Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (182)
Raspunsuri - Pagina 9
Magnetism79 spune:
La Multi Ani Dani!!!!!!!
Sa fi sanatoasa si fericita alaturi de toti cei dragi tie si in special de dongonei!
Mami de Bogdanici Pogonici
PRAG spune:
La Multi Ani dragi mamici de M&Ms! Va dorim un an nou fericit si cu multe impliniri!
In special, un LA MULTI ANI! sarbatoritei de azi, Dani! Sa fii fericita alaturi de familia ta minuanta!
Am vazut si poze multe, nu nominalizez sa nu uit pe cineva, dar sunt toti dulci si mari...
Noi am avut o vacanta de sarbatori lunga si cu peripetii. Copiii amindoi bolnavi. Roxana pe antibiotic, Alex putin mai usor. Culmea (sperieturii) a fost in 30 decembrie seara. Macinam niste nuca sa fac o prajitura pentru revelion. Roxana m-a ajutat bagind si ea minutele pe acolo. Apoi a inceput sa se frece la ochi si in 2 minute ochiul stang era rosu si umflat ca un ou, nu putea sa il deschida deloc. S-a intimplat asa de repede, nici nu mi-am dat seama... Totusi, am reusit sa nu o las sa ajunga si la celalalt ochi. Deci, ne-am ales cu un ochi umflat si bubite in jurul ochilor. Probabil alergie la nuci. Aici e mare nebunie cu peanut allergy, insa a mincat alune inainte si a fost OK. Acum asteptam sa vina doctorul nostru din vacanta si sa facem o programare la un alergolog, sa ne lamurim.... Pina atunci vom avea grija. Ea e bine acum, umflatura s-a retras in 2 zile, roseata in vreo 4. Sper sa nu mai apara vreodata.... Offf, copii, copii!
Acum ne-am intrat in rutina obisnuita, urmatorul "obiectiv" pe care il asteptam e vacanta de 2 saptamini in Romania, in martie.
Va pup pe toate, tinem pumnii pentru gravidute.... in curind vom avea 3 bebei: Lorich, Doloress, Magnetism, nasteri usoare si bebei sanatosi si cuminti!
Desiree, multa bafta si putere in continuare! Ce a mai facut sora ta cu viza?
Avem si noi poze, daca doriti sa ne vedeti, aici. (ignorati-mi, va rog, gabaritul, 2011 e anul in care voi slabi. PROMIT!)
Multi pupici,
Gabriela si Roxana.
Andrada79 spune:
Dani La multi ani!!!!! Multi pupici si de la noi!!!!!
Chiar daca scriu mai rar sa stiti ca va citesc si admir toate pozele care le puneti! Din pacate de cand suntem atatia in casa nu mai am timp de nimic. Eram fericita ca stau acasa cu puiul meu dar abia daca mai am timp de el. Ufff e tare greu cand sunt mai multi pt ca apar diferente de opinii....la greu! "Toate discutiile pleaca de la copii" zic unii si moama ce ma enerveaza fraza asta. Nu vor sa inteleaga ca e vina lor ca si adulti ca nu stiu cum sa ii invete sa se poarte si isi pun ambitiile mai presus de orice. Ufffffffffffff sunt suparata rau dar rau si cred ca nu am plans niciodata cat am plans in ultimul timp,niciodata!
mi_bebelina spune:
La multi ani Dani, sa fii fericita si sanatoasa alaturi de cei dragi! Si sa stai cat mai mult pe DC ca tare-mi mai plac postarile tale, cum gasesti tu cate o vorba buna pentru fiecare! Sa ne traiesti Dani draga!
Deliutza Broscutza
Deliutza micutza
alina_anto spune:
PRAG Superbe poze!! Superbi copii!!! Minunati!! M-am uitat cu Sara de vreo 3 ori la pozele cu bradul si cadourile.. Acum vrea si ea neaparat o bucatarie asa mare si utilata ca a Roxane
Ai copii tare reusiti!!
Imi pare rau de faza cu nucile si ochisorul..
Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)
Alysh spune:
Buna scumpelor,
Am fost azi iar cu Vlady la dr de familie pt ca tusea care tine de o luna nu s-a ameliorat deloc, se trezeste noaptea cu accese de tuse care dureaza cate o ora, nu-mi vine sa cred ca dupa atatea tratamente medicamentoase si aersosoli nu vad nici o ameliorare. Nu inteleg, nici dr nu intelegea. Ne-a dat Augmentin ES care are spectru mai larg + antitusive si probiotice. Of, sper sa scapam totusi mai ales ca saptamana viitoare avem programat un munte dragut cu el.
In alta ordine de idei, aseara a fost f frumos cu fetele, m-au impresionat copilasii, au fost cuminti, cooperanti, simpatici foc, au spus perle, mi-au placut la nebunie.
Nu-mi dau seama acum cam cate fete pot vedea pozele de pe facebook, daca nu, postam cateva si aici.
