Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (182)
Raspunsuri - Pagina 10
DanaH spune:
La Multi Ani, Dani! Sa fii sanatoasa si voioasa si sa ai numai bucurii alaturi de familia ta frumnoasa!
Eu cu urarile mai tarziu, asa cum bine v-am obishnuit.
Multumesc, fetelor care au vizionat pozele pt aprecieri la adresa puilor mei. imi creste inima, va dati seama.
si eu amv azut poze, mai putin pe cele puse ieri, dar recuperez pana la sfarsitul zilei, promit.
multi pupici si o zi ushoara. eu am carca de treaba. defapt cred ca in viitorul cat se paote de apropiat nu o sa mai am timp deloc sa intru de la munca. asta este, sper sa imi fac putin timp sa intru seara, din cand in cand, sa va pup.
asa ca, pe curand (sper!)
Poze
Poze noi
Magnetism79 spune:
Cleo promit sa scriu cat de des pot, insa de cand sunt acasa adica de Luni dupa amiaza ma jur ca parca nu am timp mai deloc sunt prinsa cu tot felul de lucruri, plus ca am un proiect in cap cu propriul meu business si mai toata ziua la asta lucrez.
ieri am avut timp de un shopping scurt si cam atat.
Gabi cum e la 4 camere? Am stat si eu o perioada scurta la 4 camere insa acum de cand m-am mutat parca le duc dorul ca era mai putin de facut curat.
Pupici
Multumesc Prag pt urari, la fel si lui Alysh, profit cat pot de perioada asta, dar si dupa ce voi naste , mai ales ca am si ajutoare , asa ca imi bat capul mai putin.
Va pupam
Mami de Bogdanici Pogonici
Lorich spune:
PRAG Doamne, cat d efrumoasa e Roxana!!! M-am uitat d emai multe ori la pzoe...o finete si o frumusete de fata!!!!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela
38+
Lorich spune:
Doloress stai acolo, dadadad!!! M-am emotionat pozele cu Patrick la spital la tine!! Il pup, va pup pe toti 3!!!
Cleo mamaaa talente, nu gluma!!
38+
Danicris spune:
Servus, fete dragi.
Fetelor, va multumesc din suflet si va imbratisez de o mie de ori, atatea mesaje si atatea cuvinte frumoase … sunteti minunate, mi-a crescut inima cand am citit si pe fb si pe dc … va
pe toate cu drag.
Esme, draga mea, asa frumos mi-ai scris si asa rau imi pare sa te dezamagesc … as vrea sa fiu un om atat de bun si cald insa de multe ori ma surprind rea, autoritara, severa si imi pare asa rau ca nu sunt mai toleranta si mai blanda … mi se rupe sufletul cand tip la copii dar sunt momente cand o fac si degeaba imi pare rau dupa, raul a fost facut. Si toate astea spre dupa-amiaza, cand incepe sa scada energia si nu mai gasesc puterea sa fac diverse activitati cu ei, iar ei mititeii sunt dornici de una-alta. Poate ai observat ca eu scriu pe forum dimineata, atunci sunt in forma, sunt binedispusa, daca v-as scrie seara cand sunt stoarsa … Probabil ca cei aproape 3 ani de stat acasa, lipsa de socializare incep sa se simta, nu stiu. Iti multumesc din suflet pentru cuvintele frumoase, te imbratisez cu drag, esti minunata.

Mi_bebelina, bineinteles ca te mai tinem minte. Da, cred ca si eu daca as incepe serviciul as reusi sa slabesc mai usor, aici am tot timpul la indemana tot felul de tentatii. Am inceput o dieta, sa vad daca reusesc sa slabesc cat mi-am propus. Saru’mana pentru urari si cuvintele frumoase.

Alina_anto, si Vlad se mai trezeste noaptea, il striga pe taica’su care trebuie sa stea cu el pana adoarme din nou, se chirceste saracul in patul lui Vlad de 1,5 m … dar nu are ce face, numai pe el il striga. Saru’mana pentru urari, te imbratisez.

Laurita, multumesc pentru urari, te-am admirat pe fb, o mamica asa frumoasa … iar copiii sunt absolut adorabili, mor dupa ei. Ce e cu durerile de cap ? Te rog sa nu neglijezi, iti doresc multa sanatate.

Doloress, saru’mana pentru urari. Ma bucur pentru vestile bune, Doamne ajuta in continuare. Vlad este superincantat cand ii spun ca anumite lucrusoare au fost ale lui si acum le poarta Andra dar tine mult sa-i spuna ei, sa vezi ce-i explica … mor de ras cand il vad, iar Andra il asculta asa fascinata … Multa sanatate, te imbratisez. Doamne, acum am vazut si pozele, atat m-a impresionat poza cu tine si Patrick pe patul de spital … Arati foarte bine, esti o gravida frumoasa, nu te-ai ingrasat, imi place mult cum esti, te felicit si te mai imbratisez o data, iar m-ai facut sa plang, Doamne ajuta in continuare.

Stefany, multumesc. 35

Gabitza, te pup si te imbratisez muuuuuuuuult-muuuuuuuuult, esti minunata asa cum ai fost mereu si iti multumesc din suflet.

Lori, saru’manaaaaaaaa … te pup, draga mea, si iti doresc sa fiti fericiti in patru, vei vedea, este minunat. Nastere usoara si multa sanatate la copii si voua.

Ylari, multumesc, pup si eu fetele frumoase.

Belleane, saru’mana pentru urari, pup si eu minunile tale si pe tine te imbratisez.

Fecian, ma bucur asa mult de vestile pe care ni le-ai dat … sarcina usoara in continuare si multa sanatate. Te imbratisez cu drag, multumesc frumos pentru urarile minunate.

Magne, saru’mana, multa sanatate si tie.

Prag, multumesc frumos pentru urari. Aseara nu ma mai saturam de pozele voastre, de minunata Roxana, este atat de frumoasa … Vlad a vrut si el sa se uite singur … superbe pozele dar mai ales copiii. Te imbratisez.

Andrada, multumesc pentru urari. Imi pare rau sa aud asa ceva, pacat, te imbratisez si sper sa treci peste toate acestea si lucrurile sa se rezolve.

Alysh, multa sanatate lui Vlad, l-am admirat in pozele de la intalnire. Multumesc frumos pentru urari. Uf, stiu cum e, patesc de n ori pe zi, plec sa fac un anumit lucru si pe drum ma apuc de altele si uit ce voiam sa fac initial.

Aelita, multumesc frumos, multa putere iti doresc sa reusesti in continuare sa faci fata cu cei trei muschetari ai tai.

Dana, spor la treaba si multumesc pentru urari. Ti-am admirat si eu familia frumoasa, va imbratisez cu drag.

Simonix, am vazut pozele de la intalnirea voastra, mare placere sa va revad, sunteti atat de veseli si de pozitivi, va imbratisez cu drag. Robertel este minunat, il pup pe obrajori.

Fetelor, va
pe toate si va multumesc inca o data. Multa sanatate tuturor, copii, mamici, tatici, bunici … Papaaaaaaaaaaa …
piggy spune:
Intru si eu pe fuga sa ii urez Multi Ani fericiti alaturi de cei dragi lui Dani! Sa ai parte numai de bucurii si liniste sufleteasca, draga mea!

Cat despre mesajele tale sunt de nota 10, de multe ori cand nu am timp sa citesc tot ce scriu fetele caut mesajele tale si gata m-am actualizat![]()

Lorich spune:
Daaa...o scumpete Dani cum a scris ea un gand tuturor!! Te pupam cu drag mami, normal ca te ajunge oboseala ca doar esti om, nu robot! Sau oama.
38+
PRAG spune:
Multumesc, fetelor, tuturor, pentru vorbele frumoase. Sigur ca mie, mama cioara, imi creste inima precum cozonacul....
Doloress, ce bine arati si ce dulce e Patrick cum pupa el burtica! Mai stati un picut cuminti, doar putin de tot mai e!
Dani, asa sunt si eu, mai tip, ma mai enervez... Dupa cite o zi grea la servici, cind ei ma iau de proaspata si nu am intotdeauna chef si dispozitie de toate ale lor, plus ca am toate treburile casei pe cap, seara imi pare asa de rau ca nu stiu sa ma bucur de toate momentele frumoase...
Andrada, imi pare rau ca treci prin asta, e greu cu multi in casa... Mai dureaza perioada asta? Ai te rog grija de tine, si nu mai plinge!
Cleo, ce minunatii iti ies din mina! Si mie imi place sa tricotez (crosetez mai putin), dar nu imi ies asa de frumoase! Cum e Mara, ati scapat de bubite?
Aelita, iti multumesc si tie! Alex e foarte incintat de hockey, aici e sport national, el nu face si nu va face performanta, dar ii prinde bine sa stie sa patineze, plus miscarea pe care o face. Vine acasa rupind usa si cerind de mincare.... Sper ca ai tai copilasi sunt mai bine. Te pup, super-mamica!
Alysh, Lorich, Alina-anto, va multumesc mult si voua. Lorich, a sosit mami tau? Esti gata?
Pupici pentru toata lumea, sper sa reusesc sa intru si eu mai des anul asta.
Gabriela si Roxana.
Lorich spune:
Prag nu, maine vine..o astept ca pe moaste..in fiecare dupa amiaza , seara ma simt ca acum acum nasc... bine ca se poate naste si fara ea, cum o vrea ffitza.
38+
Reallaura spune:
Ce de poze frumoase am vazut...
DanaH Ce de cadouri, ce copii frumosi si fericiti!
Prag bai, ce frumosi sunt si ai tai, ne servesti mai rar poze asa ca m-ai uimit cu puii tai minunati!
vreau si eu sa ma joc cu o viluta cum are Roxana!
Doloress ce brad frumos ati fdacut! tu esti o mamica frumoasa, mi se pare ca arati f bine! Mi-a placut rochita cu cizmulite asa! Patrick e o dulceata!
Stefany la fel, mi-a placut de Iusti cu care ne servesti asa rar ![]()
Ali scumpa mea, ce bine a fost k ne-am vazut...evident ca nici eu nu m-am saturat, parca abia am venit si am plecat. Esti atat de slaba, mi-ai facut pofta sa mai slabesc si eu nitel! Cred k eram obosita, mi-a fost foarte rau in seara aia, m-am sculat seara sa vomit, dar nu am reusit pe urma mi-am revenit. cred ca totusi il mai tin o sapt si gata acasa pe Mirci, nu prea mai rezist cu amandoi. Se scoala unul pe altul, o bate de o rupe, nu pot face curat si mancare decat in superstres. asta e. Imi pare rau ca nu sunteti bine inca si luati iar antib. Sanatate multa lui Vladi! S-a facut asa frumos, imi place la nebunie de el!
Dani esti o draguta, sunt ok, oboseala...deh!
Cleo mare maestra te-ai facut cu andrelele! Ai facut numai chestii misto, bravo!
MAgne concediu placut si relaxant!
ma bate Bogdan la cap sa-l las la calc. va pup pe toate
[red]