Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (181)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Fete scumpe

Am intrat si tare multa placere mi-a facut sa vad pozele voastre Gabitza, Desiree, Ali, Aelita, Lumi Lori, Alina,Piggy, Cleo Niste copilasi absolut superbi!! Sper ca nu am uitat pe nimeni, v-am devorat pozele cu mare placere! V-am spus ca mi-e dor de voi si regret ca am ratat marea intalnire!!

Mosul a fost superbogat aanul asta, cel putin pentru Mirci, o nebunie: sine Thomas, 3 masinute cars, inca vreo 5-6 masinute Burago, galeata cu plastilina, carti, o papusica Toy Story, un banc de lucru, nici nu mai stiu cate alte lucruri. Mie mi-a adus niste cizmulite misto si cateva produse cosmetice Logona. A fost un Craciun reusit, mai ales ca a venit si Mosul in persoana, ceea ce eu nu voiam initial.
Ali pentru Stefanii tai, sa-ti traiasca!
Alina Villanova la multi ani pentru Stefana!, sa creasca mare si sanatoasa!
Fug la ei va pup

Mergi la inceput

Fecian ce rau imi pare de situatia de acolo cu prietenii...sper anul care vine sa fie mai bun din punctul asta de vedere..Sanatosi sa fie copiii!
Lily sa fii sanatoasa si fericita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vianne spune:

Fetelor, va multumesc tare mult de urari!
Intorc si eu urarile pt sarbatoritii de astazi si pt Lilly.

Fecian, eu te inteleg perfect.. Si noi suntem singuri aici, in afara de nasa Stefanei nu avem pe nimeni. Si ea sta departe de noi. In 5 ani de cand sunt aici nu am iesit cu o prietena la o cafea:-( Dar slava Domnului ca suntem sanatosi si impreuna, gandeste-te si tu la asta.. Noi cochetam cu gandul intorcerii in Romania. Ai credinta si rabdare si o sa vezi ca se vor aseza lucrurile..

Am vazut poze cu copii tare faini!! Ma bucur ca ati petrecut bine si ati avut Mosi bogati.

Lore, nastere usoara!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

La multi, multi ani fericiti sarbatoritilor zilei! (si baiatului meu)
La multi ani, Lilly! sa fii sanatoasa si mereu tanara ca acum!
La multi ani, Crina! cu mii de scuze pentru urarile tarzii, iti doresc sa fii fericita si sa-ti gasesti sufletul pereche!

Multumesc pentru complimentele la adresa Cristianei, imi creste inima

Alysh, baietii tai sunt superbi iar tu arati nemaipomenit!!! Sanatate multa lui Vlady!

Piggy, am vazut si "floricelele" tale frumoase ...pacat ca n-o s-o mai duci la gradi pe Ilinca, dar imi imaginez cat poate fi de greu cu doi copii bolnavi.

Lorich, scoatem "agitatele" pentru micutza Ana Isabela...sper sa nu te apuce noaptea totusi...oricum o solutie veti gasi pentru Robert...

Ylari, ti-am vazut dansatoarea talentata...e o scumpa.
Voalul nu e impus de biserica, doar de traditie...numai ca, de obicei, femeile la a doua casatorie religioasa nu mai poarta voal sau rochie traditionala de mireasa...tu de ce nu vrei voal si rochie? eu nu as fi ratat pentru nimic in lume ocazia de a fi mireasa in toata regula, chiar daca aveam deja un copil (dar am avut decenta sa nu ma imbrac in rochie alba alba, care zice ca simbolizeaza puritatea). Oricum, e alegerea ta, te rog sa nu te superi ca am intrebat!

Noapte buna!

Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Fetelor, sper ca ati avut parte de zile frumoase, eu sunt pe fuga, nu prea am acces la net dar am vazut cateva poze superbe pe Facebook, in rest daca s-a mai pus altceva nu am vazut inca.

Fecian - te inteleg oarecum, eu sunt clar o fire sociabila si tot mi-a fost greu la inceput aici, in plus eram si eu ca tine gravida si am trecut prin niste depresiuni moama moaaama. Trebuie sa te obisnuiest cu ideea ca prietenii ca cele vechi din Romania nu mai poti avea, mai ales cu un copil (ba chiar cu doi). Nu se mai poate, efectiv, mai e vorba si de distantele dintre noi, de exemplu fetele mele dragi de Be si NL sunt la minim 3 sferturi de ora de mine. M-am obisnuit cu ideea ca nu le pot vedea cand am eu chef si ca trebuie un pic de organizare. Uite, pe Cristina am zarit-o live doar odata, desi toata toamna am planuit iar pe mess am stat o gramada. Pe Esme nu am mai reusit sa o vad luna asta sa ii dau condurii fetei uitati la noi - pur si simplu nu am putut, desi mi-as petrece fiecare weekend cu ei. Aici nu se practica dusul la cafele, imprumutat de zahar sau mai stiu eu ce, toata lumea e organizata si probabil ca stii ca planurile se fac pe termen lung, de exemplu noi toata toamna am avut agenda blocata in fiecare weekend. Iti spun astea pentru ca eu pana nu am priceput cum sta treaba nu am reusit sa ma adaptez.

Apoi, cu afinitatile - ca probabil ca si asta e o problema... Fetele care sunt prietene cu mine eu le-am gasit exclusiv pe forum aproape. Chiar daca pareau "relatii imposibile" sa zic asa, mama imi zicea ca ce vorbesc cu oameni care sunt departe de mine, cu fetele de ro, care au alte mentalitati deja -ei bine, uite ca se poate. Pe Cleo abia astept sa o vad, am cunoscut-o pe Lori, pe Alysh tot asa, sper sa o vad etc etc. Cand Robert o fost bolnav in tara am primit ajutor efectiv, cu numere de tel de la doctori. De unde? De pe forum.

Asa ca sper ca la anul sa ne vedem si cu tine, tu nu prea ai mai fost activa intr-o perioada dar sigur toate fetele de aici vor fi de acord ca nu se poate fara tine la intalnelile viitoare :)

Si mai e o faza mai aiurea, cu bolile de cop[ii uf ... care si mie mi-au mancat un an jumate de viata sociala Mda, ce sa facem, am renuntat si la calatorii in Ro pe tema asta (varicela diagnosticata in ziua plecarii).

Azi am fost la niste vechi prieteni din Ro cu doi baieti - ce discutii interesante si ce placute erau reuniunile noastre - azi insa nu am facut decat sa urlam la copiii care se incaierau, si-a gasit nashul fiu-miu, a fost muscat rau in trei locuri, sper sa ii fie invatatura de minte :D Am vazut copil mai capos ca al meu si mai agresiv yuupiii :D Eh, iti cam dai seama ca nu am reusit practic sa comunicam deloc intre noi, adultii, deci calitatea relatiei lasa de dorit acush, cativa ani pana cresc ei sa ne putem face concedii linistite impreuna ... tot asa o sa fie :)

Te incurajez si iti urez sa iti treaca depresia asta rea si sa te bucuri de zile frumoase :)

Alyshule, ce faci ? :D

Simona cu Robert

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui Luminel
Ylari, ti-am vazut dansatoarea talentata...e o scumpa.
Voalul nu e impus de biserica, doar de traditie...numai ca, de obicei, femeile la a doua casatorie religioasa nu mai poarta voal sau rochie traditionala de mireasa...tu de ce nu vrei voal si rochie? eu nu as fi ratat pentru nimic in lume ocazia de a fi mireasa in toata regula, chiar daca aveam deja un copil (dar am avut decenta sa nu ma imbrac in rochie alba alba, care zice ca simbolizeaza puritatea). Oricum, e alegerea ta, te rog sa nu te superi ca am intrebat!

Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Buna dimi fetelor!
Doamne, Lumi cum sa ma supar?
Fetelor in primul rand multumesc ptr raspunsuri!
Lumi eu sunt la a doua casnicie dar nu am fost nici data trecuta mireasa O rochie frumoasa ma bate gandul sa imi iau, poate ca imi voi lua chiar de mireasa, depinde cat timp voi avea la dispozitie ptr cautari. Chiar as vrea sa inchiriez ceva frumos, doar ca eu sunt cam pitica (1,60) si cica in lungime nu modifica rochiile la inchiriere. In fine, sa revenim, nici eu n-as vrea-o alba-alba, ma gandeam ori la un "auriu" ori un gri, asa, nu stiu sa explic. Acum sa iti raspuns cu voalul. Cred ca toata viata mea am fost stresata pe la nunti cand punea preotul cununia pe cap miresei, iar obectul statea pe cap intr-un echilibru precar pe capul viitoarei doamne, asa ca nu vreau sa stau cu stresul asta, ca imi cade cununia, ca imi strica coafura, etc. Si cum voalul acela nu are niciun rol, paf, m-am gandit sa scap de el

Alysh, da-da, am uitat sa zic aseara ca ti-am vazut pozicile!

Revin ca a facut printesa ochi!

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Buna scumpele,

Am fost in focuri cu ultimele cumparaturi pt party-ul de maine si cu o veste mai nasoala de la soacra-mea cum ca Luca a facut febra, de la ora 2 m-am dus acolo si am stat cu el....sper sa fie doar un rosu in gat trecator, dar am emotii.

Gabitzam, da, am comandat tortul cu poza, maine il voi avea si normal, voi pune poze. Abia astept

Laurita, ce de cadouri a primit si Mircisor, inseamna ca a fost tare cumintel Ti-am admirat pozele, mor dupa ei Multam de urari, pupici!

Multumesc din suflet pt vizionare poze si complimente

Mergi la inceput

Ali sanatate multa lui Vladi, sper sa fie totul ok si sa iasa frumos petrecerea. Noi cred ca stam pe bara si anul asta, hotel plapumioara scrie pe noi. Am incercat sa facem ceva la presiunile prietenilor, dar apoi am rationat- corect, cred- ca nu se poate.
Asa ca noi sa fim sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Alysh petrecere frumoasa mami drag! Si multa sanatate lui Luca, s anu fie nimic, ci doar asa o ..faza...eu mereu il gaseam seara pe Robert un pic mai cald, dar nu era nimic.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Dragele mele,
mi-am facut un pic de timp sa scriu si pe forum intre 2 plimbari si u dat cu saniuta.
Suntem la Busteni si aici vom face si revelionul, sper sa iasa cel putin la fel de frumos ca anul trecut la cota la Sinaia unde a fost absolut super!!!!
Am vazut si cateva poze de copilasi frumosi foc. Alish sper sa iti iasa bine petrecerea, succes si La munlti ani pt Stefanii tai!!!! Sunt asa dulci astia micii se vede ca sunt frati!!!
Un gand bun pt Fecian, te rog mult sa nu lasi depresia sa te cuprinda, asa e la inceputul sarcinii e mai greu , mai ales ca ai un pui mic si care mai e si bolnavior, iti vine sa te duciiiiiiiiiiiiiiii............
Cleo sarumana de telefon, trebuie neaparat sa ne vedem inainte sa nasc, pt ca vreau sa o cunoasca asta micu al meu pe Mara ta, sa vezi ce gentlemen am acasa, pupa mainile la domnisoare.
In rest sunt O.K. , am incercat sa nu exagerez cu mancarea, de altfel de 2 zile pap compot si beau ceai caci nu mai suport nici macar un gram de carne fac , alergie daca o vad.
Aaaaaaaaaaa si sa va dau inca o veste , voi fi matusica la anul, sora-mea e insarcinata si va naste intre 1-17 August , asa am inteles din telefonul de azi, de altfel voi boteza si copilul, asa am vb, de-abia astept..............
Va pup si sper ca a fost un Craciun asa cum l-ati dorit, ca v-a adus mosul ce ati cerut ( eu un am primit masina de cusut si de quilting pe care o vroiam), plus caciulita si manusi de blanita si niste bijuuri ca sa-mi intregesc colectia), lui B.G. nici nu mai stiu cate chestii a tot primit de la noi, prieteni, maia si tataie.
Simonix , pls sa-mi spui cum face cu supo daca le-ai luat si cum iti dau banutii, daca nu ramane pe data aviatoare.
Va doresc un an nou cu bine si mult mai bun decat anul ce a trecut.
Pupici

Mami de Bogdanici Pogonici

Mergi la inceput