Iepurasii il asteapta pe Mos Craciun!! (95)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

La multi ani ANCA_IARY (cu scuzele de rigoare pt intarziere)!!!

La multi ani LARA!!!

Sa fiti sanatoase, iubite, rasfatate, fericite!

Mada mami de Ilinca frumoasa (31.03.2010)
Mami si tati te iubesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna dimineata! Vladi si noi in ceeasi situatie. Pun casa la punct si ii duc pe amindoi la medic.
Isoprinosine noua ne-a dat de 3 ori pe zi (am scris mai demult inainte de Esberitox). Cit despre farmacie intre Lactana si toate siropelele si suspensiile multeeee milioane...

Sanatate la puiuti! Mie imi pare rau ca nu putem plkeca pe undeva in vacanta pentru ca sunt bolnavi. Daria s-ar fi bucurat mult de o piscina ceva.

Stefana, tu pusesei link la chocolate cringles nu mai stiu, oricum mi-am amintit de blogul Laurei si am decis sa fac Chocholate Mud Cake si grisine cu masline si parmezan si mai vad ce mai pot...

Sa vad cum fac cu casuta de turta dulce ca la noi nu se gasesc kit-uri si ar insemna sa fac eu turta dulce si ice-ingul, totul...poate scap cu un craft de impodobit portocale cu, cuisoare si panglici.

Bravo Adelina! Felicitari mami!!!

O zi cu mult spor tuturor si sanatate!!!!

-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui irene26
As manca si eu cozonac, dar nu fac, mi-ar lua foarte mult timp si nu are cine sa stea cu fetita.

A fost prima data cand am facut, din cei moldovenesti, dar nu am framantat 2 ore ca nu m-a lasat Alexia si oricum nu ma tineau mainile, ma plictisesc repede. Am framantat doar 30 de minute. Si nu mi-a luat mult timp, cum am crezut si eu, am terminat relativ repede, mai mult e asteptatul sa creasca aluatul. Ieri imi rezervasem ziua pentru cozonaci, dar a mers atat de repede, ca am bifat pe lista si multe alte nimicuri.

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui vladimirescu
Azi am cumparat Colief, un nou preparat cu care incercam sa imbunatatim situatia sa mai scapam de gaze...

Sint ingrozita citi bani las la farmacie pe luna... Cred ca si voi la fel ! :))

Ceai de cimbrisor salbatic nu ai incercat?
http://www.culinar.ro/articole/citeste/229/cimbrisorul.htm
Ajuta mult la digestie si chiar raceli. Rau nu are cum sa-i faca, e ceai. Nici nu trebuie sa-i dai mult, cateva guri de ceai pe zi.

Eu nu. Cumpat doar vitamina D, 5,90 de euro, cam o data la o luna, o luna si jumatate.

Mergi la inceput

Va las, fug la prajitura mea (foile sunt gata).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Si Gia e cu pupatul, aceeasi chestie face si Gia cu balositul si mozolitul.

Plus ca cred ca ne dau si dinitisorii de sus si muscam tot ce prindem. Si tipammmmm de zorrrrr ! Nu plange, doar tipa ! Si e mataita asa, mirloita, ceea ce Gia nu e deloc.

Pupici la iepurasii si mamicile bolnaviori si santate multa.

La multe lunici iepuritei Maria Madalina de liliana_28 !

La multi ani Lara ! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de iepurasa si familia ta !

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selina-d spune:

Va salut si eu Am citit un pic in uma si felicit mamicile care mai au timp de pregatiri de craciun

eu am trait zilele astea cosmarul oricarei mamici: sa fii singura cu copiii in casa si sa ti se faca rau Duminica noaptea la Victor i-a fost rau si a vomat o data (bineinteles numai noaptea patim din astea sa trebuiasca sa schimb asternuturi la ora 3), dar a doua zi era ca nou. In schimb am inceput eu de luni cu stari de rau si apoi noaptea am stat mai mult in baie cu voma si diaree absolut cumplite. Ieri nu eram in stare sa ma ridic de jos. Nici sa vorbesc nu avveam putere. Am baut doar ceai si apa toata ziua fara sa mananc, dar cand ma ridicam vedeam negru in fata. Si cu toate astea eram singura cu copiii in casa si a trebuit sa ma ocup si de ei. Recunosc ca pe Victor l-am lasat cam mult la tv Stefan a fost cumintel, dar sa ii schimb pampersul era o provocare. Si cand i-am hranit trebuia sa fac pauze intre lingurite ca ma epuizau. La 6 cand a venit barbatu i-am plasat piticii si numai am zacut, ca nici nu dormeam, dar nici nu eram in stare sa deschid ochii. Azi sunt mai bine. Ofof ce nasol e sa fii bolnav.

Am vrut sa fac si eu cozonaci, dar poate fac vineri. Nici rezerve prin casa nu mai am. Noroc ca la copii am luat cadouri din vreme. Aaa si ieri ne-au invitat niste prieteni la masa de craciun la ei - friptura de gasca cu varza.. cand am auzit ieri.. sa fug iar la baie nu alta...

Erina am facut si eu grisinele alea - sunt excelente. Nu am avut faina de grau dur, dar am pus faina normala si gris de grau dur care aici e ff fin macinat. Am facut o parte cu masline calite putin in ulei de masline si usturoi si unele cu feta si pesto - excelente

Briza felicitari pt somnic. Si Stefan se trezeste de vreo luna tot la 20-30 de minute, sunt varza cu somnul. Abia astept sa isi mai revina.

Andira ma tot gandesc cum te descurci cu toate 3 bolnavioare, cred ca e foarte greu. Sotul meu avea un coleg de servici cu 4 copii si i-a zis ca sa cresti un copil e f greu, cand vine al doilea e si mai greu, dar de la al treilea incolo nu se mai simte

Am vazut ceva poze minunate zilele trecute, si azi pe Adelina stand in picioare, pe Robin ca un craciunel superb, Petala dulce care isi face somnicul in scaunel, Sara superba, Angela si surioara ei care se joaca impreuna, Luca si surioara lui - doi frumosi si inca multe altele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Lara! Sa fii sanatoasa si marinimoasa, sa ne dai si noua ceva de baut si niste mancarica, asa ca inainte de Craciun!

Am citit ca multi iepurasi mai au gaze. Noi am scapat de ceva vreme, desi era un chin de cand s-a nascut. Cand a inceput diversificarea a fost si mai groaznic. Acum insa e foarte bine, nu se mai chinuie. Nici nu ii introduc legume si fructe noi. Pana acum avem 4 tipuri de fructe, si cam toate legumele si carne de toate felurile. Pediatra mi-a zis sa ii dau asa incet cate un fruct nou si mi-a mai zis ceva legume ce sa-i dau, dar ca nu trebuie sa ma grabesc sa le introduc pe toate. Alessa papa bine, nu se supara ca e tot aceeasi mancare, acelasi gust (cam fara gust). Mi-a mai zis ca atata timp cat se chinuie doar sa dea besinute, dar nu se chinuie sa faca kk, e totul ok. Si el se mai trezeste noaptea, dar doar de durere de dinti, sau ca sa ne vada langa el, sa ii mai dau suzeta. Dar nu am mai vazut sa se trezeasca de gaze.
A, si la mancarica ii pun mereu o lingurita de ulei de masline, nu stiu daca are sau nu efect, ziceau niste fete la un moment dat, ca e bun. Noi ii dam de la inceput la recomandarea pediatrei.

Va am

de printisor Alessandro - 15.04.2010
privim si il asteptam pe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

La multi ani LARA! Sa ai parte de tot ceea ce este frumos si bun!

Mami de doua minuni: Luca si Mara

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irene26 spune:

La Multi Ani Lara! Sa fii sanatoasa, fericita si iubita!
Babyangel, foarte bune retele de pe blogul Laurei Adamache! Multumesc pt postare! Chiar o sa ma inspir din el!
Nafi, ma bucur ca Ricky este in elementul lui la socri !
Stefimic, ce bine ca petreci Craciunul la mama ta, te invidiez!
Bumbitza, asa o sa patim toate cu pomul de iarna, va fi atractia copiilor nostri!
Stanucel, bravo, gata curand Adelina va incepe sa mearga!
Vladi, ce sa mai zic, sper sa se insanatoseasca copilasii curand!
Erina, multa sanatate copiilor! Sper ca veti petrece frumos si acasa!
Yaia, hmmm, mi-ai dat de gandit cu cozonacul, nu fac de Craciun, dar poate fac dupa Craciun.
Sensibila, tin pumnii sa treaca Gia cu bine peste perioada aparitiei dintilor!
Selina, hidrateaza-te bine, nu-i de gluma cu diareea asta! Ai grija multa de tine si multa sanatate!

Poze

Irene, mami de Diana

It's not how good you are, it's how good you want to be.

Mergi la inceput