Fluturasi de martie-aprilie 2011 (102)
Raspunsuri - Pagina 20
alina06st spune:
Gata, am venit si eu de la plimbarea la mall. Cam lunga. La modul ca acum stau in pat ca ma inteapa burta prin toate partile, iar ala mic se zvarcoleste saracul. Nu prea cred ca i-a placut. A mai avut niste lupte de dat prin burtica si cand stateam acolo la o juma' de pizza ( ca sa nu va spun cate kg am in plus ).
Pai am ajuns in mall la 17.30 si am iesit la 21 cu o pereche de papuci pt mine (numai buni pt spital, dar si apoi), o pereche de sosetute si o borseta adidas pt sot. Am fost cumintica.
Iau un no-spa si mai stau putin cu voi... asta daca mai e cineva pe aici
in sapt 23 cu minune de sanatos si vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
alina.n spune:
Citat: |
citat din mesajul lui scrish mai fetelor, care dintre voi aveti facebook? eu am si vreau sa va adaug si acolo! s 24, Luca Alexandru, de abia astept sa te tin in brate! |
eu am si mess si pe facebook cont,ai PM
mami de Naty (10.04.2009) si s32 cuAlex
catank spune:
miki super micutul! Daca nu ai fi spus ca a stat pe afara...as fi jurat ca minjit cu ceva rosu in obrazori
Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 25+
bb_yasmi spune:
dupa ce ma laudam cu ce am mancat.....m a apucat un rau....greata....si juma de ora am stat la baie la ufff da' nasol mai e sa ai strea asta de voma!!!
cu kg....hmm...cred ca a fost alarma falsa... dupa alea 2 zile de mancat varza murata probabil am retinut apa multaaa....ca acum vad ca incepe sa imi fie iarasi prieten cantarul.....ce sa mai inteleg????? ieri seara ajunse sa arate 64 iar acum seara (seara nu dimneata pe stomacul gol ) dupa ce am dat la rate imi arata 62,4 am luat-o razna...
da, roxy ala e mobilierul. la baietel tot asa ii voi face, tot la firma asta, un pat de o pers si un dulap la fel dar alte culori.....au niste culori
mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan 31
AMR 9 sapt!!!!!!!!
catank spune:
bb_yasmi alune si dulceata dupa orele 20???
Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 25+
bb_yasmi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui catank miki super micutul! Daca nu ai fi spus ca a stat pe afara...as fi jurat ca minjit cu ceva rosu in obrazori Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 25+ |
asa e!!!!
AMR 9 sapt!!!!!!!!
IONY_82 spune:
Strumfi, nu m-am suparat draguta cum sa ma supar eu pe tine - de nins nu mai ninge la Roma, astazi au fost 14 grade
fericita 29+ cu Sara Andreea
bb_yasmi spune:
eu ma retrag....ca inca imi e rau sper sa nu ajung iaras la baie
ma mai uit dupa nume de baietzoi....dar cred ca degeaba, orice am face tot la eduard ajungem
AMR 9 sapt!!!!!!!!
millie spune:
Miki, Simona,Yasmi
mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si 21+