Fluturasi de martie-aprilie 2011 (100)
Raspunsuri - Pagina 8
strumphitza spune:
roxy
ce burtica frumoasa si rotunda 
, dar tu tot bat ai ramas, numa` burta e de tine ![]()

Andreea, tare frumusel bradutul, e natural? A meu a inceput sa se usuce , cu tot cu suport cu apa
pai te cred la cat foc fac in fiecare zi in semineu 
Burtica e mare si frumoasa

, a mea parca nu mai e asa umflata ca acum cateva zile cand am tras-o in poza, s-a mai aplatizat , nu stiu de ce... eu cateodata stau si ma intreb , unde mi-e burta, nu prea o simt, nici nu o vad, doar daca ma uit in poze , parca parca sa spun ca am si eu ceva burta , dar asa nu o simt, nu ma incomodeaza inca deloc... stau cateodata si meditez, nu va spui unde ca e rusinika
si ma intreb: eu sunt insarcinata? o sa am un puiut ? oare nu visez? ![]()
Copil mai sunt si eu , acusi 26 sapt incheiata si eu inca mai am dubii

_
Mind the Bump!
25+
Sophia Nicole
dorinut@ spune:
Viss si eu sunt mai superstitioasa, dar am primit de la colegi cadouri pentru bebe cand am intrat in concediu medical..asa ca am trecut peste superstitie.
Ieri mi-a adus sotul (a primit de la o colega, ca ei de Craciun isi fac cadouri) un album-jurnal pt bebe. E asa frumos si colorat si cu o gramada de chestii interesante, abia astept sa-i pun pozici, cu prima baita, cu ziua cand a iesit din spital, primul dinte..e super. Chiar e un cadou frumos pentru o graviduta.
Si a mai primit un cd cu colinde gospel, pe care se pare ca Edutu il adora (misuna in burtica cand aude).
------------------------------------------------------------------------------------------
28+ cu Edutu mic si zglobiu
- Eduard Gabriel 
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen 
Ana-Maria
mandreeac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dorinut@ Mandreeac, Roxy burticile frumoase .Maine pun si eu ca fac 29s ![]() ------------------------------------------------------------------------------------------ 28+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel ![]() Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen ![]() Ana-Maria |
Asteptam si de la tine pozici!

Andreea B.
cu o minune
in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 29
Rares Andrei
mandreeac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui strumphitza roxy ce burtica frumoasa si rotunda ![]() , dar tu tot bat ai ramas, numa` burta e de tine ![]() Andreea, tare frumusel bradutul, e natural? A meu a inceput sa se usuce , cu tot cu suport cu apa pai te cred la cat foc fac in fiecare zi in semineu ![]() Burtica e mare si frumoasa![]() ![]() , a mea parca nu mai e asa umflata ca acum cateva zile cand am tras-o in poza, s-a mai aplatizat , nu stiu de ce... eu cateodata stau si ma intreb , unde mi-e burta, nu prea o simt, nici nu o vad, doar daca ma uit in poze , parca parca sa spun ca am si eu ceva burta , dar asa nu o simt, nu ma incomodeaza inca deloc... stau cateodata si meditez, nu va spui unde ca e rusinika Copil mai sunt si eu , acusi 26 sapt incheiata si eu inca mai am dubii ![]() _ Mind the Bump! 25+ Sophia Nicole |
Nu e natural, e artificial. Da, burtica e mare, nu ma incomodeaza. Astazi mi-am facut masuratorile, ca eu in fiecare joi ma masor si ma cantaresc si vreau sa spun ca mi-au crescut sanii cu 15-16 cm fatza de cat aveam inainte de a ramane insarcinata si cu 3 cm fata de saptamana trecuta.
Se mai masoara cineva? Mai are cineva asemenea cresteri ca si mine??/ Sper sa am si lapte la ce sani am facut!

Sa stii ca si eu stau si meditez si ma gandesc, oare chiar voi fi mama? Imi voi tine puiutzul meu in brate? Mereu stau de vb cu sotul meu si ii spun nu imi vine sa cred nici ca m-am maritat si nici ca vom fi parinti, sincer va spun, mi se pare totul ca un vis frumos.

