacere flora intestinala si aici se da la toate antibioticele (cel putin farmacistele imediat promoveaza, desi e cam scump).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Foarte bun Biotics baby, verificat de multe ori, bun si la constipatie si la opusul ei Se gasesc acum pe piata mai multe produse din acestea probiotice similare, cu acelasi efect.

Am vazut si eu poze cu Iustin frumusel foc.

Ai mei baieti cum se prind despuiati unul pe altul se trag de putza Asa ca nu prea atau asa, ne imbracam repede. Cred ca trec printr-o perioada din asta de curiozitati, Andrei sta mai tot timpul cu mana pe acolo.

Mergi la inceput