Fluturasi de martie-aprilie 2011 (100)
Raspunsuri - Pagina 13
mandreeac spune:
Yasmi, Simo 
si multumesc pentru complimente. Cred ca am printre cele mai mari burtici, dar nu e problema, nu ma mai misc eu precum o gazela![]()
, dar e inca bine. Daca nu as avea durerile astea mari de noada, ce bine ar fi. In curand cred ca nu voi mai putea sa stau pe scaun.
Madutza ce ai mai cumparat de la Kiabi??
In seara asta poate ies si eu cu sotul meu la o plimbare prin zapada, ca ninge asa frumos.
Am pus aluatul pentru gogosi la masina de facut paine.
si la ora 20:30 am emisiunea cu grasii, abia astept sa vad cine castiga.

tuturor.
Millie o sa iti dau un pm sa iti spun daca mi-au iesit gogosile cu reteta trimisa de tine.
Andreea B.
cu o minune
in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 29
Rares Andrei
madutza_bra spune:
simo, eu am +11 kg, si s-au pus rau de tot pe coapse (acolo pun cel mai repede si cel mai mult), incep sa fiu robotel...dar nu am ce face...dupa nastere vad cum rezolv pb.
mandreeac, si noi te pupam 
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian Andrei-29.12.2008 si acum
30+ cu
Catalina Ioana
AMR 9 sapt 
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
mandreeac spune:
Yasmi 97 cm am. M-am uitat in agenda , ca eu notez.

Ailed poate pui si tu niste poze de la serbare sa iti vedem si noi printesa.

tuturor
Andreea B.
cu o minune
in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 29
Rares Andrei
madutza_bra spune:
mandreeac, am luat o paturica si o jucarie pt baiatelul prietenei, si o camasa din raiat si o pijama pt Cristi. Nu-mi venea sa ies din raionul de fetite 
, dar m-am abtinut de data asta. au multe oferte, dar in ian cred ca or sa fie si mai multe. Acum am vazut promotii la hainute de vara...
yasmi, nu pot sa te cert inainte de craciun. Dupa ce trece promit sa-ti atrag atentia daca exagerezi 

ama, tu ce mai faci? Am vazut ca esti activa pe facebook 
Mai treci si pe la noi!!
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
30+ cu
Catalina Ioana
AMR 9 sapt 
Poze
bb_yasmi spune:
la odiseea asta toate stam bine cu kg ....la prima odiseea unde am fost majoritatea am luat multeee kg....![]()
![]()
mada.....pai mai e pana la craciun....

mami de fetita cu codite 3+ si
s30 
cami_antonia spune:
miki eu nu trec dintr-un CIC in altul
eu cand face antonia 2 ani, pe 11 febr, fix sunt in 33 de sapt si sunt nevoita sa imi bag prenatal si post natal si sa mi se recalculeze suma etc. ... as fi vrut varianta in care esti tu dar nu s-a prins sarcina mai devreme
de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si
24+ PETRA ADRIANA
alina06st spune:

in sapt 21+ cu minune de
vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
speranta2008 spune:
buna
Dorinut - maine schimb si eu semnatura : 29 saptamani
. Suntem la fel..eu ultima mentruatie am avut-o pe 28 mai. Dupa calculatorul de pe desprecopii si dupa ecograf, vinerea este ziua in care trecem in alta saptamana.. Am vazut ca tu ai avut mentruatia pe 29 mai iar DNP a bb este pe 25 februarie.. Oare de ce? cred ca e vorba de ovulatie, nu?
madutza - esti tare harnicuta.. unde ai facut c
paraturile?
m-am uitat pe prima pagina : ma bucur sa vad ca suntem mai multe cu aceleasi date : mandreeac, bebe_nati 
am o rugaminte : cum pot sa completezi niste informatii pe prima pagina.
"Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu"
+28 
(Matei19:26)
madutza_bra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cami_antonia miki eu nu trec dintr-un CIC in altul eu cand face antonia 2 ani, pe 11 febr, fix sunt in 33 de sapt si sunt nevoita sa imi bag prenatal si post natal si sa mi se recalculeze suma etc. ... as fi vrut varianta in care esti tu dar nu s-a prins sarcina mai devreme de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 24+ PETRA ADRIANA |
asa sunt si eu cami, mi-am facut deja cerere de reincepere activitate, ca nu vreau sa stau pana pe 29 dec si sa alerg atunci. Maine tb sa mreg la serv si de luni intru in prenatal

Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
30+ cu
Catalina IoanaAMR 9 sapt

Poze
madutza_bra spune:
speranta, iti pot trimite pe pm parola de la userul comun de Dc, sau daca nu te descurci imi poti spune mie si modific. Vrei sa pui data nasterii?
Fetele am vazut ca vorbeati de nr de gravidute..intotdeuna s-a trecut nu prezent de gravidute, iar faptul ca suntem mai putine, poate e norocul nostru: suntem mai unite
. Sunt oricum destule fete care au intrat s-au trecut pe listuta, apoi au disparut. Acum se vede mai bine, pt ca cele active avem trecuta culoarea carucirului ![]()
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
30+ cu
Catalina Ioana
AMR 9 sapt 
Poze