Fluturasi de martie-aprilie 2011 (100)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dorinut@

Am wok, imi placea ideea de gatit direct la foc, pe masa.
Colajul mi se pare un super super cadou

------------------------------------------------------------------------------------------
28+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen

Ana-Maria

aha..pai cu gatitul direct la masa e mai mult de fite..era un restaurant in bucuresti unde puteai opta pt un astfel de menu, ne-a dus si pe noi seful intr-o iarna parca de craciun si primeai carnitele bucatele crude pe farfurie si nu mai stiu ce legume si in dreptul fiecaruia aveam un astfel de aranjament..cu foc..dar mai mult ne-am distrat si jucat..ca pt o bucatica stateai frate de te plictiseai

mami de Vlad 09.04.2009 si s29 cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cami_antonia

miki si mie mi-ar fi placut sa fac un colaj de poze cu noi toti nu numai cu antonia si sa il daruiesc sotului de ziua lui care abia a trecut dar dinn lipsa de pricepere si din lipsa de modalitati de deplasare offffffffffff ... am renunta ... eu zic ca e o super idee

lalely mie nu mi-a facut probleme doctorita de familie ... mi-am lasat cred ca 50 de zile dupa .... sa fiu sigura si atat ... de data asta nu cred ca imi las decat 45 ca presimt ca bebe nu va mai sta chiar 40 de saptamani

yasmi ... daaaaaaa uite iustin suna superb ... si are si zi de sfant si merge cu iasmina ,,,,are dreptate ailed

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 24+ PETRA ADRIANA

pai cami, tu nu esti in CIC ? ce postnatal sa-ti lasi tu acum ? ca daca nasti bb2 in timp de CIC pt primul bb, nu se mai aplica pre/postnatalul..treci dintr-un CIC in altul..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dorinut@

Miki daca vrei colaj generat, ti-l face picasa si il scoti la imprimanta pe hartie fotografica. Dar poti sa-l faci si tu sa lipesti poze, cum vrei in ce ordine vrei.

------------------------------------------------------------------------------------------
28+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen

Ana-Maria

o sa incerc cu picasa

Mergi la inceput

am vazut si eu 2 burtici frumoase foc
roxy, parca se vede bine cresterea fata de saptamana trecuta, tot frumoasa a ramas..
mandreac, tu ai o burtica superba, parca ar fi de fetita nu de baiat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

va las ma duc sa ma fac mai mai sa ma duc la serbare la mari puup
vb

mami de de 7 ani si ingeras si 25+cu
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Mandreac cand iti vad burtica parca o vad pe a mea...asa sunt si eu...si mi s-a spus cavoi avea tot baietel...

Roxy...ce burtos frumos ai si tu..Chiar a mai crescut...Oricum tu esti o norocoasa ca poti manca orice si nu se pune..Sigur vei reveni imediat la dimensiunile de dinainte de nastere..

Si la noi ninge..atat de frumos...!Sa vad maine cu mersul la serviciu,caci am niste cizme ...sanii!!!La dus ma duce sotul,este problema cu intorsul..

Strumf..mersi de incurajarea cu kg..Nu ma streseaza faptul ca pun...daca as si manca enorm...Dar nu este asa de aia ma oftic...

21+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

lalely, ce-mi vazura ochii i-ai pus numele micutului , David foarte frumos si nu te mai supara cu kilogramele, e de la hormoni.. ca si vergeturile la mine, ce pot eu sa le fac daca ele apar ? le dau si eu uitarii si asta e ... bebe sa fie sanatos, ca dupa o sa slabim noi , nu ?

_
Mind the Bump!25+Sophia Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Hello. AM venit si eu acasa, i-am luat pe copii si acum ma incalzesc si citesc forumul, am si din urma...
Am stat pana la 3 la casa cu corpurile de iluminat, hidroforul, alustrada la terasa si glafurile...Am cam facut frigul, dar am rezolvat destule...Deja am gasit parchetul cioit la un dormitor...Sunt satula pana-n gat...
Ninge si e asa de friiiiigggg...SI mi-a venit si salariul cu 10 mil mai mult, cica prima d econcediu, dar la zile de concediu n-am avut dreptul...Or fi gresit, dar nu stiu unde ori la ani, ori cind au zis ca n-am voie concediu...Tac si eu si las lucrurile asa, nu-mi strica 10 mil in plus...
Lavi, varza calita din varza murata e preferata mea...dar mie imi iese mereu prea sarata...tu o si desarezi???uite salivez dej. N-am apucat sa te felicit pt ocanci, ieri i-am luat si eu lui fiu-miu al mare ca ii cam ramasesera mici ceilalti...sunt tare dragutzi!
Strumpfi, ai grija,ceaiuri calde...imi fac si eu imediat ce termin de citit si postat, ca simt ca ma ia capul si nasul de la frigul inghitit azi... Cadou sincer nu stiu si nici nu mai am chef sa umlu...O sa-i iau ceva totusi, ceva practic, de care sa se foloseasca, o pereche de luegeansi cred.
Miki, si eu am 1,69, deci oricum stai mai ine ca mine cu kgmele...Sa stii ca si eu sunt disperata dupa salate si dupa paine sarcina asta Dulceata aceea stiu ca n-are zahar, ins chim are calorii cat o dulceatza oisnuita...si am mincat azi una de afine, de mi-a ramas lima alastra
SCrish, Miki, asa eram si eu cu spaga...dar de cand cu cresa, gradititza... inscrieri, atentii, saratori, ocazii...m-am oisnuit asa tare sa dau ani ...Asta e, uneori nu merge fara...
Ally, ma ucur c-ai dat pe la noi. Lasa ca ai ine, oricum tu erai asa sutirica inainte...si sarcina te implineste, iti vine perfect
Lauriciu, hai ma...nu se poate sa nu existe o solutie si pentru linistea voastra!Lasati suprararile si ganditi-va la puiul mic care are nevoie doar de voi, de amandoi, parintii lui. sa va fie ine!
Roxy, si eu am mai mancat azi halva, la mama, ca ma mai adaposeteam acolo de frig si mai papam ceva..SI am mincat si rinza tofu su ardei gras rosu si painica...mmm ce una a fost!
Ailed_dota...te-a speriat, nu?? Pai daca era satul si ghiftuit, isi facea siesta...ce crezi???AL meu dupa ce pap are un chef de zenguiala...zici ca i-am administrat doza...
Miki, v-am spus ca si ai mei au fost mari....si cel putin la prima sarcina nu am mincat excesiv...Am luat 14 kg in total, deci ok...si a fost de 4 kg, iar al doilea a avut 4200 si DPN cf UM era cu 12 zile mai tarziu..Poate ovulatia a avut loc mai repede si de fapt copilul era mai maricel......

Trimit si revin, ca sa nu pierd ce-am scris deja

Simona, mami de baieti David, Matei si 29 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

bbyasmi, cu numele si noi suntem in impas..chiar azi am reusit sa-l conving pe sot sa nu-i punem Mara cum discutasem..bine nu e u l-am convins ci o colega ca i-a zis ca inseamna "amaraciune" eu renuntasem de ceva vreme la numele asta ca toate persoanele pe care le stiu cu acest nume nu-mi palceau..adica nu sunt genul acela de persoane vesele, sociabile cum as vrea sa fie pitica mea..dar pe el nu reuseam sa-l conving deloc..acum e iar deschisa lista si negociem..eu pledea pt Andra, sa vedem daca cedeaza
viss, mi-am adus aminte legat de nume ca tu ziceai de sot ca nu vrea Sonia ca vor rade copii la scoala de ea..si eu tot din motivul asta n-am ales sonia, ca a fost printre primele pe lista
azaz, ce frumos ca ati lasat-o pe cea mare sa aleaga numele..si eu il tot rog pe vlad sa pronunte diferite nume de fetite si el nimic..am zis ca pe cel care reuseste sa-l spuna pe acela il alegem..dar el nu si nu.. dar ce hotarat a fost bb3 sa vina..oare cum e posibil asta ? cu ligatura de trompe se mai poate ?
anaxena, imi pare rau ca ai avut asa ghinion cu accidentullpana la urma bine ca n-ai patit nimic..vroiam sa te intreb tu la Iosup mergi pt morfo de trim III ? si pretul de unde il stiai ca e 250 ron? ca as suna sa mai intreb si eu o data, paote scap de suma de 400 care mi s-a comunicat

revin..sa-mi pap si eu salata cu ton

e 400lei ,azi am facut programarea
eu shtiam de la sarcina cu maria ca asha am platit,in fine..asta e...macar sa shtiu ca e ok placenta si Ir-urile ca astea-s importante

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 26+ cum creste Alex
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

AIled_dota, wow, slaesti! Ah, vreau si eu!Oricum, 1/2 de kg intra in norma de variatie zic eu...
Dorinutza, wow manca mult, un ou pe zi!!!
Roxy, afta maine la eco!!! Sa vii cu vesti une!
Miki, Matei a avut 51 cm si 4200...mi s-a parut un dolofan, un pulpanos, David avea 4 si 57 cm!...deci nu parea asa ucalat...Dar oricum cand ii puneai langa un copilas de 2 si ceva...era clar! SI al tau a fost mare, Miki. Wow!
Happy, oof, dragii de voi. Multa Putere si sanatate!!!Sa va aduca mosul sanatatea pe care v-o doriti!!
Andreea, ravo ca mergi la stomatolog! SI eu as mai avea un drum acolo...darnu stiu cind mai reusesc sa ajung!!!!
Lavi, hai ca pun pozici de astazi, dar vezi ca aia mincasem si nici iesita afara nu sunt...Asa ca sa nu te sperie dimensiunile urtii

Simona, mami de baieti David, Matei si 29 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput