Fluturasi de martie-aprilie 2011 (100)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

azaz bine ai venit, sa ai sarcina usoara si un bebe la termen.

anaxena am pus

lalely nu ingrasa elevit-ul. eu iau si nu m-am ingrasat.

viss nu este nevoie sa mai zic si eu parerea ca au zis fetele foarte bine. stai tu linistita, sa fi tu si bebeii bine ca restul nu mai conteaza. stiu ca te enerveaza chestiile astea si n-ai cum sa nu zici tot ce ai de zis, dar...lasa-le , nu mai baga de seama tot.

S-a intamplat minunea mult asteptata29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

lalely eu zic ca vitaminele NU ingrasa. ci eventual iti creaza pofta de mancare care daca nu esti atenta si mananci ca haplea normal ac spui ca vitaminele ingrasa...

strumf, albert si philip imi plac multtttt dar nu pt al meu :))

merg sa vad burtoi sexy de roxy apoi sa imi scot papa la racit...

mami de fetita cu codite 3+ si s30

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Pai si daca mananci normal si tot te ingrasi..(eu cazul concret )?

Eu nu stiu daca Elevitul contribuie,dar majoritatea cunostiintelor mele care au luat vitamine s-au ingrasat mult pe perioada sarcinii,iar celelalte care nu au luat si-au revenit foarte repede.
Eu nu pot risca..pt ca este un copil obtinut asa greu..dar va zic ce opinii am cules!!!!!

21+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui aZaZ

Multumesc de urari si ma bucur ca am reusit sa fiu nr 100
Pai DPN este 27 martie, iar UM nu a fost din data de 29 noiembrie 2008. A treia sarcina a fost fara menstruatie , in timpul alaptatului si cu ligatura de trompe. Asa ca am aflat de sarcina la 13 sapt si 4 zile cand era cam tz.. Dar sincer acum ma bucur si abia astept sa imi vad bebe nr. 3.

MARIA ; ANDREI si STEFAN 25 s

Felicitari! Sarcina usoara in continuare iti dorim si bine ai venit la odiseea fluturasilor!

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 29 Rares Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

roxyburtica

azaz bun venit!!

happy sanatate lui A

mami de Naty (10.04.2009) si luna 8-a 31+ cuAlex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

alina.n

S-a intamplat minunea mult asteptata29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Yasmi o sa pun si eu poze cu burtica, dar acum imi este asa lene sa fac, cum nici nu iti inchipui! Cred ca ma pun in pat sa citesc ceva. Pofta buna

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 29 Rares Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Andreea imi pare rau ca iar ai insomnii, si eu de vreo 2 noptiiar stau cu cohii pe pereti dimineata de pe la 4-5 la 7-8 sper sa nu se intoarca insomniile ca ma urc pe pereti Eu sunt mai bine azi, nu ma mai doare nika, mi-a trecut si tusea, am luat de 2 ori aseara siropel Stodal si gata , azi dimineata vad ca nu mai am nimic... uraaaaa am scapat ieftin de data asta si azi stau in casa ca ploua si e urat si mohorat afara, si voiam sa ma duc in centru pe Oxford street dar poate maine, azi nu vreau sa ma intoarca raceala

Roxy, ger ger? asa e bine, ca doar e iarna si esti la munte si iti si place, degeaba te plangi , asa-i ? bafta maine la eco si sa vii cu vesti bune acusi ma duc sa iti admir burticutza

Irinuca, asa cum spun si fetele, eu cred ca ar trebui sa iti bagi un medical si sa nu te mai stresezi cu munca acum, macar pana dupa sarbatori , poate mai creste la loc colul ala, ca tare micut mi se pare si cred ca nu vrei sa risti nimic , nu ?

_
Mind the Bump!25+Sophia Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Gata aZaZ esti in schema. Te-am trecut in listuta. Mai trebuie sa ne spui DN si culoarea caruciorului daca o stii.

Anaxena bine ca nu ai patit nimic!! Lasa ca tabla se repara

Off topic, O idee de cadou pt cei pasionati de mancarea chinezeasca . eu recunosc ca sunt .

www.fungift.ro/magazin-online-cadouri/Chinese-Fondue-Wok-p-17345-c-0-p.html" target="_blank">http://www.fungift.ro/magazin-online-cadouri/Chinese-Fondue-Wok-p-17345-c-0-p.html

------------------------------------------------------------------------------------------
28+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

roxy super faina burtica!!! a mai crescut putin.

lalely, pai uite , ia exemplul lui roxy...... si eu iau vitamine, dar nu elevit.

mami de fetita cu codite 3+ si s30

Mergi la inceput