Andreea B.
cu o minune
in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 29
Rares Andrei
strumphitza spune:
Andreea, eu nu m-am masurat dar simt si vad pe sutiene, nu mai intra niciunul de dinainte de sarcina, si inainte le aveam mari
, dar acum au mama
, laptareasa ma fac
nici sutienele fara metal pe care mi le-am luat cand am ramas gravi, speciale pentru gravi, nu prea imi mai vin si ma strang si atunci cand eram cam in 8-9 sapt imi erau putin largi, acum ma strang ...cred ca o sa se dubleze in marime cand nasc si vine si lapticul
nu-i bai o sa cumpar sutiene cu un numar, doua mai mari pentru perioada alaptarii ![]()
_
Mind the Bump!
25+
Sophia Nicole
miki1979 spune:
roxy, acum in perioada asta sunt cosuri aranjate de cadouri cu de toate pt Craciun..cred ca nimeni n-ar refuza asa ceva..restul e mai complicat, ca poate nu bea/fumeaza, etc...
irinuca, ai grija cu colul ca 2 e scurt..cu prenatalul ti-a zis 63 pt ca a facut jumate/jumate
asa se obisnuieste..dar eu zic ca mai bagi un medical mai trec sarbatorile si in ianuarie sa-ti iei cum ti-ai calculat tu, cat mai devreme..ca nu-i de gluma..profita si tu cat poti..
viss, of, of..eu inteleg ca te-a durut..dar mi-ar parea rau sa nu te mai avem printre noi..eu as vrea sa ramai, sa ne exprimam ideile liber..f frumos ca ai venit cu contraargumente si cu ce te doare, poate randurile tale vor avea o mica contributie in a schimba modul altora de gandire..de aceea ne exprimam liber, poate unele avem idei gresite sau prejudecati legate de anumite lucruri create prin prisma propriei familii si experiente..uneori gresita..hai sa nu mai punem la suflet ci doar sa ne expunem punctul de vedere si sa invatam unii de la altii
azaz, bine ai venit..in cate saptamani esti ?![]()
trimit mesajul acum ca-l pierd si revin, mai am de recuperat cu cititul...

mami de Vlad 09.04.2009 si
s29 cu 
lalely07 spune:
Miki ,chiar daca se obisnuieste sa se dea 63 cu 63 nu iti poate impune nimeni cred sa nu iti iei mai mult prenatal,nu???Legea te obliga la 42 zile de postnatal deci restul pot opta sa mi le iau prenatal...Oare medicii de familie opun rezistenta???
21+
David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!
strumphitza spune:
am si eu o intrebare fetelor 
stiti ca v-am spus ca eu port ochelari pentru la distanta ca sunt putin chioara
dar vad ca am cateva zile de cand si de aproape mi se cam incetoseaza vederea, stau si ma uit fix intr-un loc sa vad daca chiar asa e , si da... mi se cam pune ceata pe ochi
... stiu ca e ceva normal cica in sarcina ca am citit nu mai stiu pe unde, dar voua vi se intampla sau numai mie ca am si antecedente ? ![]()
multumesc anticipat de raspunsuri 

ma duc sa fac ceva sa pap de pranz, mamaliguta cu branza si smantana si ou 
![]()
_
Mind the Bump!
25+
Sophia Nicole
miki1979 spune:
bbyasmi, cu numele si noi suntem in impas..chiar azi am reusit sa-l conving pe sot sa nu-i punem Mara cum discutasem..bine nu e u l-am convins ci o colega
ca i-a zis ca inseamna "amaraciune"
eu renuntasem de ceva vreme la numele asta ca toate persoanele pe care le stiu cu acest nume nu-mi palceau..adica nu sunt genul acela de persoane vesele, sociabile cum as vrea sa fie pitica mea..dar pe el nu reuseam sa-l conving deloc..acum e iar deschisa lista si negociem..eu pledea pt Andra, sa vedem daca cedeaza
viss, mi-am adus aminte legat de nume ca tu ziceai de sot ca nu vrea Sonia ca vor rade copii la scoala de ea..si eu tot din motivul asta n-am ales sonia, ca a fost printre primele pe lista![]()
![]()
azaz, ce frumos ca ati lasat-o pe cea mare sa aleaga numele..si eu il tot rog pe vlad sa pronunte diferite nume de fetite si el nimic..am zis ca pe cel care reuseste sa-l spuna pe acela il alegem..dar el nu si nu..
dar ce hotarat a fost bb3 sa vina..oare cum e posibil asta ? cu ligatura de trompe se mai poate ?
anaxena, imi pare rau ca ai avut asa ghinion cu accidentullpana la urma bine ca n-ai patit nimic..vroiam sa te intreb tu la Iosup mergi pt morfo de trim III ? si pretul de unde il stiai ca e 250 ron? ca as suna sa mai intreb si eu o data, paote scap de suma de 400 care mi s-a comunicat ![]()
revin..sa-mi pap si eu salata cu ton

mami de Vlad 09.04.2009 si
s29 cu 
ailed_dota spune:
miki, andra vine de la andreea, spun sigur ca si eu sunt in tratative cu numele asta.....
ce bine de unii stim noi cine,

, cu bbi directi care le-au comunicat numele mamicilor in vis
mami de
de 7 ani si ingeras si
25+cu 
69/11