Fluturasi de martie-aprilie 2011 (102)
Raspunsuri - Pagina 23
![](images/user_woman.png)
anaxena spune:
mey bb_yasmi vezi cum functioneaza creierashul tau,cum vede ca exagerezi da cu eject,asha ca n-ai vreo shansa sa te ingrashi,te-ai programat la un anumit nr de calorii
si eu ma pot lauda ca am stagnat o sapt...mare minune pt mine
aseara am baut un suc de portocale,vai ce arsuri am avut,noroc cu RENNIE
si eu vreau la IKEA,shtiu ca nu se poate comanda online,dar poate nu-s bine informata,oricum pana nasc ma duc la ei
azi cica ii cumpar Mariei sanie ca sa o imprietenesc cu anotimpul,drept urmare tre sa o imbrac in salopeta cea noua si "ulata ca nu e loz"
cand am eu timp de scris,nu doar de citit ca timp pt asta imi fac in fiecare seara,e linishte si toata lumea e plecata
Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si
s28
cum creste Alex
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
cristina_ph spune:
buna dimineata,burtici!
raportez si eu o noapte linistita,nu prea am dormit,dar am stat cumintica in pat si nu am mai avut nici un atac de panica.Se pare ca mi-a prins bine ziua de ieri,petrecuta cu tot familionul(am fost in bucuresti,la agronomie,sa cumparam niste specialitati traditionale pentru craciun,apoi la Ikea )A fost relaxant dar frigggggg.......oricum mi-a prins tare bine.
Ieri am vb cu o prietena de familie,asistenta la psihiatrie,sa ma vada un medic pentru problema mea cu atacurile de panica.....asa ca luni am prima sedinta de terapie(sper sa fie bine,sa ma ajute).
Intreba cineva pana cand putem sa conducem,eu la prima sarcina am condus pana am nascut,fara nici o problema,si acum conduc si voi conduce pana la sfarsitul sarcinii...nu cred ca afecteaza cu ceva sarcina.
Mamicile cu pici in dotare,ce le mai luati de Mos,jucarii pentru 2 ani nu prea sunt,eu i-am luat lui Andrei o gramada de hainutze din State si pe Mickey Mouse care canta si danseaza,dar i le-am dat deja cand am venit,asa ca vreau sa-i mai pun si sub bradutz ceva jucarii....mai dati-ne si noua idei,voi cu ce va mai jucati?
VA PUP SI SA AVETI O ZI PLACUTA!
Mamica lui Andrei(23.nov.2008) 29+
Bogdan Gabriel
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)