Dulceturi si papanasi in asteptarea lui 2011(417)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Buna seara tuturor , ma bucur sa va regasesc !

Erina, de ce sa-ti inchizi contul ?
Eu recunosc ca mi-am facut zilele trecute cont pe FB din curiozitate, va tot 'auzeam' pe voi pomenind pe aici ce poze ati vazut si comentat. Dar inca nu m-am prins care e marea smecherie cu el si nu vreau sa pun poze pe acolo. Pt voi, va trimit poze pe mailul comun, iar ce am de spus, postez aici. Probabil e mai avantajos de folosit FB-ul pt cei care il au pe mobil, dar cum la mine nu e cazul... Totusi imi voi folosi contul de acolo pt a incerca sa-mi contactez fostii colegi de liceu, peste 2 ani vreau sa organizez revederea de 20 de ani si ar fi grozav daca as reusi sa-i contactam pe toti ( la intalnirea de 10 ani nu am reusit, de aceea vreau sa ma ocup din vreme, mai ales ca acum stau acasa si pot aloca mai mult timp pt asta ). Si-l voi folosi si pt a viziona poze si din cand in cand pt a trimite cate un mesaj.

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput

Revenind la tema zilei, 'cum am petrecut Revelionul' : ne-am imbracat frumos si am facut pozele de rigoare , am hranit copiii, Irina a adormit cu 10 minute inainte de miezul noptii in bratele sotului meu, asa ca artificiile le-a 'vazut' cu ochii inchisi. Spre deosebire de Maria, careia i-au placut f.mult, anul acesta nu s-a mai speriat pt ca evident am tinut fereastra inchisa.
Pe urma am mancat si noi ceva usor, iar la ora 1.30 am culcat copiii ( intre timp se trezise si Irina, a fost cam agitata, din cauza zgomotului, cred ).

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

La multi ani! Un 2011 cum il visati! Sanatate, fericire, liniste si armonie, veselie si impliniri pentru toata lumea, mici si mari!

Noi ne-am regresat astazi de la Bran. Am "boierit" cinci zile cu cate zece feluri de mancare pe zi (rasfatati de doua bunice vrednice, si nici macar nu erau ale noastre), sanius pana la loc comanda, artificii, vizite si alte alea din astea de sarbatoare. Noi am petrecut pana pe la patru dimineata in efectiv complet (8 adulti si 3 copii). Vlad a fost speriat de artificii si pocnitori (ma asteptam la asta, e ingrozit de zgomote), dar restul ne-am delectat cu focurile de artificii de pe toata valea Bran, Zarnesti, Rasnov, Postavantarul (deh, avantajul de a fi pe varful-varfului muntelui )

Azi cand ne-am intors s-au revarsat si plicurile din cutia postala (Picio uau ce Craciunei frumosi!). Multumim mult pentru urari, si ganduri si-mi fac mea culpa ca anul asta am fost lenesa si delasatoare cu urarile si felicitarie

Inca o data va doresc un an minunat si tot ce va doriti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

Va dorim si noi din inima un 2011 plin de sanatate si fericire!

Minunate poze am vazut pe mail, ce mari si frumosi sunt "bebeii"...sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii!

Mergi la inceput

Azi am iesit si eu din casa dupa o saptamana, am lasat-o pe Irina cu tati si am dus-o pe Maria in parc, sa facem un om de zapada. Am trimis poze pe mail.

P.S. - Am inceput mesajul acum o ora si jumatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

hei, salutare! ma bucur ca sunteti asa active, citesc cu drag de aici (mai ales ca am timp). la intoarcere abia astept sa vad pozici pe yahoo, oricat m as da mare cu netul aici are totusi niste limite.

chiar asa, erina, ce era cu contul? chiar ma preocupase ieri intrebarea dar se pare ca formulat o altcineva.

apropos de FB, am incercat sa ma tin departe. ultimele 2 sapt am tot discutat despre asta cu incredibil de multa lume. aproape sa ma prinda, mai ales cu jurnalul de calatorie al sotului. dar deocamdata ma tin tare.

schiorii sunt bine, am inteles ca ninge acolo si ar vrea sa mai stea. ana, ai fost la bran si n ai zis nimic? eu am stat pana pe 28 acolo, piticii mai erau,poate va intalneati.

