Iepurasii de mar-apr 2010 asteapta noul an (96)
Raspunsuri - Pagina 20
carmickey spune:
ioanaa28 da asa este se va ocupa altcineva...
kossir nu este greu cu treburile gospodaresti si cu adelina,pentru ca stau la bloc,banuiesc ca daca eram la curte erau mai multe treburi de facut si atunci imi era mult mai greu...eu gandesc ca pentru cei de la curte sunt mai multe treburi de facut pe langa casa,iar la bloc mi se pare un fleac...
atb multa sanatate la baietii,putere tie sa treci de toate...eu am o vorba: Totul va fi bine la sfarsit;daca nu e bine,inca nu e sfarsitul
musafiri mi-au venit pentru adelina,ei fiind liberi zilele astea au venit sa isi vada unii nepotica,fina,verisoara...etc
fiecare i-au adus jucarii,papusele,dar fata mea este foarte haioasa,pe ea o interesa ambalajul nicidecum jucaria....si multi au spus ca este o fetita rasfatata
le-am raspuns si eu prompt: este printesa mami si o voi rasfata o viata intreaga,iar de baiat spuneau ca nu face nimic ca ii pun totul pe tava etc....am spus da, lasa sa nu faca ca are timp o viata intreaga sa munceasca,acum este la mami si face mami totul...in rest a fost super frumos,adelina a fost plimbata la toti in brate,nu a plans deloc,s-a jucat asa frumos cu fiecare...chiar mi-a placut,fata de revelion cand nu am facut altceva decat sa plang a fost mai bine acum...
plec sa pregatesc masa de pranz...dupa ce papam vreau sa iesim la zapada sa ii arate mami zapada adelinei...
o zi buna la mamici
PS
revin mai tarziu...
FILMULETE
POZE
mamica carmen de Adelina Ioana 16.04.2010 si adolescent Paul Florian13.09.1993
"sunt o femeie de valoare, nimeni nu ma calca in picioare".
ioanaa28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nemary cu toate ca nu am mai scris de fffff multe luni vreau sa va urea si eu un an nou 2011 plin de sanatate si fericire alaturi de puiutii vostri, sa stea departe toate necazurile si bolile si cat mai aproape bucuriile. am mai aruncat cate un ochi pe la voi, am mai vazut cateva poze dar timp de scris nu mai am, din pacate. am inceput serviciul din august, Daria gradinita si abia mai am timp sa fac ceva de mancare si un dus. viroze cu muci si tuse avem si noi la greu de cand cu gradi, aduce Daria acasa tot. cam atat.. va imbratisam cu drag, Mari de Daria Maria(29.01.2008) si Oana Iulia(23.03.2010) Povestea Darului plangacios Povestea Iepurasului somnorici |
ma bucur sa te revad
uaaauuuuu...servici... Si mititica cucine ramane? bunici?
an bun si voua cu multa sanatate!!!!!!!! sa mai scrii cand ai ceva timp...poate reusesti sa pui si ceva poze...
cum ati petrecut de sarbatori???
child spune:
Bine v-am gasit in noul an!
Noi suntem bine, Albert a facut un inceput de otita, de la nasucul infundat, dar suntem pe tratament si este bine acum.
Am descoperit la exudatul nazal si un streptococ, probabil luat din spital, pe care-l tratam.
Oricum, una peste alta, Albert se simte acum bine, este de o veselie molipsitoare, nu sta locului o clipa, ar vrea sa mearga incontinuu, dar nu singur, ci doar tinut de manute, asa ca toata ziulica patrulam prin casa.
Va pupam!
Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)
Yaia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui irene26 Cristina si Yaia, dar voi ce-ati facut de Revelion? |
Eu am fost cam nervoasa la trecerea dintre ani, probabil hormonal, ca aveam musafiri de la rasarit, nedoriti si neinvitati. Copiii au fost cam maraiti, dar au stat cu noi pana la miezul noptii. Noi ne-am uitat putin la tv (dar la DVD-uri, ca nu era nimic bun pe niciun canal), am mancat, am iesit la artificii, Tudor s-a speriat teribil, ca in niciun an, ca sotul a pus si el pentru prima data rachete, dar fugea dupa ce le aprindea, ca citise ca trebuie sa fie la 10m distanta si Tudor s-a speriat cand l-a vazut fugind, apoi tot spunea sa nu mai puna si se tinea cu mainile de cap. I-am tinut pe amandoi in brate (Alexia se speria de zgomot si plangea oricum, mai era si somnoroasa ca trecuse de mult ora ei de somn) pana am terminat cu rachetele. In final, Alexia a atipit afara si Tudor s-a obisbnuit cu artificiile cand mai aveam putine. Cu 25 de minute inainte de miezul noptii am intrat in casa, am numarat impreuna, am desfacut sampania, am ciocnit si am mancat prajituri. A primit si Tudor un strop de sampanie in paharul lui si a fost taaaare fericit. Dupa poze, mesaje si telefoane, am fugit la nani si am dormit astia 3 mai mici si mai somnorosi. Evident ca eu am adormit pe canapea, uitandu-ma la tv. Asta a fost revelionul la noi, nu am ajuns sa ciocnim cu prietenii adunati la un vecin asa cum ne propusesem din cauza lipsei de chef si de copii linistiti. Dar eu stiam cum e cu copil mic si de asta nici nu am facut planuri mari si nici nu m-am dus, pateam ca Nafi.
Mersi de intrebare, am vazut ca voi ati petrecut mai bine (macar la voi focurile de artificii au fost spectaculoase).
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)