Fluturasi de martie-aprilie 2011 (100)
Raspunsuri - Pagina 6
bb_yasmi spune:
si eu va las. am papat bineeee.....![]()
si acum imi e un somnnnn...![]()

pupici
mami de fetita cu codite 3+ si
s30 
anaxena spune:
bb_yasmi mie personal nu-mi place numele de Eduard,asta deorece il asociez cu o anumita persoana dar nici Luca..Iasmina si Eduard sau Iasmina si Luca,s-ar potrivi ceva tot in genul Iasminei...parerea mea proprie si personala
referitor la verishoara cu Eduard: eu exemplu viu..pe mine ma cheama Ana-Maria pe verishoara mea mai mare cu 1 sapt o cheama ghici? Ana-Maria..amandoua am fost strigate Ana,mereu intrebam CARE?era destul de enervant,mai ales ca ne-am petrecut mult timp impreuna
mi=am dat si eu cu parerea,sa nu te superi 
Ana-Maria mami de
Maria 19.06.2008 si
26+
cum creste Alex
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
dorinut@ spune:
aZaZ am trecut tot 
Strumphy nu-i frumos sa razi de o babaciune
.
Si da suntem 76 de burtici, dar bebei sunt mai multi ![]()
------------------------------------------------------------------------------------------
28+ cu Edutu mic si zglobiu
- Eduard Gabriel 
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen 
Ana-Maria
mandreeac spune:
Am pus 2 poze cu burtica si una cu bradutul.
Yasmi am uitat sa iti povestesc ca mi-ai facut pofta de gogosi, eu de cumparat nu cumpar de la incidentul pe care l-am avut in sarcina si am luat o reteta de pe net si ghici ce........ nu a iesit nimic.
Apropo are vreuna dintre voi o reteta buna de gogosi??![]()

Andreea B.
cu o minune
in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 29
Rares Andrei
dorinut@ spune:
Mandreeac eu pe asta vreau sa o fac in wkd 
SUPER GOGOSI
------------------------------------------------------------------------------------------
28+ cu Edutu mic si zglobiu
- Eduard Gabriel 
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen 
Ana-Maria
roxy_s spune:
mandreeac frumoasa burticuta si a mai crescut

ce bradut frumos, chiar frumos a iesit

S-a intamplat minunea mult asteptata
29+
strumphitza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dorinut@ Strumphy nu-i frumos sa razi de o babaciune .Si da suntem 76 de burtici, dar bebei sunt mai multi ------------------------------------------------------------------------------------------ 28+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel ![]() Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen ![]() Ana-Maria |
76 ? pai nu 77 ca asa scrie pe prima pagina?
si de ce babciune ? la 32 ani doamna? pai ce o sa mai spui la 62 cand o sa ai si nepoti ?

eu cand spun ca-s baba rad ca doar eu ma simt la 29 jumate ca la 19 jumate
, ca si cum abia as intra la facultate 
vrabia malai viseaza , adica moi _
Mind the Bump!
25+
Sophia Nicole
viss spune:
strumph - nu am facut bradul.pe 22 am eco de col
, pe 23 cumparam bradul/sau pe 22 dupa eco?! si pe 24 il facem
.eu nu am sa-i cumpar nimic sotului..de fapt , stiu- am sa iau ceva simbolic- o sticla de cola- ptr ca el are batai mai multe la inima- extrasistole se numesc care apar dc face efort, sau consuma energizante- nu are voie , bienteles ca tot omul caruia ii interzici ceva- de cand am descoperit si chestia asta cardiaca, parca numai cola ar bea- noroc ca sunt eu cu gura pe el, si il restrictionez, mai mult de un pahar nu are voie in nici o vizita- iar in casa nu tinem..
- l-as pune sa ia ceva ptr bebici, dar nu e de rau? nu e prea devreme..? de fapt multe dintre voi ati luat, nu? asta ar fi cadoul meu- sa vad ce alege el, sa fie pungulita acolo sub brad..
25 SA+ mami de 2 buburuze: 

ailed_dota spune:
ce bun a fost.....
cam putin e drept
,....bb e fericit
mami de
de 7 ani si ingeras si
25+cu 
69/11
aZaZ spune:
Din pacate nu stiu nici o reteta de gogosi garantatae. dar am sa incerc retele sugerate de voi.
Ma duc sa culc gasca de kinderii ca de acum incep sa faca urat
.
Sa vezi concert de la doi dar si cand vor fii trei 

MARIA
; ANDREI
si STEFAN
25 s