Dulceturi si papanasi in asteptarea lui 2011(417)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Erina

Buna dimineata! Am intrat cu gindul la Prisi. Sa ne anunti cind e cazul sa scoatem motatele. Fratior de Miruna te asteptam cu drag!

-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Motatele intr-o saptamana, nu mai devreme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Uite cum nu s-au indurat sa ma plictisesc Olivia si Alex si m-au luat cu ei si in Germania, la schi. Bravo schiorilor!
Aici la 4 ani incep schiul coborare, deci la anul suim delfinul pe schiuri.

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Multumim!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Citat:
citat din mesajul lui luy

Alina, bine ati revenit ! Desi inteleg ca tu nu esti prea incantata de revenire si ai mai fi vrut o vacanta prelungita ! E de inteles, dupa cate am vazut in poze . E fantastica Olivia, inteleg ca are cu cin semana . Bravo voua, sunteti o familie sportiva si frumoasa !

multumim mult!

Cecilia, !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui luy
Yaia, atunci considera ca te-am invitat oficial la cofetarie, sa degusti celebrul Biscottino dupa care ai pe aici de atatea ori . Si de data asta nici o furtuna nu o sa ma impiedice sa ajung

He-he, invitatia e notata in carnetel, dar sa stii ca eu vin cu vreme rea de aici, din nord, asa ca nu stiu zau ce oi mai aduce cu mine. Furtuna aia de atunci a fost groaznica si s-a soldat cu Bebedoi la toate cele prezente. Noroc ca tu ai rezolvat deja problema.
fetele, abia astept sa ne vedem!

Mergi la inceput

Ana, mi-e dor de o poveste de sarbatori de la voi. Una mai personala asa, ce nazbatii au mai facut veveritii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Citat:
citat din mesajul lui slippers76

Citat:
citat din mesajul lui Erina

Buna dimineata! Am intrat cu gindul la Prisi. Sa ne anunti cind e cazul sa scoatem motatele. Fratior de Miruna te asteptam cu drag!

L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Motatele intr-o saptamana, nu mai devreme

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
caietul cu amintiri

Multumesc Ana! Nu m-am mai uitat la dnp imi aminteam doar ca isi dorea sa se nasca in noul an.

Daria se joaca zilnic cu casuta papusilor. Chiar aseara strinsesem piesele pentru mutat la B dar le-a vrut din nou in dimineata aceasta.

Mergi la inceput

Am vazut toate pozele de pe e-mailul comun. Noi multumim pentru cuvintele frumoase.

Am vazut schiorii Roxaniei minunati in rosu. Placut maxim caciula punk a Alexandrei. Bonusul de Halloween tare frumos.

Pe Cristi colindarorul. S-a descurcat excelent Cecilia! E tare istet si dulce.

Pe Andrei de papanash testind nisipul din Cipru. Mami daca pina acum credeam ca seamna cu tine sa stii ca acum mi s-a parut copia fidela a lui tati.

Ce am mai vazut...schiorii Alinei. Tare frumosi si priceputi! Olivia radioasa in pink iar juniorul in super coborire.

Mergi la inceput

Erina, am citit zilele astea articolul asta si m-am gandit la tine...si la mine!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Erina, am citit zilele astea articolul asta si m-am gandit la tine...si la mine!

Interesante articolele Yaia. Sa vedem ce va fi...am niste conditii care trebuiesc implinite poentru o eventuala emigrare.

Sa inteleg ca tie ti-ar plaea sa te intorci?

Mergi la inceput

Sa stiti ca sunt stresata cu amenajatul si mutarea la B...nu mai stiu daca am zis ca am vazut pozele copiilor Sabinei. Minunate S asa o domnisoara si Ghe expresiv. Mi-a parut bine sa cunosc si Juniorul.

Gabitz am zis parca de frumoasa cocheta pe scari?

Eu studiez asa ca dupa sarbatori o dieta. E cineva interesat despre niste idei in legatura cu alimentatia si sportu ca sa trimit pe e-mailul comun...

In rest o zi fara chefff desi as avea o gramada de facut...

Mergi la inceput