Fluturasi de martie-aprilie 2011 (100)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

mi-a iesit o varza calita acraaaaaaaa.........am pus si ceva paste la fiert sa mai "temperez" varza si cu bucati de ciolan merge superrr....

mami de fetita cu codite 3+ si s30

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

roxy ai acoperit burtica,m-am si speriat!!!cat de perfecta e ca forma si marime!!
am sa-mi schimb semnatura maine si ca sa ma simt bine am sa scriu s28 sa simt ca mai am putzin

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 26+ cum creste Alex
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

azaz, bine ai venit si o sarcina usoara si la termen chiar ca este o minune daca spui ca nu ai mai avut menstruatie de atata vreme si cu trompele legate, o sa fii de 3 ori mamica

Dorinut@ ai vazut ca si Bahmuteanca are un baietel acum si i-a pus numele de Eduard Gabriel ? Bine ca i-a ajutat Dumnezeu sa tina sarcina pana la capat de data asta si a nascut un bebe sanatos si la termen

yasmi, dar de ce nu iti place pentru al tau bebe unul din acele nume ?

Happiness, multa sanatate lui Andrei sa se faca bine repede si sa veniti in Ro pentru sarbatori la bunici

Alina06, te-ai mutat la soacra gata ? te tine pre amult de vorba si nu mai ai timp si de noi ?

lalely, cred ca tu acum te plangi ca ai pus multe kilograme dar sa stii ca eu cred ca dupa ce nasti o sa le dai pe toate jos si nu mai ramai cu nici un kil in plus, poate in minus

_
Mind the Bump!25+Sophia Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

anaxena bine ca tu esti ok, masina se repara ea

ailed_dota ce faci?

mami de Naty (10.04.2009) si luna 8-a 31+ cuAlex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

azaz, bun venit!
strumph, fetele noastra cred case duc la club impreuna si dimineata....
Vitaminele nu ingrasa, mancarea da., asa mi-au zis mie mai multi dr.....Trucul e sa nu le iei pe stomacul gol ci la o ora de la masa....Eu le iau in fiecare zi si uite din cauza regimului am slabit...Te poti ingrasa in sarcina si datorita unor dereglari hormonale...chiar daca te abtii, si dupa nastere toate revin la normal
yasmy si viss si eu sunt tot in deriva cu numele...

mami de de 7 ani si ingeras si 25+cu
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Dorinut@ , azaz a spus ca o sa il cheme Stefan, deci da-ti cu parerea daca stie sau nu culoarea caruciorului

_
Mind the Bump!25+Sophia Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

alina, dragutzo tb , mai calc , mai spal, mai pun ceva pe la loc si cand ma odihnesc vin pe la voi , ca cine ma intelege mai bine...

mami de de 7 ani si ingeras si 25+cu
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

anaxena da, am facut una si cu burtica acoperita sa vedeti cum se vede prin bluza este rotunda, rotunda burticuta

bb_yasmi

S-a intamplat minunea mult asteptata29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Strumphy da am vazut aseara la stiri. Eram cu sotul, el la laptop si cand a auzit numele a tresarit si a zambit, " Uite tzucu exact ca pe al nostru". . Da bine ca a reusit si era si un bebic frumusel.

Yasmy legat de nume. Am o prietena care a nascut in aceeasi zi cu sora ei!. Amandoua erau innebunite dupa numele Maria. Normal ca nu a cedat niciuna si pe ambele fetite le cheama Maria, dar una o striga Daria ca o cheama si asa. Deci in concluzie daca tie iti place mult Eduard si ii place si lui tati, faceti abstractie de verisoara. Pana la urma fiecare copil are personalitatea lui chiar daca are acelasi nume ca altul. Al tau o sa fie Edutu de Lavinia

------------------------------------------------------------------------------------------
28+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aZaZ spune:

Multumesc pentru urari si pentru ca ma-ti bagat in lista voastra
Scuze ca raspund asa de greu dar mi-am hranit gasaca de cei trei. Cel din burtica va fi baietel desi maria a spus ca isi doreste foarte mult o surioara.. Asta este. Pentru noi este foarte important ca Stefan din burtica este relativ sanatos. Ca de vreo trei luni am tras destul de mult.
DN a mea este 24.09.1981, iar a Mariei este 13.01.2006, Andrei 25.08.2009 si cam atat deocamdata.

MARIA ; ANDREI si STEFAN 25 s

Mergi la inceput