Iepurasii il asteapta pe Mos Craciun!! (95)
Raspunsuri - Pagina 20
babyangel spune:
Salutare fetele
La multi ani Lara, La multi ani Anca-yari, castelana si la multi ani tutror mamicilor ce au sarbatorit in luna decembrie
Irene26Nu numai ca sunt bune, dar si ies; eu am facut si chocolate crinlles si pizzete in foite si sunt grozave..Au iesit exact ca acolo.
Sanatate iepurasilor bolnavior si celor cu gaze multe!!
Trebuie sa fie tare aiurea sa aiba gaze asa dureroase la varsta asta..Eu am fost tare norocoasa ca nu a avut nici de mic, si nu a fost colicos.
Spor la treaba mamici!
Mai intru si eu cat sa va salut si sa va urez toate cele bune!
Anca
In asteptarea si a
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 8 -a
briza_marii spune:
Leea stiu cum e sa nu dormi de atata timp. Si la noi miracolul asta e de 2 zile. Sper, si ma rog sa o tina tot asa ca zau de nu sunt alt om acum. In alta ordine de idei, iepurasul tau e frumos rau de tot. Si sotul a zis la fel, ca m-a gasit cand ma uitam la poze. Si ce par lungut are, adica comparativ cu al lui Ericutu meu . Sanatate, sa scapati de mucisori
Oana sper ca esti bine si tu si Eric, si ca doar esti prinsa cu pregatirile si de aia nu ai mai dat pe aici
Selina multa sanatate iti doresc. Nici nu vreau sa stiu cum ai supravietuit asa bolnava si singura cu copii. Sper ca acum esti mai bine
_
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)
LAlexandra spune:
Stanucel, eu am si pat pliant unde il tin ziua, noaptea doarme in pat de lemn. Jos mi-au zis si la magazin sa cumpar saltea noarmala, ca cealalta de voiaj e f. subtire si nu sta bine, nu sta drept, etc. Aum nu stiu cat de inalt e al tau, ca al meu cu tot cu saltea si daca se ridica pe varfuri, nu are cum sa cada jos.
de printisor Alessandro - 15.04.2010
privim si il asteptam pe
babyangel spune:
Sensibila in perioadele de eruptie eu ii dau bilute homeopate. Sa stii ca illinistesc pe Codrin.Eu vad clar ca se linisteste in 20 de minute juma de ora.
Acum ne luptam si noi cu molarii, si la fel urla..deci nu plange, urla!
Selina, sanatate si rabdare!
Anca
In asteptarea si a
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 8 -a
Yaia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Erina Yaia ai fost maxima cu 5.90 D3-ul. Parca ziceai de biberon la Alexia. E cu LM? Ca daca e cu LP inseamna ca dai bani. Faci dobosul? Jos palaria, eu nu am atita rabdare. |
E cu LP, dar aici nu se cumpara de la farmacie, ci de la supermarket. Sunt cutiute de 200ml cu lapte gata preparat si Alexia bea o cutiuta pe zi, la ora 16. Si e cativa centi cutiuta, nu stiu exact ca luam bax de 12 si sotul face cumparaturile, eu fac doar lista de cumparaturi si dau indicatii prin telefon.
Nu am facut dobosul ca sunt migaloase foile, desi iese taaare bun. Am facut o prajitura care aduce cu dobosul, dar nu e la fel de dulce, e cu doar 4 foi gen dobos si cu crema caramel, glazura de alune si zahar ars.
Sanatate multa! Off, aerosoli inainte de sarbatori...
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)