Mergi la inceput

tare greu sa scriu pe tel, mai ales sa raspund tuturor. dar recuperez eu. in plus asa nu merge sa trisez cu ferestre in paralel.

azi am vizitat insula, am simtit live- a se citi vazut - lucruri invatate la geografie. anotimp secetos, maree, mangrove, nuci cocos si fructe exotice, jungla, arbore de cauciuc, ocupatii locale. dincolo de lectia de geografie, a fost o lectie de viata cum pot trai oamenii cu putin in liniste si plini de zambete, cum nevoia si saracia te invata sa folosesti orice. o astfel de excursie iti reaminteste sanatos despre valorile adevarate ale vietii. pacat ca e o lectie care se uita la revenirea in mediul alert si bolnavicios - caruia ii spunem dezvoltat - de acasa.

cam atat cu relatarile de aici. pupici si o saptamana excelenta!

Mergi la inceput

'Neatza, vad ca Rox a fost mai matinala , si in vacanta se gandeste la noi
Pana la urma tot nu am inteles unde a plecat, stiu doar ca e la caldurica - poate voi afla cand voi vedea poze .
Rox, sa ai o vacanta de neuitat !
Am vazut zilele trecute poze cu schiorii . Bravo lor, ca-s asa amatori de sport si voua ca aveti posibilitatea sa le oferiti aceste lectii !

Ana , sper sa o iei mai usurel anul acesta, sa nu incepi asa in forta... Pupam veveritzii petrecareti

Mara, cum mai e Puppi ? Sper ca-i sanatoasa... Ati petrecut Revelionul acasa ? Ti-am trimis ce ti-am promis

Emma, cum mai e burtica ? Sunteti bine ? Ce zice Andrei, e nerabdator sa-i aduci surioara ?

Prisi, iesi la apel ! Sunteti tot 2 in 1, da ? Sa ne zici cand e cazul de majorete !

Mad, am vazut pe FB niste poze cu Robert , a fost un ingeras absolut delicios ! Tu cum mai esti ? Ai intrat in concediu ?

Nana, sper ca sunteti bine si ati avut sarbatori linistite ! Pupam burtica si fluturasul !

Eu profit ca Maria nu e acasa, e cu tati 'la d-na doctor' sa-i dea aviz epidemiologic pt gradi, de maine o trimit 'la serviciul ei'.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

La multi ani si din partea noastra!

Ne-am intors si noi azi noapte din vacanta noastra, care a fost superba!!!!!
Acum sunt deja la munca, fara nici un chef!Vreau inapoi in vacanta!

Am citit pe nerasuflate tot ce ati scris, am vazut atat pe FB cat si de pe mail poze cu copii adorabili!

Va atasez si eu cateva poze cu schiorii mei!

http://picasaweb.google.com/113021560116995670768/GERMANIACRACIUNREVELION2009#5557889674824761730

Mergi la inceput

luy, , tailandaaaa! si nu eram matinala, e deja 6 seara aici. asa ca dc gasiti mesaje la ora 3 dimi a voastra, le am scris cand m am trezit eu aici.

vazut pozele de la schi ale alinei, minunate! cred si eu ca nu mai voiau inapoi. deci ati convins o si olivia! bravo! cum a mers la ea?

cu lectiile de schi as fi insistat si dc rugam un prieten ( cu instructor e mai comod ca sunt libera) sau pe tati. eu nu schiez si nu imi place asta. stiu ca pot invata dar e greu acum. de aceea mi am dorit sa invat copiii tot ce se poate de mici, sa incerce, sa stie cat de cat, si apoi isi definesc ei interesele. eu am fost cocolosita rau sa nu patesc ceva si nu prea as vrea sa am aceeasi abordare.

ps stiu ca e enervant ca scriu cu litere mici, dar imi e mai usor asa pe tel, deci scuze

Mergi la inceput