Fluturasi de martie-aprilie 2011 (102)
Raspunsuri - Pagina 21
IONY_82 spune:
Anaxena, hai nu mai fi supi, Maria e micuta- poate cand vine mosu' o sa spuna poezia si o filmezi atunci- pupici Mariei si burticii
fericita 29+ cu Sara Andreea
catank spune:
roxy ce grasunica ai tu acolo, oauuuuuu...ce fain. Cum te simti? Obosesti? spatele mai doare?
vissuper burtica! te invidiez... stiu ca e greu, dar tare mi-as fi dorit si eu doi... Arati super...bravo!
Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 25+
IONY_82 spune:
Miki, ce obrajori sa-i pape mama
ufiii, Yasmi imi pare rau ca nu te simti bine
catank spune:
strumphy frumos mai povestesti tu acolo de ...joaca in zapada. Maine meg si eu la sanius cu nepotii...imi va fi greu sa stau si sa-i privesc... dar ma bucur de bucuria lor!
Burtici...ma bag in patut... am inca de recuperat somnic, ...
O seara buna tuturor!
IONY_82 spune:
Catank noapte buna si distractie placuta maine la sanius
Pisucmic ce burtica mica si frumoasa ai tu acolo
Lalely burtica e un pic maricica, dar tu arati foarte bine
millie spune:
Miki ,tare scump imbujoratul mic
mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si 22+
alina.n spune:
da azi s-a culcat devreme caci nu prea a dormit pe zi,deobicei si noi dormim tarziu in ultima vreme
noapte buna
mami de Naty (10.04.2009) si s32 cuAlex
viss spune:
pisuc- dna dr. Uscatescu- de la Fundeni nu este medic hematolog, este medic de laborator ! ca si dna dr. Avram - care a fost la Coltea, si acum este la MedCenter- piata sudului.
- eu am stat in pat dupa pranz- nu am reusit sa adorm, dar la 15 a venit bubu'meu, i-am pus masa, el s-a culcat,eu m-am apucat de umplut o perna cu niste vatelina. m-a intrebat sotul unde vrea sa ma scoata- eu repede- fara sa respir- IKEA.mi-am dat seama azi ca am trecut in extrema cealalta, am o obsesie ptr cumparaturile de bebe..mi se pare ca am atatea de cumparat, si as cumpara intr-o prostie..chiar dc nu am cumparat pana acum nimic decat 2 perechi de sosetute.imi spuneam azi ca dc merg in ikea, mai iau si eu cate ceva, lucruri - nu haine..imi spuneam ca nu ar treb. sa mai existe nici o superstitie, bebicii astia trebuie sa fie bine, nu au voie decat sa fie bine
sunt cu capul
- apoi am fost invitati intr-o vizita la niste prieteni,cu 2 fetite, una de 5 ani, una de 7 luni..a fost asa frumos, ele pe covoras, bradul facut pe o masuta, culoare pste tot,jucarii peste tot, bebicii mei erau in extaz,se miscau in toata burta..si mi-a oferit si ea cateva hainute, m-a intrebat dc vreau sa mi le dea acum sau sunt superstitioasa. binenteles ca le-am luatefectiv nu ma mai pot controla.starea asta ma depaseste. nu mai am rabdare, vreau sa cred si sa vad ca totul e bine si asa va fi pana la finalmama si cand ma voi apuca de cumparat..ba o paturica, ba un prosopel, ba o jucarica, ba o lingurita..sunt ca un drog.dc nu eram invitati la prietenii astia, cu sotul legat de gat plecam la ikea
25 SA+ mami de 2 buburuze:
catank spune:
Ce inseamna odihna...am inceput sa bintui...na, ia sa fi fost in Bucuresti...dormeam bustean, ..sau sa inteleg ca m-a lovit insomniile
vissa poarte bb hainutele cu placere, ... eu nu cred in superstitii, nici nu vreau sa gindesc ca bb nu ar fi bine doar din cauza asta...sunt aberatii. Daca mi s-ar intimpla ceva...se intimpla pt ca asa ar fi trebuit sa se intimple...Dumnezeu are grija de tot...si de toate!!!... deci...fugua la cumparaturi.
iony tu nu vii acasa de sarbatori?
Eu abia astept sa ajung in moldova de Craciun, sper ca vremea sa ma lase...
Mai doream sa va intreb in legatura cu sofatul....fetele soferite, voi mai conduceti? daca da, pina cind? e vreo interdictie in acest sens, ca eu una ma simt ok la volan...voi?