Iepurasii il asteapta pe Mos Craciun!! (95)
Raspunsuri - Pagina 11
child spune:
AMI multa sanatate micutei!
Dar cum a ajuns doctorita la concluzia ca are predispozitie la bronsiolite?
Vreunul dintre voi are ceva bronsic, sau cum?
Eu am avut astm bronsic, dar nici un medic nu mi-a zis ca Albert are predispozitie.
Albert a fost bolnav, a avut chiar inceput de bronsiolita, dar a fost viral.
Oricum, sper sa fie doar o supozitie si la voi, sa nu se adevereasca ce spun medicii!
Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)
LAlexandra spune:
Ciao, fetelor!
Am citit tot, pana sa am timp acum sa si raspund...nu mai stiu nimic.
Imi pare rau de toti iepurasii bolnaviori, dar sunt convinsa ca va veni Mos Craciun in desaga cu multa sanatate.
Noi suntem bine, dar in mare graba cu toate. Ziua nu prea reusesc sa fac mai nimic, pana nu vine sotul acasa, apoi repede mancare, curatenie, una-alta si gata e iar seara. Acum imi fac liste in cap ca mergem de Craciun la Roma si sa vad ce sa iau cu noi, pt Alessa, ca pt noi nu ne trebuie mare lucru. Apoi venim acasa, si a doua zi plecam la cealalta casa,in Romania. Asa ca sunt tot o agitatie.
Sa aveti o zi faina, si cum mai am timp mai intru.
de printisor Alessandro - 15.04.2010
privim si il asteptam pe
Lindal spune:
Multumesc fetelor pentru raspunsul referitor la scaunul de masina. Mai astept si alte sugestii pana sa ne hotaram. Oricum, Matei are deja 9 kg deci poate trece la scaun. In scoica oricum nu prea mai incape cu cosmonautul de iarna. Eu vazusem un scaun www.piticulvesel.ro/store/piticulvesel_viewItem.asp?idProduct=837" target="_blank">Pierre Cardin, ce mi-a placut la el era tapiteria din bumbac, nu sintetic. Insa nu se inclina prea tare pe spate ca scoica, ca sa poata dormi la un drum de 2 ore de ex. Aaa... si era pt 9-25 kg.
Sau ce parere aveti despre asta? (in afara de pretul "piperat")
vladimirescu spune:
Fetelor, sinteti de AUR !! Va multumesc mult de tot!
Nu am avut nici unii conjunctivita pina acum, nu am mai avut experienta asta, in 2 ore niste ochi curati sa se lipeasca complet cu secretii ! Chiar m-am speriat rau, ca nu stiam ce e asta... M-am linistit insa citind ce ati zis voi !
Azi-noapte dupa ce am scris aici i-am mai facut o data spalaturi la ochi si apoi Oftamezone N, iar dimineata avea f putine secretii. Am luat la prima ora medicamente cum ati zis voi si de la prinz deja nu mai are nimic, dar totusi ceva e ciudat la ochii lui, nu e chiar normal. Intre timp am vorbit cu pediatra care mi-a zis ce ati zis si voi. Continui tratamentul, si lui Vladimir idem (ca azi mi-a zis ca si el are ochii lipiti dimineata) si miine la prinz vine pediatra la noi, ca vreau sa-l asculte si la plamini pe Floricica, sa vad ce mai facem cu aerosolii astia, ca ne-am saturat si noi si el saracutul...
Sint chioara de somn, in noaptea asta incerc sa dorm, cite o ora macar daca m-o lasa..
Cind ies dintii, cam cite zile miriie inainte? Dupa ce sparg mai miriie?
