Iepurasii il asteapta pe Mos Craciun!! (95)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iliraluca spune:

Buna dimi,

intru si eu un pic sa o pup pe Rebi, esti o persoana minunata, si sa urez sanatate tuturor puiutilor bolnaviori.
Andira, si tie vreau sa iti multumesc de blogurile de papi puse aici, o tinem in spirale cu nuca si rulouri cu scortisoara non stop :)))

Kira mea e bine, probleme cu somnul de la dintisori dar in rest ok. Am fost si noi la Culcer, i-a placut tare cum s-a dezvoltat Kiruiul si ne-a dat sa luam imunno baby, 2 ml/ zi. Stiu ca erau mamici interesate de ceva pt sist imunitar. Eu scriu ce ne-a recomandat noua.

Va pup si toate cele bune, nu am mai intrat ca nu mi-a mai placut dar sper sa ramana atmosfera cum e acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2anke spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyangel

'neata fetelor,

am intrat rapid sa va servesc cu un expresso cu lapte si scortisoara , prajiturica si fursecuri facute chiar de mine simple si bune

Noutati la 9 luni??? ok..nu mai putem pune scutecul linistiti( ca multe dintre noi dupa cum am citit), urca scari singur-si uiteasa s-a terminat cu linistea mea, ca il lasam singur in living cu jucarii pana mai faceam una alta prin bucatarie..dar gata! A descoperit scarile!

Ce sa mai zic?? Tipa si chiuie toata ziua, si asa am descorerit ca are timbrul meu vocal din copilarie..adica iti sparge timpanele ,nu alta..Chiar si atunci cand tipa de bucurie...Cand o face de suparare , nu mai zic....

Se catara peste tot, merge de o manuta, merge cu ham , se desprinde de mainile mele cicasa plece singur,dar in loc sa faca pas singur, plonjeaza pe burta scoate silabe noi..de de ,eeeee, ai-ai ghe-ghe si spune legat bebe...Cam asta ar fi!

Revin ca trebuie sa-l schimb ca m,a cearta!!!!

Anca

In asteptarea si a

mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 8 -a

babyangel pt scari exista asa www.amazon.de/Geuther-Schwenk-Treppenschutzgitter/dp/B004FB0CCQ/ref=pd_sim_by_1_img" target="_blank">ceva sau asa. Poti pune si sus si jos la scari, depinde unde sta copilul. Noi nu avem scari dar am folosit la camera, cand era Lucas micut , sa nu iasa si sa faca prostii de ex cand eram eu in bucatarie. Avea jucarii si se juca frumos si cand nu mai avea rabdare ma striga.
Vladi multa sanatate la Floricica si multa sanatate la iepurasii care mai sunt bolnavi, sper ca nu-s multi
Am uitat sa scriu si eu progrese la 8 luni:
se ridica din fund in picioare in tarc sau patut, merge si sprijinit de masuta sau canapea dar pe lateral
bate tare din palme, zice mama baba dei dei
incepe sa mearga in patru labe dar se ridica tare din spate ca a si picat cu fata de podea.
Nu-mi place ca daca pica pe spate acolo ramane si urla pana o ridica cineva, nici nu incearca sa se roteasca si mai nou nu ma mai musca dar in schimb ma pisca cand o alaptez .
Am fugit la nazdravanii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

vladi ivan a avut asa ceva, exact cum descrii, curatat ochiul cu ser si pus aureomicina, e ceva cu antibiotic ce poate fi pus foarte des, e bine sa.l dai mai ales cand doarme, nu bagat in ochi, daca ajunge crema in ochi nu are nimic, dar ideea e sa nu se bage nimic in ochi intetionat ca.l poti rani cu degetul , de aia crema se da ca fardul pe ploapa si peste ochi, ideea e sa ajunga crema in ochi singura
si e mai indicata decat picaturile pt ca intra mai bine in pielea de langa ochi si prin urmare si in ochi, mai mult timp

anke bine ca ai zis de faza cu ridicatul, ca eu am crezut ca mi s.a parut :))) cand merge in 4 labe la un moment dat i se ridica fundul in sus :)))

ileana ma bucur sa aud ca sunteti bine, pupam frumoasa kirui

noi am avut cea mai nasoala noapte de la muci, amandoi cu febra, eu varza de nas si tuse, ivan tuseste, silvana nu, ieri a facut febra si azi noapte i.am dat o data antitermic si atat...dar cu mucii e jale, bea lapte toata noaptea si atat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Noi am fost vineri la controlul de 9 luni. Mi-a zis pediatra ca Gia arata ca un copil de 1 an. Chiar ea zicea cand am intrat in cabinet ca are 9 luni, apoi cand o tot examina imi zicea ca acus acus facem vaccinul de 1 an si ii zic care 9 luni si zice da stiu dar arata ca un copil de 1 an.
Nu ne-a dat absolute nimic, a zis ca arata f bine, singura chestier ca are cam putini dinti pt 9 luni, adica cei 2 iesiti la aproape 6 luni. Dar a mai zis ca se poate sa ii iasa mai multi odata cand or incepe sa iasa.
Fontanela e ca si inchisa.
A zis ceva de un foarte usor strabism dar ca se remediaza dupa parerea ei pana la 1 an daca nu ne trimite la nu stiu ce clinica.

Babyangel – ceva de genu cum ti-a aratat 2anke am vazut in Ikea si cred ca sunt si mai ieftinute. Nu m-am uitat la pręt

Vladi – sanatate multa lui Floricica si speram sa se faca bine ochisorii repede.

Sanatate multa uram la toti iepurasii bolnaviori din diverse motive

Si celor care sufera din cauza dintisorilor sa scape repede !

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle_sf spune:

Buna fetele! Ce mai faceti voi?

Rebi un pupic mare de la mine si de la andrei (numai ca el pupa ca gura deschisa, te avertizez )

Eu nu prea mai reusesc ca intru, nu ma lasa bestiuta, toata ziua ne jucam, ne plimbam prin casa, si pe afara, dar mai putin... Va citesc insa in fiecare seara, ca imi sunteti dragi toate. Ma bucur ca s-a inveselit atmosfera la noi

Azi e ziua sotiorului meu, asa ca ii urez si aici(ca tare am impresia ca mai citeste si el din cand in cand) La multi ani, sa fie sanatos si fericit alaturi de noi, il iubesc mult de tot si ii multumesc pentru fiecare zi impreuna

Deci, sa curga bericicile, sa vina aperitivele, fripturicile si bineinteles, clatitele, ca doar sunt preferatele lui

Mamica lui Andrei (23.03.2010)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle_sf spune:

Daca tot inca doarme Andrei, sa urez si eu La multe lunite sarbatoritilor si sa ii felicit pentru progrese. Sunt niste simpatici La poze ma uit diseara, mai pe indelete
Sanatate multa Floricica, Silvana, Ivan, Roxi si ceilalti bolnaviori
De ieri a invatat si andrei sa aplaude, si acuma numai asta face, chiar si cand il adorm... pica de somn dar bate din palme Am pus si cateva poze noi la semnatura, si mai jos pun filmulet cu primele lui aplauze, cra, cra, cra

Mamica lui Andrei (23.03.2010)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Buna. Noi am fost azi la medic la un nou consult. Irina a facut bronsiolita. Doctorita a spus ca avand teren genetic spre asa ceva, va face des si va fi greu cand va intra in colectivitate. Cresa, gadinita... Si sanse mici de astm. Ne-a recomandat sa lasam camera cat mai aerisita, fara covor, perne, plusuri , lucruri care retin praful. O zi buna tuturor si multa sanatate tuturor, ca am citit ca sunt multi iepurasi, frati si mamici de iepurasi bolnaviori.

Mami de Irina (8 martie 2010)

in asteptarea mosului!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

michelle_sf – La multi ani sotului tau !

Felicitari lui Andrei pt aplauze.

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

ami imi pare rau, intr.adevar stiu si eu copii care facand o data bronsiolita au continuat asa pana pe la 2 ani, chiar au facut astm infantil, care din fericire trece singur la 3 ani
si posibil sa existe un teren propice pt asa ceva, din cazurile care le.am vazut pe langa mine
multa sanatate

michelle tare scump bebeloiul :) asa aplauda si silvana , mai da pe langa :)) si mai finut asa ca fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

ILEANA, WB!
AMI sanatate multa Irinucai!
VLADI pentru secretii folosesc Tobrex (cu succes am folosit si Oftamezone N); Mara are rinita si ii mai dau si Ketof ~ 2,5 ml/zi
MICHELLE pup pe Andrei; frumos aplauda! LMA sotului!!!

Mami de doua minuni: Luca si Mara

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput