Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (182)
Raspunsuri - Pagina 5

Doloress spune:
FECIAN - that's the spirit! Sarbatorile au trecut, le-ai lasat in urma, o sa urmeze poate altele mai vesele. V-ati si mutat intr-un loc nou, apoi si hormonii mai sunt de vina... Eu sunt tare sociabila, imi plac musafirii, prietenii multi, agitatia, insa sotul meu e exact opusul. Am ajuns la anumite compromisuri, cateodata mi-e greu, dar na... asta e viata, nu le pot avea pe toate. Dar te inteleg, si eu ma simt extrem de singura uneori.
AELITA - La multi ani pentru Sofia!! Sanatate multa tuturor, lasa ca e frumos sa petreceti si restrans in familie. Important e sa fiti sanatosi.
Al meu tot are pete rosii, pe fata mai ales, mai are si pe corp, ba ii dispar, ba ii apar. Dupa toate simptomele pare the fifth disease (oboseala, lipsa poftei de mancare, febra mica, etc) Din pacate boala e tare periculoasa pentru femeile insarcinate, adica pentru bebele din burtica, se poate ajunge am citit la suferinta fetala grava, anemia fatului, chiar moarte la 9% din cazuri. Trebuie sa-l ducem la doctor sa ne confirme daca e asta sau nu si apoi sa merg si eu sa vad, eu sper sa nu fie, sau daca e, sa am imunitate si sa nu fi facut. Deocamdata nu am pete rosii insa cica mai dureeaza pana apar.

Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Alysh spune:
Buna scumpele,
Am ajuns si noi, in sfarsit, acasa! Uf, ce bine e! NU ca am fi avut vreun Revelion distractiv, dimpotriva, am stat la ai mei, si la ora 1 sforaiam, dar a fost potrivit sa alegem varianta asta. Pe mine m-a tot chinuit o raceala (a trecut acum), iar lui Luca i-a iesit cel de-al doilea dintisor, deci, am asistat la alte urelete si nemultumiri din partea lui El oricum e mofturos, plangacios, daca mai apar si alte suplimente (muci, dinti, febra, foame, caca, etc) intram in balamuc
Boooon. Vlady a fost monument de cumintenie, nu stiu ce-a fost cu el. F cumintel cooperant, s-a jucat mult singur, parca a inteles deodata ca mami are nevoie ca el sa colaboreze si a facu-o exemplar, scumpul meu. Dar sufar ca un caine ca nu ma pot ocupa de el cum trebuie
Dani, ti-am vazut Craciuneii, sunt frumooooooooooooosi foc si dulci de-ti vine sa-i papi!
Aelita, eroina esti mama draga! Sanatate multa si sa treceti repede peste probleme! Eu cu 3 si bolnaviori as lua-o pe cocalai! Bravo tie ca poti controla atat de bine situatia!
Crina, Cleo, Vlady a avut anul trecut varsat de vant. Am trecut destul de usor peste, era si mai mic, ce-i drept. Atentie la scarpineli, ca Vlad una singura a reusit sa-si rupa si a ramas semn. Pup, insanatosire grabnica!
Laurita, da, asa si eu la primavara sper sa ne vedem mai des, dar acum abia astept sa ne vedem marti si cu Simonixu' . Si cat de curand sa organizez o intalnire la nivel inalt cu toate fetele de pe forum la curte la mama, ar fi super.
Loooooorich, asteptam vestea cea mare
Desiree, muuuuulti pupici Victoriei si un an fara incercari! Sanatate maxima!
Luminel, sanatate multa! Baga vitamine cat cuprinde! Sucuri de portocale , vit C!
Doloress, ce vesti bune ne-=ai dat! Ti-am zis eu ca apuci 40 sapt??
Alina, sanatate multa sotului si pupici Sarei, febletea mea!
Adriana, vacanta placuta, suuuuuuuuuuuuuuper ca mergeti la ski! Chiar sunt curioasa de reactia Annikai. Eu ma gandeam sa-l pun pe schiuri la anul pe Vlady.
Fecian, multumesc. Sper sa nu fi luat prea multe kg, acum, de sarbatori. M-am abtinut dar nu in totalitate. Am facut si exceptoii ceea ce nu faceam pana acum . Un an frumos si voua cu multa caldura sufleteasca si bucurii!!

cleo78 spune:
va scriu azi de la munca. DOloress, ma bucur ca sunteti bine, acasa. A mai ramas inca putin, hai stai linistita inca un pic, ca va fi totul bine. Conteaza f. mult ca stai mai bine cu moralul
edit: lorich, io am 'prezis' ca azi nasti. Ia sa videm, cu cine tzine bebe?

Danicris spune:
Buna dimineata, fete dragi.
Am intrat sa dau o imbratisare stransa-stransa lui Fecian, imi pare rau de probleme,Doamne ajuta sa treaca si sa fii din nou optimista sa te poti bucura de sarcina si de copilul minunat pe care il ai. Te imbratisez cu drag.
Doloress, Doamne ajuta sa fie ok, sa ne spui dupa ce mergi la medic, te imbratisez, draga mea.

