Dulceturi si papanasi in asteptarea lui 2011(417)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Buna ziua, fete dragi...era sa scriu buna dimineata!
Am profitat de o dimineata mai linistita si cu pui ce au dormit pana mai tarziu sa recuperez cu pozele de pe mailul comun.
Mai intai am schiat si am deschis cadouri cu atomicii, bravo schiorilor rosii!
Am savurat apoi tort de ciocolata cu Daria si am zambit cu David cel cu ochi albastrii!
Cu Maria am facut un minunat om de zapada si am savurat si o pisicuta mica cu botic minunat, Irina!
Am tras apoi o fuga la Cluj sa stau un poala mosului cu Sara si Sofi cea care e leita tati ei!
M-am gandit apoi sa merg putin la munte, sa ma trag de par cu Gheo, Sofia si junioru! Sabina, te vad in curand soacra mare!
Apoi mi-a cantat Cristi plugusorul si Andrei m-a luat cu el la plaja!

Ce sa mai, am avut sarbatori de vis!

Noi am petrecut frumos de Craciun, cadouri multe, mancare buna, colindatori si vizite! Am lenevit si dormit mult, am reusit 'putoresc' ca pe vremea cand nu aveam copii ca am facut cu schimbul cu sotul. Alexia ne-a cam chinuit noptile, ca i-au iesit 2 dinti deodata, dar e bine.
De Revelion eu am fost tare nervoasa, hormonal probabil. Dar a trecut si anul, a venit unul nou nout si pana acum bun si linistit. Anul asta inca nu am iesit din casa, Luy !
Incerc sa hranesc copii si sa fug pana la piscina, sa vad de au sosit pozele facute inainte de Craciun.
tuturor!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Uite cum nu s-au indurat sa ma plictisesc Olivia si Alex si m-au luat cu ei si in Germania, la schi. Bravo schiorilor!
Aici la 4 ani incep schiul coborare, deci la anul suim delfinul pe schiuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

vazut pozele de la schi ale alinei, minunate! cred si eu ca nu mai voiau inapoi. deci ati convins o si olivia! bravo! cum a mers la ea?

Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei

Merci!
Pe Olivia nu trebuia mult de convins, "tipa" la instructor s-o duca sus inca o data si inca o data, ca sa mai coboare!
A prins bine schiatul, fara frica.
Alex de cum s-a pus prima data pe schiuri, zici ca a schiat de cand s-a nascut. Eu cam la fel, ce sa zic mi-a placut mult.
Dupa doar 2-3 sedinte am ajuns cu totii sa coboram de la 2000 m, pe un traseu lin, mie imi era cam frica, in schimb Alex era mereu inaintea noastra. Olivia cu instructorul. Ce sa zic , a fost foarte fain!
Mai vreau in vacanta!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alinkav
Mai vreau in vacanta!

Stai al coada, ca mi-am luat deja biletele de avion. De Paste mergem in tara!
Ma bucur ca ati avut o vacanta minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Am reusit sa admir si eu toate pozele de pe mail si de aici, care de care mai frumosi si mai indrazneti, felicitari Olivia si Andrei pentru reusita pe schiuri.

Am reusit si noi abia azi sa ne completam echipamentul de schi, abia astept sfarsitul lui ianuarie(am amanat plecarea la munte din cauza lui tati muncitorul)... am gasit o salopeta superba de schi la Hervis, albastra, este fff incantat de ea, mi-a spus gata mami acum putem merge la munte sa coboram cu schiurile, de-ar sti el ca este cale lunga pana acolo......
In rest mai profitam de ultimele zile de vacanta, eu si Cristi abia miercuri incepem....asa ca odihna, mancare( imi mai permit luxul acesta inca) si plimbare multa, este mare fan zapada...are cu cine semana.

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Alina, bine ati revenit ! Desi inteleg ca tu nu esti prea incantata de revenire si ai mai fi vrut o vacanta prelungita ! E de inteles, dupa cate am vazut in poze . E fantastica Olivia, inteleg ca are cu cin semana . Bravo voua, sunteti o familie sportiva si frumoasa !

Yaia, ma bucur ca ati petrecut asa frumos . Deci vii in tara de Paste... Putem spera la o intalnire ? delfinasul si pisicuta ! Si multumim de aprecieri

Rox, unul dintre colegii mei de birou a fost toamna trecuta acolo, mi-a zis ca este 'raiul pe Pamant' , i-a placut mult. Bravo ca ai ajuns si acolo, nu uita sa ne arati si poze. Pe cand Australia ? Sa te simti minunat !

Cecilia, multumeste-i lui Cristi pt Plugusor, m-a colindat si pe mine. Bravo !

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luy
Yaia, ma bucur ca ati petrecut asa frumos . Deci vii in tara de Paste... Putem spera la o intalnire ? delfinasul si pisicuta ! Si multumim de aprecieri

Luy, nu vom intra in Bucuresti deloc. Venim pe 22 aprilie si de la aeroport mergem direct acasa, sa ajungem pana de Paste. Si stam doar o saptamana, nu e timp de excursie la Bucuresti, ca e departe pe drumurile de acasa. Dar avem o nunta in vara, in Alexandria. Daca facem popas in Bucuresti, va scot la o prajitura buna si un suc, ce zici? Sau o inghetata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui luy

Alina, bine ati revenit ! Desi inteleg ca tu nu esti prea incantata de revenire si ai mai fi vrut o vacanta prelungita ! E de inteles, dupa cate am vazut in poze . E fantastica Olivia, inteleg ca are cu cin semana . Bravo voua, sunteti o familie sportiva si frumoasa !

Rox, unul dintre colegii mei de birou a fost toamna trecuta acolo, mi-a zis ca este 'raiul pe Pamant' , i-a placut mult. Bravo ca ai ajuns si acolo, nu uita sa ne arati si poze. Pe cand Australia ? Sa te simti minunat !

Cecilia, multumeste-i lui Cristi pt Plugusor, m-a colindat si pe mine. Bravo !

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

la colinda si sorcova de anul acesta nu a vrut sa stea sa-l inregistrez...asa ca atat am putut si noi

Cecilia si Cristian Matei[/b] (07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

'Neatza, va ofer o portie de cereale cu lapte, am vazut ca sunt multe mamici care doresc sa intre la dieta

Yaia, atunci considera ca te-am invitat oficial la cofetarie, sa degusti celebrul Biscottino dupa care ai pe aici de atatea ori . Si de data asta nici o furtuna nu o sa ma impiedice sa ajung

Cecilia, e foarte tare Cristi, a colindat f.frumos . Si noi i-am luat Mariei sorcova, dar nu a vrut sa invete versurile si sa ne sorcoveasca ( desi pana la urma am vazut ca 'le-a prins' si cred ca s-ar descurca daca ar primi putin ajutor ). Poate la anul va fi mai cooperanta.

Am vazut si eu ieri pozele de pe email al dragei noastre papanash-plimbareata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna dimineata! Am intrat cu gindul la Prisi. Sa ne anunti cind e cazul sa scoatem motatele. Fratior de Miruna te asteptam cu drag!

-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput