Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (181)
Raspunsuri - Pagina 18
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Magnetism79 Dragele mele, mi-am facut un pic de timp sa scriu si pe forum intre 2 plimbari si u dat cu saniuta. Suntem la Busteni si aici vom face si revelionul, sper sa iasa cel putin la fel de frumos ca anul trecut la cota la Sinaia unde a fost absolut super!!!! Am vazut si cateva poze de copilasi frumosi foc. Alish sper sa iti iasa bine petrecerea, succes si La munlti ani pt Stefanii tai!!!! Sunt asa dulci astia micii se vede ca sunt frati!!! Un gand bun pt Fecian, te rog mult sa nu lasi depresia sa te cuprinda, asa e la inceputul sarcinii e mai greu , mai ales ca ai un pui mic si care mai e si bolnavior, iti vine sa te duciiiiiiiiiiiiiiii............ Cleo sarumana de telefon, trebuie neaparat sa ne vedem inainte sa nasc, pt ca vreau sa o cunoasca asta micu al meu pe Mara ta, sa vezi ce gentlemen am acasa, pupa mainile la domnisoare. In rest sunt O.K. , am incercat sa nu exagerez cu mancarea, de altfel de 2 zile pap compot si beau ceai caci nu mai suport nici macar un gram de carne fac , alergie daca o vad. Aaaaaaaaaaa si sa va dau inca o veste , voi fi matusica la anul, sora-mea e insarcinata si va naste intre 1-17 August , asa am inteles din telefonul de azi, de altfel voi boteza si copilul, asa am vb, de-abia astept.............. Va pup si sper ca a fost un Craciun asa cum l-ati dorit, ca v-a adus mosul ce ati cerut ( eu un am primit masina de cusut si de quilting pe care o vroiam), plus caciulita si manusi de blanita si niste bijuuri ca sa-mi intregesc colectia), lui B.G. nici nu mai stiu cate chestii a tot primit de la noi, prieteni, maia si tataie. Simonix , pls sa-mi spui cum face cu supo daca le-ai luat si cum iti dau banutii, daca nu ramane pe data aviatoare. Va doresc un an nou cu bine si mult mai bun decat anul ce a trecut. Pupici Mami de Bogdanici Pogonici |
daca vrei un varsat de vant, te invitam la noi acasa
Ma duc sa dorm langa dalmatzian
YLARI spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cleo78
daca vrei un varsat de vant, te invitam la noi acasa Ma duc sa dorm langa dalmatzian www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim! |
Oooof... pupici la dalmatzianka :)
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Doloress spune:
Va salut, ca de obicei, odata pe saptamana, e duminica, 26 decembrie, mai am putin si am scapat, vreo saptamana si jumate, yupi! In jur de 4-5 ianuarie sunt acasa, dupa promisiunile lor, daca e totul OK. La ultima eco, facuta dupa 2 saptamani, colul parca era putin mai mare, 13 mm inchis, deci statul in spital n-a fost in zadar. Bebe bine, creste, are 1795 g deocamdata, e mai mic si mai delicat decat Patrick dupa masuratori. Cred ca seamana cu mine (eu am 1 m 50) Patrick e inalt pentru varsta lui, seamana cu tati care are 1m 86. Eu ma bucur ca diabetul meu nu-l afecteaza, nu creste exagerat.
In prima zi de Craciun am fost acasa, fericire maxima, cred ca cel mai frumos Craciun din viata mea caci din pacate numai asa apreciem ce avem la adevarata valoare, dupa o seara de Ajun singurica aici in spital, cand au facut astia de la radio imprudenta sa mai puna si O ce veste minunata! (cam rar auzi colinde romanesti in cealalta parte de lume, la un radio canadian!) si am bocit o tura…. Asa ca a doua zi, acasa, cu piticul iubit desfacand cadouri langa brad, cu mama si Gabi la masa incarcata cu de toate, am zis ca mai mare fericire nu exista!! (bineinteles ca piticul n-a stat cu noi la masa si a mancat 2 piftelute toata ziua, dar nah… asta e el!) Apoi azi am avut alta surpriza minunata, aici in spital, au venit fetele de pe forum, de la sezatoarea canadiana, au organizat un mini baby shower aici, am primit cadouri frumoase si gandurile lor bune si m-am topit toata! Pacat ca au stat cam putin. A mai venit finuta mea si m-a colindat, deci iar o zi super. Asa ca nu ma pot plange. De Anul Nou nu se anunta nimic special, nici permisie nu mai vor sa-mi dea, insa nu-i bai, pentru mine mereu Craciunul a fost sarbatoarea magica.
Piticul meu a fost tare incantat de cadouri, noi i-am luat trei mari imense si bune, un garaj supraetajat cu masinute, cu spalatorie, cu lift, cu benzinarie. Apoi un camion de pompieri cu 3 pompieri, cu cazerna utilata cu de toate, pomipierii isi dau drumul pe bara aia, isi pun casti si isi iau masti de oxigen, ei, ce mai, ca m-am jucat si eu cu asta vreo ora! (asta e cadou de la bunici) si i-am mai luat un ditamai excavatorul. El e innebunit dupa jocurile make belive, cum va mai ziceam, face tot felul de scenarii, tot felul de povesti, si avea nevoie baiatul de recuzita. A mai primit de la sora-mea figurine cu personajele din Winnie, cu dalmatieni si Marie din Pisicile aristocrate, din alea frumoase de la Disney (ca in Canada nu avem magazine Disney) si e innebunit si dupa alea. Bineinteles ca ieri avea tesuta o intreaga intriga, o impletitura intre pompierul Sam si personajele din Winnie the Pooh. A mai primit carti si abtibilduri, era foarte incantat de toate. Nu va zic ca le-a desfacut pe toate foarte tacticos si foarte in ordine si principala lui grija era ce sa faca cu ambalajele, unde sa le puna, sa nu faca mizerie. Daca-l mai las mult cu tati al nostru ajung acasa si-l gasesc stergand geamuri si frecand faianta, haha. In rest, nu mai vrea chilotei si toaleta iarasi, e din nou in pampers, oricum cred ca va regresa cand va veni baby Kevin, deja cand a auzit ca frate-su va suge tzatza, si-a bagat si el botul si a inceput sa pupe tzatza! Si el nu mai e Patrick, e regele! Acum povestea lui preferata e Robin Hood si nu inteleg de ce si-a ales sa fie personaj negativ, insa e fascinat de rege. Ieri facea mama : bine, domnul Patrick, am inteles, la care el o corecteaza – Bine domnul rege! Mi se pare ca a crescut tare mult intr-o luna, vorbeste tot mai bine, face si tot felul de figuri de stil si ironii, ca ramanem bouche bee. Dupa ce l-am batut la cap toata ziua sa manance ceva, s-a enervat si sa vedeti ce ne raspunde, exasperat intr-in sfarsit la “Patrick ce vrei sa mananci?” la care el : “Un kkat!” Daca nu era sa cad pe jos de ras. Are o placere deosebita sa spuna prostii, noi nu-l bagam in seama si speram sa-i treaca, dar cateodata nu ne putem abtine de ras. Si colinde cand il rugam sa cante, le canta si mai strecoara cate o prostie printre versuri, si se uita satisfacut sa vada efectul. Mama si Gabi s-au cam suparat pe el la inceput, insa le-am zis sa stea calmi ca ii trece probabil, cu cat il bagi mai putin in seama.
Cam asta despre piticania mea. Sper din tot sufletul ca sunteti toate bine si ati petrecut un Craciun minunat alaturi de mugurasii si mladitele noastre! Abia astept sa ma intorc acasa, sa citesc sa vad ce-ati mai facut, sa vad pozici...
Va doresc un an nou 2011 mai bun, cu bucurii, cu sanatate multa, iubire si pace in familii! Sa avem copii sanatosi caci frumosi, destepti si minunati sunt cu totii! Un gand special catre Victoria, sa fie 2011 un an al victoriei pentru tine, printesa scumpa!
30+
KevinVictoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
gabitzam spune:
In primul rand la multi ani fericiti, cu mult drag, Simonixului nostru
Multi ani traiascaaa, multi ani traiascaaaa, laaa muuuulti aaani! 

Doloress, tare ma impresioneaza mesajele tale! Ma bucur ca ati avut un Craciun fericit. Iar Patrick e total cu scenariile lui, cu ambaajele de la jucarii si cu domnul rege 
cleo78 spune:
doloress, toate urarile de bine si de la mine
. Hai ca va fi bine - lucrurile merg in sensul bun
. Domnul rege, a? Ce m-asteapta... 
la multi ani Simonixule! Sa fii sanatoasa si fericita si implinita!
Alysh spune:
Urez si aici scumpei si dragei Simonix, viata frumoasa cu bucurii si impliniri si toate cele bune!! Te pup cu drag!
Lorich spune:
Simonix drag la multi ani sanatosi, plini de bucurii!!
Doloress of, scumpa de tine! Hai ca mai e putintel!!! 
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela
37+
Reallaura spune:
Doloress ce ma bucur ca sunteti bine! Patrick e un deosebit, ce sa mai...si lui Mirci ii cam place sa arunce cuvinte urate si asteapta sa vada cum reactionam. Uneori reusim sa-l ignoram, alteori ii mai spun ca nu e frumos, dar efectul e ca zice iar, normal.
Cu sanul, da, sa te pregatesti la multe gelozii pe tema asta, Mirci nici dupa 8 luni nu a aceptat, uneori abia astept sa o intarc pe Ilinca sa nu mai avem problema asta...si acum imi spune sa nu-i mai dau san, vrea si el, bea cate 3-4 bibe cu lapte ca sa compenseze ca el nu are san. Intr-o zi Ilinca a vrut sa -i ia biberonul si a sarit la ea: "biberonul tau e la tzatza!"
Frumoase cadouri a primit Patrick! sa le stapaneasca sanatos!
Simonix 

la multi ani, mamic fericit si haios, care ne faci viata pe forum mult mai vesela!
Ali nu pot sa nu-ti las un
tare.
piggy spune:
La multi Ani cu santatate, bucurii si tot ce iti doresti Simonixule!
Si pe mine ma emotioneaza mesajele lui Doloress...iti doresc sa duci sarcina cu bine la final si sa te intorci cu un bebe sanatos, mancacios si cuminte acasa!
Laura cand incepe gradi la noi? Trebuie sa anunt ca nu o sa mai vina iLINCA o perioada
Adriana_78 spune:
CU intarziere "LA MULTI ANI, Lilly!" si multe bucurii!
LA MULTI ANI, Simonix si cat mai multe dorinte sa ti se implineasca!
Adriana