Fluturasi de martie-aprilie 2011 (100)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns viss spune:

strumph- scrie 77, dar o fata a pierdut sarcina, este scrisa la prieteni dragi, dar apoi a ramas iar gravida- asa scrie- dar nu se mai incadreaza la martie- aprilie.orcium suntem un forum beton- dc avem decat o pritena draga, si chiar si ea a ramas din nou relativ repede , cred. suntem norocoase.cred ca mai mult voi, ca eu..nu prea le-am avut cu norocul, dar ptr ca suntem acum un grup, se rasfrange si asupra mea

25 SA+ mami de 2 buburuze:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

yasmi da de ce nu faci o invartire a numelor
si pui LUCHIAN DIMITRI si e super
oricum eu asociez LUCAS CU LUCIAN NU CU LUCA ca mai toata lumea ... nu stiu de ce da asa cred ca se traduce

madaaaaaaaaaaa da tu pe unde umblii mamico de nu ai aparut azi deloc?

happy da ce diagnostic are andrei pana la urma? cand veniti in tara?

deliaaaaaaaaaa ce bebe scump ascunzi tu in burtica ... pai tu crezi cxa ei stiu cand e noapte si cand e zi
si mie imi topaie mai mult noaptea ... si nu prea imi place ca daca imi va face si in realitate asa nu stiu ce ma fac ca eu tare greu suport noptile pierdute

irinuca bine ai venit in clubul celor cu colul scurtat si care tre sa stea in pat ... si eu cred ca 2 cm e f mic ....dar avand in vedere ca e luat la mana se accepta

strumph tu stai in pat sau tot treaba faci?

puppppppppp toate fetele

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 24+ PETRA ADRIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

Citat:
citat din mesajul lui dorinut@

Strumphy nu-i frumos sa razi de o babaciune .
Si da suntem 76 de burtici, dar bebei sunt mai multi

------------------------------------------------------------------------------------------
28+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen

Ana-Maria

76 ? pai nu 77 ca asa scrie pe prima pagina?

si de ce babciune ? la 32 ani doamna? pai ce o sa mai spui la 62 cand o sa ai si nepoti ?

eu cand spun ca-s baba rad ca doar eu ma simt la 29 jumate ca la 19 jumate, ca si cum abia as intra la facultate vrabia malai viseaza , adica moi

_
Mind the Bump!25+Sophia Nicole

Ei incerc sa ma scot si eu cu memoria care nu mai e de elefant .

------------------------------------------------------------------------------------------

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

mandreeac frumoasa burticuta si a mai crescut
ce bradut frumos, chiar frumos a iesit

S-a intamplat minunea mult asteptata29+

Multumesc si eu burtica ta, care e f frumoasa! Nu stiu daca am mai zis, dar azi sunt chiauna,daca nu am reusit sa dorm. Si da, bradutul imi place si mie foarte mult, sunt mandra de el.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 29 Rares Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

yasmy, ajungem noi la un raspuns...
cu numele...
mie imi place lucas dimitri, si apropo de ce zicea anaxena
iasmina si dimitri... suna frumos...
de iustin ce parere ai, e rar, frumos, inseamna cel drept...

mami de de 7 ani si ingeras si 25+cu
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui dorinut@

Mandreeac eu pe asta vreau sa o fac in wkd
SUPER GOGOSI

Ana-Maria

Dorinuta, am citit si multi au zis ca nu le-au crescut, motivul de aseara a fost acelasi , nu mi-a crescut aluatul, Cred ca innebunesc daca astazi voi pati la fel.Eu vreau gogosi pufoase si atat , nimic mai mult, Multumesc pentru reteta, sa vedem ce iese daca voi reusi sa fac in seara aceasta ca vine si sotul cu porc si trebuie transat, nu de mine evident, ca mie imi e sila.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 29 Rares Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

viss, nici eu nu am luat nimic pentru bubulina, si nici nu o sa iau pana in ianuarie, am si eu piticul meu ... si stiu ca-s batuta in cap dar mi-a spus mama ca sa nu iau nimic inca la bebe si sa las pe mai incolo , ea ar vrea sa iau dupa ce nasc , sa il trimit pe Nick dupa ce nasc , dar daca il las pe el cine stie ce haine ii ia de fiecare data cand mergem prin magazine de bebei ii arat ce si cum, sa se uite pe etichete , sa vada pentru cate luni sunt , cum sunt finisate, bla bla.. dar tot nu ma pot lasa in baza lui sigur de prin ianuarie, chiar si acum la craciun o sa primim cadouri pentru bebe ca deja am fost intrebati ce vrem sa ne ia pentru bebe , cica moses basket, comoda pentru hainutele lui bebe, patut? ... ce bine ar fi, m-ar scuti pe mine de niste bani ... dar nu stiu, vom vedea ... eu inca nu ma duc la shopping, in ianuarie, la reduceri

_
Mind the Bump!25+Sophia Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

cami, pup dulce

mami de de 7 ani si ingeras si 25+cu
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

buna

Azaz bine ai venit,sarcina usoara si la termen!
Lalely eu iau elevit si pana acum am pus 5 kg ,eu zic ca nu m-am ingrasat mult.Sarcina trecuta nu am luat elevit si m-am ingrasat enorm.Mie doctorul mi-a spus ca bebelusul poate sa se faca mai grasunel din cauza elevitului,om vedea...
Happy multa sanatate lui A!
Azaz ,ai ramas insarcinata cu trompele legate? m-ai pus pe ganduri...vreau sa recurg si eu la aceasta metoda de contraceptie dar acum ma mai gandesc
Gogosi noroc ca am facute zilele trecute ca mai nou am inceput sa devin foarte pofticioasa
Iar referitor la nume de data aceasta si eu sint foarte nehotarata,parca ca vad ca ai vom alege numelele bebelinei in ultimul moment
In rest ma cam supara contractiile,am luat deja 2 nospa si nu vor sa ma slabeasca si am atata treaba de facut.Casa e cu fundul in sus de mancare numai vorbesc

mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Mandreeac, Roxy burticile frumoase .
Maine pun si eu ca fac 29s

Ana-Maria

Mergi la inceput