(nu stiu astea de la Vladimir pt ca i-au iesit dintii dupa 1 an si nu am avut nici o problema cu el, din cind in cind mai vedeam inca un dinte in gura, asta a fost tot :))
Va pup pe toate! Sanatate multa !
michelle_sf spune:
Vladi pupam Floricica ochiosul Nu vreau sa te sperii, dar sa stii ca faza cu dintii e un fel de odisee.. se umfla unul, pocneste, te bucuri ca ai scapat, se umfla urmatorul si tot asa pana ies toti Cel putin asa e la noi, suntem la al 8-lea dintisor, si toata povestea a inceput de la 5 luni jumate... Noroc ca mititelul nu se manifesta decat noaptea, se trezeste des, ziua nu e marait, ci ranjit
Lindal eu nu stiu nimic despre scaune, nu m-am uitat deloc, cand ajungem acasa avem unul promis de nasa lui Andrei, deci am scapat de un stres
Ami sanatate multa bebelului
Mamica lui Andrei (23.03.2010)
POZE
Yaia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui vladimirescu Multumesc de raspunsuri cu privire la spam! ma mai luminez si eu asa :) |
Vladi, eu iti recomand sa-ti faci o adresa pe yahoo sau gmail pe care s-o folosesti exclusiv pentru site-uri in care nu ai incredere si unde poti primi spam-uri. Adresa personala nu o dai decat celor in care ai incerdere deplina.
Si la toate conturile activeaza filtre si fa-ti dosare pentru spam. Odata ce marchezi un mail de la un expeditor ca spam, toate mailurile de la acelasi expeditor vor merge automat in dosarul spam si doar il golesti o data pe saptamana, fara batai de cap.
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Yaia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lindal Fetelor, vroiam sa va intreb daca ati trecut deja de la scoica la scaun de masina si ce tip/model ati luat, ca noi nu stim spre ce sa ne orientam. |
Eu stiu ca se trece la 1 an, din cate imi amintesc de la Tudor. Eu am deja la Tudor Maxi Cosi si ala va trece peste 3 luni la Alexia, Tudor trecand la inaltator.
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
elba spune:
Buna seara fetelor!!!
Am zis sa intru sa va salut (asta daca va mai amintiti de mine pt ca nu am intrat de f multa vreme)
Noi suntem foarte aglomerati in perioada asta.Vom avea musafiri de Sarbatori asa ca avem o gramada de facut.Curatenia ma dispera cel mai tare...
Filip este bine. Avem si noi 2 dintisori jos.
Vladi la noi a fost tare marait pana i-a iesit primul (cam 2 sapatamani).Se trezea mult noaptea si apoi ziua era tare agitat si vroia mult in brate, se plictisea repede...La al 2lea aceeasi poveste.
Eu branzica i-o fac din lapte praf. Cand fierbe pun iaurt peste si mai las un pic.
Sanatate baietilor tai.
Lindal noi am luat scaun din asta http://www.babyoutlet24.de/Markenhersteller/Roemer/group/595431/product/1150315/L/0/Kinder-Autositz-Safefix-plus-TT-Trendline.a833.0.html
Rebiana petrecere frumoasa maine!
Ami sanatate si fetitei tale!
Sanatate copilasilor bolnaviori!!
Yaia si pe mine ma intereseaza Laponia.Daca poti sa-mi recomanzi ceva...
Mi-ar placea sa vad aurora boreala si am inteles ca sunt multe rezervatii naturale.
Incerc sa mai intreu cand am ceva timp.
V-am si sa aveti o seara frumoasa!
mamica lui Filip(30.04.2010)
Erina spune:
Buna seara.
Elba super preturi pe site-ul acela.
La Roemer iata pretul din Romania:
http://www.tookie.ro/kidfix_trendline.html
iata pe cel din Germania
http://www.babyoutlet24.de/Markenhersteller/Roemer/group/595431/product/1405506/L/0/Kinder-Autositz-KIDFIX-Trendline.a833.0.html
Modelul pe care il are acum Daria< Maxi Cosi l-am luat cu 300 euro acum 2 ani din Germania iar pe site acesta se gaseste cu 249.
-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
Erina spune:
Bine ai revenit Ileana. M-am uitat sa vad daca ai mai ous poze noi cu Kira Kiralina.
Sanatate bolnaviorilor!
-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.