Iepurasii il asteapta pe Mos Craciun!! (95)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

selina-d of ce greu trebuie sa iti fi fost....iti urez multa sanatate si putere sa ai grija de prichindei...

LAlexandra uleiul de masline este bun pentru digerarea mancari???
wow nu am pus niciodata ulei la mancarica adelinei,dar cred ca am sa incerc si eu de maine...

am facut si noi bradul,da sa va povestesc la noi ca la nimeni,adelina s-a bucurat foarte mult cand am pus bradul in sufragerie,era toata un zambet,radia de fericire,tremura si radea in hohote,iar cand am pus globuletele si instalatia nici nu s-a mai uitat la el fetelor nici nu il baga in seama...am ramas masca uitandu-ma la ea cum nici nu vedea bradul,eu ma agitam pe langa ea si ii spuneam uite mami ce frumos,dar ea nici nu ma vedea...of e de coma cu adelina mea...

FILMULETE
POZE

mamica carmen de Adelina Ioana 16.04.2010 si adolescent Paul Florian13.09.1993

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Stanucel, da, se pare ca e tare bun la digerare, dar sa te uiti sa fie extravirgin.
Uite si aici, am gasit acum un articol http://www.pro-sanatate.com/uleiul-de-masline-beneficii-valoare-nutritiva/
Aici din start iti spune sa pui ulei de masline in mancare, apoi daca ei traiesc asa, si la Alessa am vazut ca ii place, pt ce sa nu ii pun? Eu una mananc toate prostiile...macar el sa manance sanatos
Nu sunt vreo fanatica de mancare sanatoasa, etc, dar lui ii dau asa cum ma sfatuieste pediatra. Eu una nu i-am dat nici altceva sa mai rontaie, ca pufuleti, paine, biscuiti. Asta pt mine nu e diversificare. El mananca la orele fixe, iar daca ne vede pe noi cu mancare vad ca nu mai are treaba. La inceput se uita la ce mancam, dar vad ca s-a obisnuit si nu-l mai intereseaza mancarea noastra

de printisor Alessandro - 15.04.2010
privim si il asteptam pe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

irene26 – multumesc frumos, sper ca toti iepurasii a treaca repede peste toate problemele sis a fim cu totii sanatosi si fericiti de Sarbatori !

selina-d - sanatate multa si ai grija de tine. A fost totusi bine ca orice ar fi fost nu au luat si piticii.

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

LA MULTI ANI FERICITI LARA!!!

Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

La multi ani, Lara! Sa-ti fie viata precum fotografia castigatoare: plina de flori!

Sanatate multa, Selina! Sa-ti revii repede!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Yaia ai fost maxima cu 5.90 D3-ul. Parca ziceai de biberon la Alexia. E cu LM? Ca daca e cu LP inseamna ca dai bani.

Faci dobosul? Jos palaria, eu nu am atita rabdare.

Selina, buna idee cu pesto si feta. Sa vad ce reusesc ca abia am venit de la medic. Are si David aerosoli si, intre aspirat pus picaturi, siropuri e greu...

Si pentru ce intrasem de fapt:

La multi ani Lara! sa ai o viata fericita alaturi de printesele tale si intreaga familie!

Irene multumim mult. Ne prindea bine un pic de relaxare pe undeva dar important este sa fie copiii bine. Zilele vor zbura intre un zimbet, o vizita, o colinda...Sper sa vem zapada multa.

-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leea111 spune:

La multi ani Lara!!!!

Briza felicitari pentru noptile dormite, sper sa se molipseasca si ai nostri, tare as mai avea nevoie de o noapte intreaga de somn. L-am culcat de o ora si deja are o trezire la socoteala.
Si Eddie la fel ma "iubeste", ma apuca de par, urechi, ce nimereste si ma trage la el si ma mananca de barba. M-a muscat si de nas, sa imi arate ca are dintisori, doar 2 deocamdata.
Noi avem brad artificial de genul celor cu ace, l-am luat pe Eddie in brate dupa ce l-am impodobit sa ii aratam bradul si a pus mana pe el si l-a intepat un pic si acum daca il apropiem de brad se impinge in noi nu vrea sa mai il atinga
Stanucel bravo Adelinei pentru reusita. Din pacate iar nu mai putem vedea pozele pe picassa :(
Vladi, Erina sanatate copiilor. La fel si Selinei multa sanantate sa poata avea grija de piticii.
Si celorlalti iepurasii bolnaviori multa sanatate, sa va faceti bine repede.
Eddie tot cu tuse este si cu mucisori, deja avem 2 saptamani jumatate de cand e bolnavior.
Felicitari mamicilor pentru pregatirile de Craciun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

Leea111 am vazut ca ai patut pliant...spune-mi te rog ai luat saltea separat??

mersi

FILMULETE
POZE

mamica carmen de Adelina Ioana 16.04.2010 si adolescent Paul Florian13.09.1993

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leea111 spune:

Eddie doarme in pat de lemn, in cel pliant il mai puneam sa se joace cand mai faceam cate ceva. Acum nu prea mai sta. Cred totusi ca salteluta aia e cam subtire si se cam si deformeaza, cel putin la asta care il am eu. Nu stiu cat ti-am fost de ajutor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

stanucel eu am pat pliant. legat de saltea...si eu am problema asta. patul meu are niste dimensiuni oarecum anormale adica 95 pe 65 asa ca nu am gasit saltea gata facuta deci am comandat...ei, aia comandata are cam 10 cm inaltime cred, muuult prea inalta si daca se ridica in picioare deja se apleaca prea mult peste marginea patului si mi-e frica sa nu cada in cap, asa ca i-am scos-o si l-am lasat doar cu salteaua de la patut. am mai pus o patura indoita pe saltea si gata...nu sunt foarte happy da nu am avut alta solutie si oricum in curand va fi baiat mare si il trec la pat normal cu aparatoare daia laterala asa ca nu mai fac alte investitii...

fetelor eu nu cred ca mai apuc sa intru asa ca va urez tuturor

CRACIUN FERICIT ALATURI DE FAMILIILE VOASTRE!

desi sunt convinsa ca pentru toate va fi un Craciun deosebit fiind primul alaturi de iepurasii nostrii. va pup

Mergi la inceput