Fluturasi de martie-aprilie 2011 (100)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Pamantul catre neuronul Anei : WAKE UP!!! .
Pun acum carucior albastru. Bine ca nu mai sunt la munca ca va mai trezeati si cu datorii la banca

------------------------------------------------------------------------------------------
28+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui dorinut@

Yasmy legat de nume. Am o prietena care a nascut in aceeasi zi cu sora ei!. Amandoua erau innebunite dupa numele Maria. Normal ca nu a cedat niciuna si pe ambele fetite le cheama Maria, dar una o striga Daria ca o cheama si asa. Deci in concluzie daca tie iti place mult Eduard si ii place si lui tati, faceti abstractie de verisoara. Pana la urma fiecare copil are personalitatea lui chiar daca are acelasi nume ca altul. Al tau o sa fie Edutu de Lavinia

------------------------------------------------------------------------------------------

Ana-Maria

multumesc frumos.
pai atunci de ce i a mai pus maria daca o striga daria??

mami de fetita cu codite 3+ si s30

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

dorinuta, iar ai incurcat borcanele nu strumphy face baiet, eu fac fata si nu mai am dileme legate de nume

uite ca ti-a raspuns si azaz iar despre Dn si carucior, acum ai treaba

_
Mind the Bump!25+Sophia Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aZaZ spune:

si eu sunt de acord cu dorinut@.Important este ca numele copilului sa va placa voua in primul rand si in al doilea rand sa se potriveasca si cu numele de familie.
pana acum Maria nu mi-a reprosat ca nu ii place numele ei. Adevarule ca este prea mica la varsta de 5 ani sa realizeze numele sau.

Cred ca incep sa aberez de acum

MARIA ; ANDREI si STEFAN 25 s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

Citat:
citat din mesajul lui dorinut@

Yasmy legat de nume. Am o prietena care a nascut in aceeasi zi cu sora ei!. Amandoua erau innebunite dupa numele Maria. Normal ca nu a cedat niciuna si pe ambele fetite le cheama Maria, dar una o striga Daria ca o cheama si asa. Deci in concluzie daca tie iti place mult Eduard si ii place si lui tati, faceti abstractie de verisoara. Pana la urma fiecare copil are personalitatea lui chiar daca are acelasi nume ca altul. Al tau o sa fie Edutu de Lavinia

Ana-Maria

multumesc frumos.
pai atunci de ce i a mai pus maria daca o striga daria??

mami de fetita cu codite 3+ si s30

Pai ambele au doua nume..dar intr-un fel sa zicem ca una a facut un compromis . Erau comice cand se rugau una de alta sa renunte la numele de Maria .

Apropo de surori, am vazut ieri pe zone reality 3 surori care aveau dpn in aceasi luna dar la saptamani diferite, au nascut toate in aceeasi zi natural . Cica sansa sa se intampla asta e de 1:50 milioane!!

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

azaz, bun venit!
strumph, fetele noastra cred case duc la club impreuna si dimineata....
Vitaminele nu ingrasa, mancarea da., asa mi-au zis mie mai multi dr.....Trucul e sa nu le iei pe stomacul gol ci la o ora de la masa....Eu le iau in fiecare zi si uite din cauza regimului am slabit...Te poti ingrasa in sarcina si datorita unor dereglari hormonale...chiar daca te abtii, si dupa nastere toate revin la normal
yasmy si viss si eu sunt tot in deriva cu numele...

mami de de 7 ani si ingeras si 25+cu
69/11

eu sunt dereglata in sarcina!!!!dupa imi revin la stilul normal,mananc orice oricat oricand si nu ma ingrash..dar nici nu slabesc!

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 26+ cum creste Alex
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aZaZ spune:

Am facut o scurta vizita la prima pagina si m-am vazut trecuta. Sunt foarte mandra ca aparem si noi in tabelul celor 100 de burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

va las ma duc sa fac o salata de rosii cu branza rasa si ceapa
cu paine graham si dupa o banana

mami de de 7 ani si ingeras si 25+cu
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

citeam la capitolul trecut, yasmi mi-ai facut o pofta de gogosi ca azi neaparat trebuie sa fac

mami de Naty (10.04.2009) si luna 8-a 31+ cuAlex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Citat:
citat din mesajul lui aZaZ

Am facut o scurta vizita la prima pagina si m-am vazut trecuta. Sunt foarte mandra ca aparem si noi in tabelul celor 100 de burtici

am vrea noi sa fim 100 burtici, da numa` 77 pana in prezent cam putine in comparatie cu celelalte odisei de dinainte

_
Mind the Bump!25+Sophia Nicole

Mergi la inceput