Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (181)
Raspunsuri - Pagina 16
Alysh spune:
Hello dragelor,
Gata si cu Craciunelul de anul asta, a fost f frumos, emotionant, l-am facut ca pe o serbare adica am spus toti si mici si mari poezii si cantecele, maxime si ganduri proprii. Copilasii au fost si la colindat pe la curtile oamenilor, o sa vedeti si in
http://s292.photobucket.com/albums/mm9/Alisucuta/Craciun%202010/?action=view¤t=IMG_1127.jpg
Acum organizez petrecerea de sf Stefan pt Luca si Stef care va avea loc abia miercuri ca atunci se aduna lumea de prin provincii.
Sper sa iasa frumos.
Am vazut poze minunate, cu baieti frumosi si curiosi de Gabitzam, scumpetea de Victoria vizibil fericita de atatea cadouri, ochios Robertel dulce cu trenuletul Thomas, incantatoarea Cristiana lui Luminel fericita si ea de jucarii, si cele trei dulceturi ale Aelitei care efectiv m-au topit, iar tu mami, arati super!
Lorich, deci sa scoatem prafuitele, da??? Draga mea, daca cine stie, se intampla noaptea si nu apuci sa ne anunti iti spun de pe-acum nastere usoara! Sa stii ca eu nu plec din Bucuresti, asa ca il poti aduce pe Robertel la noi daca n-ai si n-ai unde. Vb serios!!
Laurita, vreau poze si de la voi!
Ah, am uitat sa va spun ca ieri (a doua zi de Craciun), am fost cu Vlad la Budimex, tusea se agravase tare de tot, incepuse si ceva febra.......i-au pus diagnostic de amigdalita, rinofaringita si nu mai stiu ce...antibiotic + alte minuni de luat. Ne-au mai zis ca daca nu veneam cu el la spital in 2 zile facea pneumonie
, hmm, sunt cam circumspecta la afirmatia asta.
Alysh spune:
La multi ani fericiti si sanatosi, draga noastra Lilly!!!
Piggy, ti-am vazut printesele, tare dragi imi sunt!
piggy spune:
Alysh
nu vad pozele mai pune odata linkul Sanatate multa luI vLAD
Cleo sanatate multa Marucai...Doamne m-am saturat sa tot aud de boli..offf
fecian spune:
Sarbatori fericite si de la noi!
Dupa o perioada buna de lipsa de net am aparut si noi.
Ma bucur sa aud ca toti au abut un Craciun frumos, cu familia si prietenii.
Anul asta la noi a fost...parca nici n-a fost Craciun: nervi, toti raciti, matza cu febra de 40 deja de 2 zile.(ieri noapte am schimbat cearsafurile pline de voma si la 12 noaptea puneam masina de spalat.)
Cu nimeni nu am reusit sa vb, prietenii nostrii sunt toti in Romania. Anul asta m-am simtit mai singura si mai deprimata mai mult decat oricand. Ne-am dat seama cat de izolati suntem, fara nimeni de incredere pe aici. Nu vreau sa inspir nimanui mila...pur si simplu disperarea din sufletul meu incepe sa dea pe afara.
In cinci ani de cand sunt aici nu am reusit sa imi fac nici un prieten cu care sa pot iesi in oras, sa pot sa ma confesez cand imi e greu. Nu am iesit niciodata cu fetele, pentru simplu fapt ca nu am avut cu cine. Sotul meu mai reusea cu amicii de la universitate, niste baieti de treaba. Ma bucuram enorm sa il vad cum se mai refuleaza, se mai destinde si in afara casei, are alti oameni cu care poate comunica.
E important sa ai cui sa ii spui ce te doare, sau efectiv doar sa iesi singur cu amicii la o cafea.
Ies in oras, dar singura mi s-a luat. Imi arata cat de singura sunt de fapt.
Am crezut ca mutandu-ma intr-un oras mai mare (unde musteste de romani) am crezut ca o sa imi fac mai multi amici decat unde am stat pana acum. Insa situatia nu s-a schimbat cu absolut nimic. Probabil sunt eu de vina (who else, right?). In fine, trebuie sa accept situatia asa cum e si sa continui. Am o familie frumoasa care ma sustine, ce sa mai imi doresc? Prieteni in Romania care tin la mine in ciuda distantei si a raritatii cu care vorbim.
Anul asta insa m-a durut rau de tot singuratatea..m-a durut cum numai un om singur poate intelege ce zic.
In fine...un mesaj cam trist, dar asta e. Asa sunt eu acum. Trista si resemnata.
Poate intr-o alta zi o sa rasara soarele si pe strada noastra.
Felicia,
mami de scufundac atomic, Gabriel
(23 Mai 2008) si
8+ cu
Nasterea lui
Gabriel 
_
Simply happy!
gabitzam spune:
Of, Felicia, imi pare rau ca ai asa o stare tocmai acum de sarbatori. Cum merge sarcina? Au inceput greturile?
Cleo, inseamna ca toti copiii de la Mosul vostru o sa aiba curand varsat de vant?
Mara de unde l-o fi cules?
Alysh, la multi ani pentru baietii tai. Pina la urma ai mai comandat tort cu poza pt ei?
Piggy, ai facut cozonac la tot blocul?
Sau nu e productia ta?
Ylari, nu cred ca felul in care te imbraci la cununie este impus in vreu fel de biserica, doar de traditie cel mult. Daca nu tii neaparat, cred ca te poti imbraca asa cum iti vine tie la indemana.
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Alysh POZE CRACIUN Acum cred ca e ok. ALI, mami fericita de Vlady si Luca- doua minuni de la Dumnezeu |
mara a zis ca ii place de baiatul asta - Vlad
Fecian, e si dezechilibrul hormonal acum la inceput de sarcina
si o sa fie mai bine 
gabitam, de la gradi. Din copiii de la Mos, au imunitate bebelucii alaptati (sper!!!) - pe de alta parte, mara are bube de dimineata - sper ca vineri si sambata nu am contaminat pe nimeni.
In rest, cea mai mare, are 8 ani si a facut si vaccin si boala. Fratele ei, nevaccinatul, a fo expus tot timpul, ca parintii ziceau ca deja nu are rost carantina, si culmea nu a luat nik.
Lorich, cu col deschis permite indexul a stat simonacip la sarcina 2a, din sapt 34 parca pana dupa termen. Asa ca...
piggy spune:
Alysh si mie imi plac muuuult de tot puii tai cu ochi albastrui
Insa Mosu era cam tinerel bag seama![]()
Gabitza
cozonacii sunt facuti de sotzul din dotare...s-a apucat de afaceri
(alte afaceri adica)
piggy spune:
Fecian te inteleg perfect..nici eu nu mai vedeam luminitza cu ambele fete racite, sotzul tusea de ma asurzea si pe mine ma incerca o raceala de nota 10 ...Dar, nu stiu cum se face, ca din ajunul Crcaiunului, de cand ne-am impartasit toate fetele familiei au devenit mai roz lucrurile (nu toate) dar mai merge asa!
Lorich spune:
Fecian incep cu tine 

e cel mai greu in perioada asta si daca ati mai fost si bolnavei....dar abia v-ati mutat, o sa va faceti multi, multi prieteni, o s avezi.
Ylari sanatate multa! Am cumparat pana la urma umidificator si da, ne ajuta!
Piggy superbe mocutele tale...of, cat d edulce e si Mara!!!
Cu gradi....si noi vom face asa - in primele luni fara gradi, ca nu m-as descurca cu 2 bolnavi acasa.Dar mai reevaluam dupa prima luna.
Alysh indicatia anestezistei e asa: contractie 1. pregatirea, contractie 2 sau 3. plecarea ca sa prind peridurala pana ajung. Deci...daca n-ai sta asa departe ![]()
imi si imaginez cu Vladi, cu piciu mic si cu Robert....ai pus alt pariu cu sotul ?![]()
Edit - ca am vazut poze....Alysh superbi puii tai albastrei!!!
Cleo tu cat imi dai mie cu 37 saptamani implinite, cu agitata la burtica... eu nu cred ca apuc controlul din 3 ianuarie, desi mi-ar cam placea...dar acum..cum o vrea dansa.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela
37+

Vlady si
Luca- doua minuni de la Dumnezeu