Fluturasi de martie-aprilie 2011 (100)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalely07

Miki ,chiar daca se obisnuieste sa se dea 63 cu 63 nu iti poate impune nimeni cred sa nu iti iei mai mult prenatal,nu???Legea te obliga la 42 zile de postnatal deci restul pot opta sa mi le iau prenatal...Oare medicii de familie opun rezistenta???

21+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

nu, e alegerea fiecareia cu respectarea celor 42 zile dupa obligatorii..

mami de Vlad 09.04.2009 si s29 cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

miki, andra vine de la andreea, spun sigur ca si eu sunt in tratative cu numele asta.....
ce bine de unii stim noi cine,, cu bbi directi care le-au comunicat numele mamicilor in vis

mami de de 7 ani si ingeras si 25+cu
69/11

da, am gasit variante ca ar veni si de la andrada, o zeita de prin grecia..frumoasa si inteleapta

Mergi la inceput

dorinut, gasesti tigaie wok f ieftina in ikea

apropo de cadou, eu ma gandeam sa-i fac un colaj din cateva poze ale lui vlad de cand s-a nascut si pana in prezent si cu o rama frumoasa sa si-l ia la birou..de mult am ideea asta in cap dar mi-e lene sa ma apuc de aranjat poze si selectat..se pricepe cineva la colaje din astea ? parca asa se numesc..multe poze aranjate neordonat si suprapuse..intelegeti oare ce vreau sa zic ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

apropo de cadou, eu ma gandeam sa-i fac un colaj din cateva poze ale lui vlad de cand s-a nascut si pana in prezent si cu o rama frumoasa sa si-l ia la birou..de mult am ideea asta in cap dar mi-e lene sa ma apuc de aranjat poze si selectat..se pricepe cineva la colaje din astea ? parca asa se numesc..multe poze aranjate neordonat si suprapuse..intelegeti oare ce vreau sa zic ?

Eu stiu ce vrei sa zici, dar nu ma pricep. Stiu doar ca exista un programel pe net care face si chestia asta, dar nu stiu denumire , nimic.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 29 Rares Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

NInge in Bucuresti si a inceput sa se puna si pe jos! Ma bucur ca ninge, ca la cat a fost de frig astazi, macar sa ninga si la noi putin!

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 29 Rares Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

Am wok, imi placea ideea de gatit direct la foc, pe masa.
Colajul mi se pare un super super cadou

------------------------------------------------------------------------------------------
28+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

miki si mie mi-ar fi placut sa fac un colaj de poze cu noi toti nu numai cu antonia si sa il daruiesc sotului de ziua lui care abia a trecut dar dinn lipsa de pricepere si din lipsa de modalitati de deplasare offffffffffff ... am renunta ... eu zic ca e o super idee

lalely mie nu mi-a facut probleme doctorita de familie ... mi-am lasat cred ca 50 de zile dupa .... sa fiu sigura si atat ... de data asta nu cred ca imi las decat 45 ca presimt ca bebe nu va mai sta chiar 40 de saptamani

yasmi ... daaaaaaa uite iustin suna superb ... si are si zi de sfant si merge cu iasmina ,,,,are dreptate ailed

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 24+ PETRA ADRIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

si la noi ninge si viscoleste
e deja alb pe josssssssssssssss
si eu nu am incaltari pt bebelinaaaaaaaaaaaaa
sa o scot in zapadaaaaaaaaaa
da maine o scot cu ce ammmmmmm

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 24+ PETRA ADRIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

cami, ma gandeam eu ca-ti place...

mami de de 7 ani si ingeras si 25+cu
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Miki daca vrei colaj generat, ti-l face picasa si il scoti la imprimanta pe hartie fotografica. Dar poti sa-l faci si tu sa lipesti poze, cum vrei in ce ordine vrei.

------------------------------------------------------------------------------------------
28+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen

Ana-Maria

Mergi la inceput