Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (182)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Buna dimineata, fete dragi.

Doloress, ce vesti minunate ne daaaaaaai ... te imbratisez cu drag. Este super wrap-ul, am purtat-o si eu pe dongonica in el imediat dupa nastere, il recomand. Slingul mi se pare riscant daca te apleci de exemplu, trebuie mai multa grija. In wrap statea bine-bine ; desi pare mai greut de legat sa stii ca nu este.

Aelita, cum sunteti ? Aseara povesteam sotului de voi, am o mare admiratie pentru tine, extraordinar cum reusesti sa te descurci singura cu copiii, te imbratisez si va doresc multa sanatate.

Deci sunt o nesimtita, sarbatorile astea m-am ingrasat 2 kg dupa ce ca eram cat casa poporului. Nici nu stiu cum sa abordez problema, nu prea am chef de facut sport desi am tot ce-mi trebuie la dispozitie, de facut papa dietetica, nu am timp, abia fac fata la ce trebuie gatit copiilor. Nu stiu cum e la voi dar eu gatesc zilnic, sunt nauca de atatea legume de curatat, vase de spalat, etc. Cred ca singura solutie sa reusesc sa arat iarasi ca un om este infometarea din pacate.

Fetelor, multumesc din suflet pentru aprecierile de pe FB, mi-a crescut o inimaaaaaaaaa ...

Va imbratisez, sa aveti o duminica frumoasa, papaaaaaaaaa ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Doloress Ma bucur sa aud vesti mai bune de la tine! De acum macar stai linistita acasa, langa puiul tau.

eu m-am trezit cu noaptea-n cap, k Doru nu se simte deloc bine...am tot crezut k ii va trece gripa, dar cred k a facut pneumonie..are toate simptomele: febra 37,7-37,9, tuse urata, frisoane, ameteala, durere usoara in piept..off.Astept sa se trezeasca Sara si apoi chem un dr sa il vada...Macar sunt linistita k Sara nu are nik. Iar l;a mine e pe trecute raceala.
Sanatate tuturor!

Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Abia cand lipsesti de langa copil, iti dai seama ce mult se schimba, tot nu incetez sa ma minunez cat de diferit e fata de acum 2 luni aproximativ. Si parca mi se pare ca am pierdut ceva pretios... Nu stiu voi ce parere aveti, insa mie mi se pare ca pe zi ce trece e tot mai istet. Am auzit eu ca de la trei ani se schimba lucrurile, te intelegi tot mai bine cu ei, insa n-am crezut pana n-am vazut.

Mai nou, in fiecare zi e cate un personaj de desene sau de prin cartile de povesti. Dar nu stiu cum se face ca-si alege numai personaje feminine in ultimele zile: Ducesa din Pisicile aristocrate, Dora si azi a culminat cu Cinderella! Asta a pus capac. Se prefacea ca isi pune rochita si margele si ca merge la bal si danseaza cu printul. In sfarsit, spre seara era Diego, desi oscila la greu intre Dora si Diego. Ieri in schimb ne-a obligat pe toti sa il strigam Dora. E innebunit dupa Dora, ca tot vorbeati voi, mamicile de fetite. Pot sa ma bag si eu la subiect, fara probleme. Oricum, nu-mi fac griji, e leit taica-su care cand era mic era Romina ( de la Al Bano si Romina Power) . Isi punea fulare in cap (avea parul lung adica) si canta Felicita. Si cateodata il mai gasea maica-sa si cu bigudiuri in cap adormit. Ieri si Patrick a ajutat-o pe mama sa-si scoata bigudiurile. Vorba aceea - aschia nu sare departe de trunchi.

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si 34+ Kevin
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Multumesc de primire! La mine e 12 noaptea si n-am somn defel.

Alina sanatate sotului!

Dani super pozele, le-am vazut!

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si 34+ Kevin
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

MsBB, draga noastra, ce mai faci, cum te mai simti ? Nu ai mai intrat demult, mai da-ne vesti despre voi, sper din suflet ca sunteti ok. Va imbratisez si va doresc multa sanatate si un an asa cum va doriti voi sa fie.

Alina_anto, sanatate sotului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

BUna dimineata!

Dragele mele, mai racite mai sanatoase, va doresc si eu un an 2011 cu multa sanatate, copilasi voiosi si intelegatri, intelegere in familie si multe bucurii!

Noi plecam azi pt. 5 zile la ski. Nu prea vroiam sa merg, mai ca as fi ramas acasa, la caldurica, ca nu am nici echipament si nici nu ma omor cu schiatul, insa sotul e hotarat sa le puna pe ambele fete pe schiuri. Si Lara tot la 2 ani jumate a inceput, insa nu prea i-a placut, acum insa e mai mare si contam pe mai mult interes. Sa vedem cat de incantata o sa fie Annika

Va doresc zile frumoase alaturi de familie
Adriana

Mergi la inceput

Adriana, distractie placuta, te asteptam cu poze. Multa sanatate si voua si tot ce va doriti in 2011.

Lumi, am uitat draga mea sa-ti urez multa sanatate. Cum mai esti cu raceala ? Eu sunt pe antibiotic, am incercat de toate, nu mi-a trecut cu nimic, acum sunt mai bine in a treia zi de tratament.

Mergi la inceput

Aelitaaaaaaaaaaaaaa, sa-ti traiasca printesa frumoasa !!!

La multi ani, Sofia, sa-ti dea Dumnezeu sanatate si noroc, sa ai parte numai de bucurii alaturi de familia ta. Te imbratisez, fetita frumoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Multumesc pt sustinere,fetelor,am citit toate mesajele voastre !
si ne simtim mai bine.
sunt toti 3 pe antibiotic si s-a vazut imbunatatirea dupa cateva doze.Miguel respira mai bine,si Andres.
au avut in acelasi timp si o enterocolita! deci toate pe capul lor.Miguel abia azi a inceput sa dea semne si el cu k moale.
dar sunt bine,pt ca am stat cuminti .Revelionul linistiti,ziua Sofiei fara musafiri.
asa e,nici eu nu sunt si nu am fost adepta izolarii,dar de data asta il terminam pe Miguel daca mai lua ceva,ca daca eu niciodata nu i-am tinut in glob ,toata lumea cu copii cu tot ii pupa,ia in brate,ar fi balamuc mare ,geamuri deschise,copil obosit din brate-n brate,si el sta numai atarnat de mine acum,plange,doarme putin,suge putin..deci era imposibil .si bolnav daca il oboseam asa se inrautatea.plus ca daca e balamuc in casa,si l-as mai fi neglijat si o zi inainte cu curatenie si pregatiri mancaruri,nici nu l-as fi observat bine daca se inrautateste starea lui.
asa ca ne-a prins bine linistea,copiii sunt mult mai bine.
azi suflam singurei in lumanare,si ne odihnim.
cu casa vraiste !

va pup si va multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

La multi ani tuturor! Un an nou plin de succese, sanatate, liniste si iubire! Asta doresc tuturor mamicilor si copiilor!

Multumesc tuturor fetelor pentru comentarii, am citit insa nu am avut puterea sa raspund. Am fost intr-o perioada foarte agitata si stresanta nu aveam timp de absolut nimic. Va multumesc pentru toate incurajarile, uneori sunt absolut necesare cand simti ca totul se darama in jurul tau.

Am avut , pot sa spun cu mana pe inima, cele mai urate sarbatori din cate am avut vreodata. Nu am simtit nimic din bucuria lor; am avut parte numai de boala, nervi, stres, situatii limita...
Pot sa zic ca sunt foarte bucuroasa ca a trecut si acum parca totul e mai calm. Sper sa nu ma laud prea devreme. (la mine legile lui Murphy sunt de aur...nu gresesc niciodata!!!)

Doloress bine ai venit acasa! Sper sa nasti la 40 s sa ajungi sa te plangi ca nu mai nasti o data

Lorich draga mea tu deja esti pe vine !! Cand punem motzatele la treaba?

Alina_anto insanatosire grabnica sotului tau. Sper din tot sufletul sa nu fie pneumonie.

Alysh felicitari pentru slabit vad ca ai vointa nu gluma

Aelita sanatate puiutilor si multa multa putere sa treci peste. Imi dau seama cat de obositor este si cata putere iti trebuie sa treci peste. Sper sa va faceti cat mai repede bine sa puteti sarbatori toti orice numai sanatosi sa fiti

V-am lasat, intr-un ton mai optimist de data asta

Felicia, mami de scufundac atomic, Gabriel (23 Mai 2008) si 8+ cu
Nasterea lui Gabriel
_

Simply happy!

Mergi la inceput