Fluturasi de martie-aprilie 2011 (100)
Raspunsuri - Pagina 12
bb_yasmi spune:
va multumesc pt pareri. eu nu vreau nume de sfant cu atat mai putin romanesc. alegerea noastra e intre eduard luchian si lucas dimitri (sau dimiter). daca o ntreb pe iasmi spune ca pe fratiorul ei iil cheama eduard....

andreea ce mareeeee e burtica...

si frumoasa...
si da, la prma sarcina la fel am fost si eu cu tzitzile...... am schimbat la sutiene 
acum nu am mai avut treaba...inca nu am schmbat niciunul...

mami de fetita cu codite 3+ si
s30 
bb_yasmi spune:
mada ce ti place tie zapada....
mie imi place zapada, iarna dar "doar privita de la geam" ![]()
daaaa....maine e zi oficiala de cantareala ![]()
dar am inceput de azi dimi sa nu fe cumva o diferenta mare si sa ma sperii maine ![]()
![]()
![]()
simo daca mai te aud ca te plangi de bataita vin de urgenta la tine sa te trag de urechi (si asa iti vad si casuta
) pai mami uitate in oglinda inainte sa te urci pe cantar.....sau schimba cantarul, poate e stricat
arati superrrrrr!!!! burtica a crescut intr-adevar dar doar burtica!! 

ailed distractie frumoasa la serbare!! noi o avem miercuri. de abia astept!!!
pana nasti ne arati si noua o pozica cu tine/burtica??? 
s30 
madutza_bra spune:
yasmi, imi pace zapada, dar nu in exces. ideal ar fi sa fie acum, de Craciun, si gata
. Iarna trecuta ma saturasem pana peste cap de zapada. 
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian Andrei-29.12.2008 si acum
30+ cu
Catalina Ioana
AMR 9 sapt 
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
bb_yasmi spune:
de maine incepe amr-ul si la mine....

nu imi vne sa cred!!!
s30 
simonacip spune:
Miki, Andreea, Lavi, Madutza
si eu fetele.
Multumesc de complimente, dar eu ma simt un elefant...si am pus nu numai pe urtica credeti-ma...SI pe cuvint...10 kg am in plus
as vrea eu sa ma laud cu mai putin..
Andreea, nu, avem rad artificial...si mie imi plac dar mi-e si mila de ei ca-i taie in prostie..si apoi se pun pe foc, si oricum il facem tot aici la apartament, ca nu ne vom muta pana in saratori...sper s-o facem pana se naste juniorul...macar!!!
Lavi si mie tot de la fereastra imi place iarna...Desi sunt nascuta iarna...m-as muta la ecuator...sa fie numai ine...
Simona, mami de baieti
David, Matei si
29 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
mandreeac spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui miki1979
andreea, na ca m-ai facut curioasa sa ma masor mami de Vlad 09.04.2009 si s29 cu ![]() |
Miki, la mine e cresterea spectaculoasa de 14-15 cm, deci..... eu sunt chiar socata de evolutia lor!

Andreea B.
cu o minune
in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 29
Rares Andrei
bb_yasmi spune:
simo, ti-am spus: schimba cantarul poate nu merge bine....![]()
mada, mai intrebat cum e burtica mea.....mie mi se pare mai mareee....parca incep sa ma umflu 
oricum la ce pofta de mancare am inceput sa am.....as roade tot ![]()
andreea, burtica cati cm are???? arata ca un balonas rotund!!
s30 
mandreeac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui madutza_bra mandreeac, ce burtica frumoasa si bradul e deja facut! ai fost cuminte sa vina si mosu la tine? ![]() ![]() strumphi, Simo, anaxena, speranta, ![]() ![]() ![]() ![]() Povestea nasterii Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 30+ cu Catalina IoanaAMR 9 sapt ![]() Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png |
Madutza, eu zic ca am fost cuminte, acum sa vedem ce parere are si Mosul.

pentru tine si Cristi.Andreea B.
cu o minune
in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 29
Rares Andrei
madutza_bra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi mada, mai intrebat cum e burtica mea.....mie mi se pare mai mareee....parca incep sa ma umflu ![]() oricum la ce pofta de mancare am inceput sa am.....as roade tot mami de fetita cu codite 3+ si s30 ![]() |
da, sa sti ca ma tot gandesc de cateva zile, daca sa te trag de urechi sau nu ...ai inceput sa dai iama in dulciuri...dar nu se mai pune acum..vine CRACIUNUL

.Moama... astia la tv vorbesc de carnati si sunca afumata

. Abia Duminica face si tata 

Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian Andrei-29.12.2008 si acum
30+ cu
Catalina IoanaAMR 9 sapt

Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
bb_yasmi spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui madutza_bra
da, sa sti ca ma tot gandesc de cateva zile, daca sa te trag de urechi sau nu ...ai inceput sa dai iama in dulciuri...dar nu se mai pune acum..vine CRACIUNUL ![]() .Moama... astia la tv vorbesc de carnati si sunca afumata ![]() ![]() . Abia Duminica face si tata ![]() ![]() Povestea nasterii Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 30+ cu Catalina IoanaAMR 9 sapt ![]() Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png |
mada, chiar te rog!!!! atarge mi atentia...
nu numai in dulciuri am dat iama....

s30