Fluturasi de martie-aprilie 2011 (102)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catank spune:

gata, am bintuit si pe celelalte subiecte de pe DC.

Somnul tot nu mi-a venit, .. dar odata asezata in patut cine stie?

Pupici burtici, ...
p.s. dimineata merg la sanius, ...imi vine sa plec de acum

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Neata dragelor!
M-am trezit si eu, mai ales daca ma relaxez mult ziua, noaptea nu mi-e asa somn. E fain ca parca nu am mai avut asa insomnii, chiar daca ma mai trezesc noaptea, nu ma tine mult...
Abia astept sa vina sotul din garda ca sa papam si apoi sa mergem - unde??? - la IKEA!!! vorba lui Viss, parca asa patesc si eu; chit de luat am zis ca nu iau nimic ptr bebe pana intru in luna a 7a, si ma tin; dar casa cea noua? ea imi ofera multe prilejuri de cumparaturi
Viss draga - ca sa vezi ca o stiu de o viata pe dr Uscatescu si as fi jurat ca e medic hematolog, nu "doar" de laborator; dar foarte probabil ai dreptate, tu esti in specialitate; cu atat mai mult nu trebuie sa fie ea primul pas in doagnosticul tromboflebitei!
Mi-esti tare draga cu toate framantarile, e o perioada asa de bogata in sentimente sarcina - sa ne rugam sa ne ajute Dumnezeu si Maica Domnului in toate, ca ei guverneaza vietile noastre, asa ca intr-adevar n-ar trebui sa fim superstitiosi...(chiar daca uneori suntem tentati )

Catanka draga, mereu cand ma uit la poze ma gandesc ce fata frumoasa vei avea daca iti va mosteni macar ochii!
Esti o mare eroina cu drumurile astea Bucuresti si inapoi, cred ca e tare obositor, dar ce sa faci. Iti iei macar de sarbatori vacanta?
Cu sofatul, eu stiu ca poti pana nasti (functie si de marimea burticii probabil), neaparat punand centura. O prietena de-a mea foarte buna "s-a condus" singura la maternitate la ambele nasteri!
Spor la sanius!

Lavi, ma bucur ca te-ai linistit cu kg!

Eu ca de obicei super incantata duminica dimineata cand schimb semnatura
Pupaturi

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s25 cu un dragalas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna dimi

mi-a dat fii'mea trezirea de la ora asta..... si e duminica

pisuc la cat mai multe saptamani inainte pana la 40!! ce bne de voi ca aveti ikea....online se poate comanda???

aseara mi-a fost asa rau.... asa imi trebuie daca am bagat ca nehalita dupa ora 20 alune cu o poftaaaaaaa (si eu nici nu mancam alune inainte!!!) si apoi dulceata aia cu biscuti.....dulce rau..... sper ca m am invatat minte!!

mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan 31

AMR 9 sapt!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Din cate stiu se poate si online, au un site foarte complex (ca sa nu ne dea reclama ascunsa, pe google da Ikea Romania)
Pupaturi

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s25 cu un dragalas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

neata fete.
Catank, eu mai conduc inca fara proleme...stiu ca din luna a 8-a ar fi recomandat sa nu mai conduci, dar acum daca stai intr-un loc unde nu poti ajunge ecit cu masina ar fi culmea sa ne chinuim aiurea cu urtile mari prin alte mijloace de transport, sau mai rau pe jos...Pe mine nici centura nu ma deranjeaza...si o port ca altfel ma piuie sistemul masinii de ma zapaceste...
Miki, tare dulci orajorii aceia
Laviintr-un fel e mai ine ca ai vomitat, desi starea e nasoala rau, macar a revenit cintarul...asa e dupa o tura d evoma revine cintarul frumos de tot....
Pisuc , asa e suntem in maiinile DOmnului, superstitiile t sa le invingem!
Viss, sper sa fii mai ine la urmatorul control, sa poti sa te mai misti si tu ca e nasol intr-adevar sa stai tintuit...
Iony...14 grd...mie mi-ar conveni mult mai mult asa

Simona, mami de baieti David, Matei si 29 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

neata

Catank distractie placuta la saniusi
Yasmi ,bine ca ti-a trecut si te simti ok.La mine fiemea zilnic ami da trezirea la ora 8 in cel mai fericit caz
Fetele ce faceti astazi bun de papa?

mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

simo, . da acum sa vedem cu cantarul....e ciudat rau... azi dimi arata la fel ca aseara (de obicei arata mai putin dimi). dar nu conteaza tot e bine.... oricum de vineri intru in luna a8-a si voi fi mai lejer cu greutatea...ca doar nu mai am asa mult :)) nu ma streseaza sa iau in greutate, ca e normal, dar decent, cate 500 gr pe sapt :) nu peste 1 kg:(
doamne de cate ori am zis ca nu mai vb aici de greutate....fac ce fac si tot la asta ajung!!! ma scuzati fetelor...dar in sarcina asta la mine principala grija a fost greutatea.....asta e cand iti merg toate prea bine...cauti motive :)))

millie, eu nu gatesc nimic azi. am gatit ieri....si pt azi

mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan 31

AMR 9 sapt!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Neata fetele!

Merg sa fac cao nou, ieri am lipsit toata ziua

Vreau doar sa-i spun lui catank, nici o interdictie la soferie

La Cristi am condus pana am nascut si la fel voi face si acum. fara masina ma simt legata de maini si de picioare. Conduc de la 18 ani, adik de vre-o 11 ani si ceva

revin

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 30+ cuCatalina Ioana

AMR 9 sapt

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

Citat:
citat din mesajul lui catank

Ce inseamna odihna...am inceput sa bintui...na, ia sa fi fost in Bucuresti...dormeam bustean, ..sau sa inteleg ca m-a lovit insomniile

vissa poarte bb hainutele cu placere, ... eu nu cred in superstitii, nici nu vreau sa gindesc ca bb nu ar fi bine doar din cauza asta...sunt aberatii. Daca mi s-ar intimpla ceva...se intimpla pt ca asa ar fi trebuit sa se intimple...Dumnezeu are grija de tot...si de toate!!!... deci...fugua la cumparaturi.
iony tu nu vii acasa de sarbatori?

Eu abia astept sa ajung in moldova de Craciun, sper ca vremea sa ma lase...

Mai doream sa va intreb in legatura cu sofatul....fetele soferite, voi mai conduceti? daca da, pina cind? e vreo interdictie in acest sens, ca eu una ma simt ok la volan...voi?

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 25+

eu conduc si la Maria am condus pana am nascut fara niciun fel de probleme..poate cu datul jos din mashina imi era greu ca trebuia sa-mi iau avant

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si s28 cum creste Alex
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

cap nou

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 30+ cuCatalina Ioana

AMR 9 sapt

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!