Simonix si LAurita, niste scumpetimi, sotii lor f simpatici, mi-a parut rau ca parca Bobo a fost mai retras, probabil din vina sotilor nostri care si-au gasit subiect comun , doctoreala, bat-o vina, si au uitat sa mai socializeze si cu noi, ceilalti.
Am vazut poze de toamna -iarna made by DanaH, superbi copilasii si locurile pe care le vizitati si poze cu Iustin, f simpatic, nu-l mai vazusem demult.
Magnetism concediu de mamiceala placut, odihnitor si relaxant!Profita la maximum ca stii tu, dupa aia, o perioada mai greutza. Dar si frumoasa in acelasi timp!
Gabitzam, hi, hi, ce m-am amuzat cu baietii tai, haiosi foc. Si cu tine, nu mai zic, asa gandesc si eu ca jobul (cel putin ala pe care l-am avut pana acum) era VACANTA, fatza de statul acasa cu Luca (face cat 3) si Vlady.
Mihaser, bine ai revenit, vacanta placuta! Scrie-ne mai des
Doloress, ce ma bucur ca esti acasa, bine sanatoasa! Vezi, tu mi-ai prezis ca o sa am baiat, eu iti prezic ca vei apuca 40 de saptamani
Cleo, ce simpatica Mara, ca ii croseteaza ceva "lui MAMI"![]()
Mi bebelina, ma bucur ca ai mai dat vesti despre voi! pup tie si scumpelinei!
Alina anto, sanatate sotului tau, extraordinar ce imunitate a capatat Sara la munte! Noi am bolit toti, pe rand, f nasol. Aveti grija de voi, sanatate!
Laurita, ce e cu tine, de ce te doare capul? si aseara te-am surprins cu o grimasa usoara si mana la cap? sper ca esti ok, pupici multi, nu m-am saturat de tine aseara!
Prag, am innebunit dupa copilasii, tai , sunt superbi, eu nu-i prea stiam, ori m-am uitat pe diagonala, ori nu stiu, dar acum i-am vazut cu atentie si m-am indragostot iremediabil. Au niste fete inocente si inteligente de imi vine sa=i pap!
Tre sa fug sa-l ridic pe VLad din baie, nu mai am ti9mp de corecturi, scuze, va pup!
aelita spune:
CLEO am dat biotix romanesc,saptamanile trecute,dar daca el e asa din sept,deja nu mai face fatza,uii dau si lapte fara lactoza de 2 luni...pana la urma am gasit aici la farmacie tot ceva asa la plic,si ii dau din alea,da semne de ceva mai bine.
si eu mai impletesc noaptea cate o ora..
MI BEBELNA bine ai revenit!
DEEAPUI La multi ani!!!
ALINA ANTO,nu crfed ca iti ascunde cand nu spune,doar ca e f sonoroasa si de-aia nu raspunde.,nici Sofie nu imi spune ce are,daca plange noaptea,ea uneori face asa daca doarme cu noi in pat(mai vine noaptea la noi)si nu are loc si ii e cald,si plange,nu spune ce are,dar daca pleaca tati si ii lasa ei locul,tace pe loc si adoarme!
cu arsura probabil s-a gandit ca o certi.
DANICRIS La multi ani!!!
DOLORES hehe cand creste el mai mic![]()
PRAG multa sanatate si voua!
v-am admirat in poze ! felicitari lui Alex pt hockei!!bravo! frumosi copii ai !
ANDRADA imi pare rau ca esti suparata,eu nu mai stiu situatia ta...dar tare rau imi pare sa te vad asa
ALYSH multa sanatate !
Doloress spune:
Va mai pun si eu cateva pozici, nu prea spectaculoase (avand in vedere ca am stat numai la pat...) din decembrie
http://entertainment.webshots.com/album/579407955ozQoNh
34+
KevinVictoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Doloress Va mai pun si eu cateva pozici, nu prea spectaculoase (avand in vedere ca am stat numai la pat...) din decembrie http://entertainment.webshots.com/album/579407955ozQoNh Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si 34+ KevinVictoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim! |
si nici cumva sa te mishti de acolo!!
. Iar flacaul tau... uof, dragutzul...fetelor, cu jucatul Marei cu atzele - nu m-amsuparat, nu e prima data cand se joaca cu ele, m-a emotzionat pana la lacrimi cand mi-a zis ca face ceva pt mami...

Magnetism, concediu placut! odihna cat cuprinde, si mai da si pe la noi!
Andrada, mie perioada de sarbatori mi se pare mai sensibiloasa - din varii motive.
si imbratisari calde.Prag, vazui pozele voastre printre picaturi. Frumosi pui ai! Cat despre alergiile alimentare, la copii sunt mai dese, ideea e ca in timp, unele dispar, o data cu cresterea copiilor.
Ma duc sa fac poze cu tot ce am facut zilele astea, de carantina.
edit: iaka poze
Alysh spune:
Hello. sunt senila. ieri am venit de 5 ori sa scriu mesaj special pt Dani
La multi ani draga noastra, sa te bucuri de copilasi si sa fii sanatoasa! Sa ti se intample numai lucruri pe care le doresti!
Ti-am scris si pe FB.