DanaH spune:
Dragele mele,
I am back to business, adica la munca. imi vine sa plang cand ma gandesc cat de repede a trecut vacantza asta. acum visam la cea de la sfarshitul lui februarie.
Doloress, ma bucur ca esti acasa cu Patrick si ca a trecut perioada critica. acum bebe Kevin este binevenit oricand, dar, totusi, nu ar strica sa mai stea la caldurica.
Fecian, draga de tine, sper sa treaca perioada asta mai pesimista si sa incepi un an nou optimist, este unul important, doar, vine bebe nr 2. hai, fruntea sus si priveste in zare, sigur gasesti motive de bucurie.
aelita, bine ca se simt mai bine copilashii. cred ca e tare greu cu trei copii, dar daca mai sunt si toti trei bolnavi... cat despre petrecerea pt sofia, poti sa o faci una-doua saptamani mai tarziu, cand trec bolile.
Desiree, tu nu mai zici nimic? sau am pierdut eu mesajele tale?
deci asa, Lorich, sa scoatem prafuitele? cred ca trebuie sa isi intre in forma pt seria de bebelusi ce va sa vina in curand.
bucurestencelor, va intalniti cu Simonix? pupaciti-l pe robertone si din partea noastra. distractie placuta.
despre noi, a fost o vacanta frumoasa, petrecut timp impreuna, rasfat la maxim, dar si nervi ceva incordati. copiilor astora ai mei sunt sigura ca le face mai bine la scoala/gradi, acasa isi cam iau lumea in cap. azi odo sta acasa cu mamaia, ca e ultima ei zi aici, maine pleaca. deci si ultima zi de rasfatz pt odo.
nus tiu ce are noaptea, dar ne freaca de ne capiaza. ne ia pe rand, ne striga cand pe unul cand pe altul, timp de vreo 3 ore, cam la fiecare jumate de ora. sunt sigura ca nu are nimic, numai rasfat. cum pleci de langa ea, peste 5 minute il striga pe celalalt. noi ne ducem, de fiecare data de teama ca ii este sete, are febra, are fata ceva. dar nici gand, ea vrea sa stam cu ea in pat si atat. ori in patul ei nu putem dormi, ca este mai micut, nuam de 160cm si ne cam chinuim. plus ca nu mi se pare ok. asa ca ne cam enervam. am zis ca din seara asta o lasam sa tipe, sa inteleaga ca nu mai sare imediat cineva. stiu, nu este corect, dar i-am explicat ca tati si mami sutn obositi si tb sa doarma in patul lor.
in fine, sper sa treaca repede perioada asta.
si acum, la spartul targului, vin si eu cu poze de toamna-iarna 2010. daca nu le puneam pe net acum, in vacantza, cred ca ma apuca vacantza de vara cu ele nepuse. asa ca... vizionare placuta.
Poze
Poze noi

Magnetism79 spune:
Dragele mele,
Va doresc in primul rand un an nou mult mai bun decat cel ce a trecut!!!!
Vacanta de iarna a fost f. frumoasa dar din pacate cam scurta, si bineanteles ca drumul inapoi m-a omorat, am crezut ca nu mai ajungem, asa a fost de aglomerat, in schimb la Busteni a fost super, multa lume , ca de obicei.
Azi e ultima zi de munca, de azi intru in concediu sa ma mai ocup de ale mele treburi, gata , pauza, imi iau la revedere de la colegi si gata.
Va pup , va mai scriu pe seara!!!
Loriiiiiiiiiiiii gata? Atunci..............
Mami de Bogdanici Pogonici

Lorich spune:
Neata ??
Mai tineti prafuitele sa ajunga si mama de la Galati - fo' 2-3 zile asa - ca sa am cu cine sa-l las pe Robert, ca altfel vi-l las voua, pe forum.
Control azi- col deschis, moale-m moale...dr zice ca ne vedem si luni in forumula 2 in 1; dar se poate si pana atunci...
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 38+

belleane spune:
Salutare de la noi apoi urari de An Nou Fericit si lipsit de griji!!!
Eu am fost in concediu, mi se parea mult dar a trecut imediat. A fost super: ne-am plimbat, am facut bunatati. Fetele au fost niste bombonele, au primit o groaza de cadouri.
Vreau sa urez La multi ani !celor care au implinit ani in aceasta perioada: CrinaAndreea, Simonix, Lilly79.
si mai vreau sa urez La multi ani! si Sofiei de Aelita!

gabitzam spune:
Azi incepe si concediul meu, ca m-am intors la servici Dupa mai mult de o saptamana de stat cu amandoi copiii, ma declar doborata si clar o platesc prea putin pe bona lui Raducu
Frate, astia doi ai mei s-au intrecut care mai de care sa-mi puna creierii pe moatze. Batai, urlete, tipete, impacari, joaca, iar bataie, "mamaaaaa, uite ce face Raducuuuuu", "Mamiiii, a vivit Andeiii pe Aducuuuu, oaaaaaa" si tot asa. In timpul asta trebuia sa fac mancare, am facut salata de beuf, treaba prin casa, calcat, etc.
Pfuaaaa, bine e sa-ti bei cafeaua in liniste!
DanaH, faine pozele, frumos bradul si ce de cadouri sub el. Vazut si pushtiul pe patine si tortulet, bravo, frumusel Craciun.

gabitzam spune:
Belleane, ai gasit pina la urma papusa Barbie pentru Ana?
Alysh, v-am vazut si pe voi. Moamaaaa, ce slabatura esti, bravo!