Fluturasi de martie-aprilie 2011 (100)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Miki multumesc frumos!

Lalely ti=am spus si eu acelasi lucru acum ceva timp ca burticile noastre seamana f bine. Lasa sa aiba bebe loc, sa stea confortabil.

tuturor.

Pentru cine e interesat joaca Rom- Rusia handbal pe tvr2.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 29 Rares Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

ca tot vorbiti de cadouri,eu tocmai le-am comandat parintilor un set de joc de table,stil servieta..sunt sigura ca o sa fie tare incantatzi
sotzului nu shtiu ce sa-i iau,e foarte greu de impresionat
Mariei i-am luat cadou,un iepurash care are un morcovel,te ascunzi si chipurile vine si te cauta,ramane de vazut asta,dar s-a indragostit de el ca jucarie de cand l-a vazut fara sa shtie ce face
mai ramane sotzul,care tre sa-i gasesc ceva sa-l dau pe spate,ceea ce mi se pare cam greu,ramane de vazut si asta poate-mi vine vreo idee desi acum sunt in pana de idei,dc ash avea multzi bani i-ash lua un televizor pt sufragerie ca tare mult isi doreshte,dar nu am si oricum am convenit ca punem jumate jumate si ne luam unul si sa fie cadou pt amandoi...ar fi fost frumos sa-l gaseasca sub brad,dar nu ma tzin buzunarele,oricum tot pt noi este

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 26+ cum creste Alex
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2008 spune:

buna dragi burtici

Irinuca - cum aflu ceva iti spun. Am tras cu ochiul la burtici de ian_feb si am vazut ca ai primit inf ...poate le impartasesti cu noi.
In legatura cu colul, mi mi se pare fff mic. Eu il am de 2,9 si tot stau la pat..Parere mea este sa iti iei un concediu medical, oricum e o perioada linistita la munca...

in legatura cu Concediu prenatal - discuta cu medicul de familie.

"Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" +28
(Matei19:26)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Lavi, Lucas DImitri si mie!!! Dimitri e nemaipomenit!!! Si Luca mi-a placut mereu dar nu si sotului!
Azaz, ine ai venit mamica de 3!!! Ma ucur ca ai intrat la noi la odisee!
Roxy, superurtic, asa-i ca din spate nici nu se vede ca esti insarcinata! Arati super!
ALina.n
Anaxena, imi pare rau de masina, de fapt de nervii, timpul si vremea asta...CUm duci fata pe vremea asta fara masina?? Oofof!
Andreea, superutica, si la fel radutul, ce frumos e, aia astept sa-l facem si noi! Eu port aceleasi sutiene, nu s-a schimat nimic la mine....Poate cand oi alapta si-or fi sanii plini...aia astept senzatia asta!!!Ai tai arata suuuper!
Millie, contractii cit mai putine, sa poti sa faci treurile...ca deh..cine ni le face?
Lalely...asa gandesc si eu dupa o masa copioasa
Miki, frumoasa idee, colaj mi-as face mie cadou, nu sotuluiMmm, dar nu am timp sa fac asta
Cami...ieri i-am luat si eu lui David incaltari aia ieri mai trainice asa...Celelalte ii erau deja micutze..

Simona, mami de baieti David, Matei si 29 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Helloo!!!
asa pe seara apar si eu, cu o dispozitie de zile mari: NINGEEEEEE!!!!(iar folosesc litere mari )

mai, viss, da chiar ca esti pasionala...cateodata enervant de pasionala. Imi pare rau ca ai luat asa personal opinia mea. chiar nu m-am referit la tine, nu aveam de ce, intre noi este o relatie de prietene (eu asa consioder) si nu o relatie medic-pacient (Doamne fereste). Sper sa nu ti suparare pe mine

azi am facut carnati la mama, am fost si la ceva shopping prin Kiabi, iar cand am ajuns acasa nu-mi venea sa intru, as fi tot stat pe afara
Am vazut si o scena ff frumoasa: o doamna de conditie modesta ducea in brate un brad enorm, iar in spatele ei un baietel pe la vre-o 7-8 ani o ajuta tanand de varful bradului . mi-a palcut enorm
Merg sa citesc si cap asta..maine sunt la serviciu , ce ciudat suna

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 30+ cuCatalina Ioana

AMR 9 sapt

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

mai simona, dar chiar numai burtica e de tine..d'aia faci tu bebei mari f bine arati, eu nu stiu unde ai tu kg alea..

mami de Vlad 09.04.2009 si s29 cu

Mergi la inceput

Simo ai mei au 100 cm , sper sa produca si lapte daca tot au crescut atat. Eu am schimbat deja 2 numere.Sa ne arati si noua bradul vostru, banuiesc ca va fi natural. Natural voi lua si eu cand o sa constientizeze si bebe sarbatoarea.

Madutza ma bucur ca ai o stare f buna. Si mie imi place , ca a inceput sa ninga si la noi si sa se puna si zapada.

tuturor.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 29 Rares Andrei

Mergi la inceput

Acum am vazut si eu burtica Simonei. Sa nu te mai aud ca te plangi ca ai luat nu stiu cate kg ca arati senzational.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mandreeac

Simo ai mei au 100 cm , sper sa produca si lapte daca tot au crescut atat. Eu am schimbat deja 2 numere.Sa ne arati si noua bradul vostru, banuiesc ca va fi natural. Natural voi lua si eu cand o sa constientizeze si bebe sarbatoarea.

Madutza ma bucur ca ai o stare f buna. Si mie imi place , ca a inceput sa ninga si la noi si sa se puna si zapada.

tuturor.

andreea, na ca m-ai facut curioasa sa ma masor si eu tot 100 fara vreo 2-3 cm..dar sincer mie nu mi se pare asa spectaculoasa evolutia lor..ca doar port aceleasi sutiene..bine, mai mult d'astea sport dar tot nu vad diferente majore

mami de Vlad 09.04.2009 si s29 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

cami , am tot umblat azi, de dimineata am mers la dr cu medicina muncii pt serv, apoi am dus baiatul la mama si acolo am stat ceva ca era treaba de facut. Acusi am niste carnati la cuptor si va citesc pe voi

mandreeac, ce burtica frumoasa si bradul e deja facut! ai fost cuminte sa vina si mosu la tine?

rozy, da chiar a crescut burtica mult fata de acum 1 sapt. Si la mine parca tot asa brusc a crescut acum..credeam ca sunt eu mai umflata, dar poate e acum un prag....
Yasmi, la tine cum e burtica? maine e zi de cantar, nu?

Happi, multa, multa sanatate lui Andrei. Sa se faca reepede bine micutul si sa veniti acasa .

viss, tin mine ca am avut si noi un an nasol cu banutii in care ne-am facut cadouri necesitati de-ale casei, gen: lame de ras si altele in genul asta. Dar daca spui ca are pb cu inima poate totusi o sticla de cola e cam mult...

azaz, bine ai venit!

strumphi, Simo, anaxena, speranta,

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 30+ cuCatalina Ioana

AMR 9 sapt

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput