Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (181)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

DESIREE hahaha face spaghete! scumpa de ea
plastilina,am eliminat-o,ca Andres baga in gura.

mai,nu mai e mic de asa ceva,ca doar nu bagaorice,dar e un mic distrugator ...
azi a bagat mainile in apa din wc doar stie ca nu seface,nici nu il mai atragea,ca nu mai are 1 an !!!!!!! dar uite asa ii vine cateodata!!!! sa morrrrrrrrrrr !!! imi venea sa il spal cu peria
l-am bagat la dush,i-am explicat iarrrr ce e acolo,pishu,kk,boala,etc...credeam ca nu mai e nevoie la el,la varsta asta!!!

ieri la poediatru.Miguel bronsita(ventolin +niste picaturi),Sofia cu antibiotic + un sirop detuse.
azi vrea pediatra sa il vada iar pe Miguel-care respira greu si azi noapte s-a trezit din ora-n ora- si il duc si pe Andres ca posibil sa aiba ce are Sofia si safie de antibiotic,ca tuseste rau,ca ea.

LORICH vad ca esti ca mine,cand il nasteam pe Andres si sunam la 5 dimineata si nu venea nimeni sastea cu Sofia,si eu eram in dilatare 6 !!!!eu in contractii de ma cocosam,si sunam si sunam...
si la fel imi era frica cu Miguel...

fug caplange Miguel

Mergi la inceput

Magnetismdistractie mare la Busteni!!!ooo,nasico ,felicitari sorei tale!!

CLEO-

Citat:
daca vrei un varsat de vant, te invitam la noi acasa

Nu e deras,stiu,darrrrr asa nebuna esti cum povestesti
pup sa-i treaca fetei repede !!!

DOLORES of,bine macar ca ai fost deCraciun acasa! cred caiti e tare greu...Ce bine ca sunteti unite,fetele din Canada si ti-au organizat acolo in spital!!!
cica un kkt

SIMONIX,Iubita,La multi ani,sa fii fericita !!!

Alysh-nu se vede linkul.
Citat:
Ah, am uitat sa va spun ca ieri (a doua zi de Craciun), am fost cu Vlad la Budimex, tusea se agravase tare de tot, incepuse si ceva febra.......i-au pus diagnostic de amigdalita, rinofaringita si nu mai stiu ce...antibiotic + alte minuni de luat. Ne-au mai zis ca daca nu veneam cu el la spital in 2 zile facea pneumonie, hmm, sunt cam circumspecta la afirmatia asta.
Si eu as fi...
e adevarat ca starea lor se poate inrautati de la o zi la alta,dar poate foarte bine sa nu...Asa ca ,sa dai zi cu ora ,DOO ZILE nici mai mult nici mai putin,trebuie sa fii magician,nu medic.deci la faza asta deja eu ridic spranceana
vorba aia,nici la Miguel de 4 luni nu imi fac asa afirmatii...si mereu imi spun sa vin imediat inapoi cu el dacavad schimbare ca ORICAND se poate inrautati,chiar daca azi are sa zicem doar o raceala...dar sa afirme ca in 2 zile e pe targa..hm..
Sofia e cu amigdale infectate+urechi si i-au dat doar antibiotic+un sirop detuse,de 2ori pe zi,ca altfel o bombardez de nu isi mai revine stomacul.unii dau prea multe odata !! am luat eu in plus de la farmacie,niste plicuri pt refacearea florei .
Multa sanatate!Si sa nu cumvasa te simti vinovata !!!

gata!! vad pozele!!
haha cica Mielusel doar aparent ce ochi are !!!ce frumosi sunteti! ce bine ca ati avut Mos deghizat.

FECIAN-multa sanatate !!!cu prietenii..poate gasesti pe net ,ori romani pe langa tine,ori alte natii ,intra pe forumuri de copii,la fel ca DC,dar care sa stea pe acolo si sa va intalniti ca fetele noastre.dar trebuie sa faci primii pasi,sa ai incredere in oameni,sa vrei si sa ai rabdare sa vezi daca se poate lega o prietenie cu cineva sau ramane la stadiul de cunoscut..Oricum ar fi,orice amicitie conteaza in viata,ne aporteaza ceva !chiar daca nu iti spui chiar tot,ca uneori marile secrete raman in casa,dar prietenia inseamna si doar o cafea,doar o vorba,doar o plimbare.
cauta pe net prin zona ta si iesiti cu caruturile.
e si depresia sarbatorilor,ca pe mine mereu ma apuca in perioadele astea!plus sarcina ....hai nu te mai supara

si eu noaptea cealalta schimbam cearsaful de voma ,pe la 2 noaptea(Andres,de la tuse) si le bagam cu pijamalele la spalat...In timp ce Andres plangea ,Miguel plangea si el,Sofia DORMEA si o mutam de colo colo,ca defapt vomitase in patul ei,si schimbam lenjeria cu ea adormita!ea n-a avut treaba.

Mergi la inceput

"aporteaza"???????
l-am inventat,nu???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Aseara a venit Chelsea cu prietenul si cu fetita. E o grasunaaaaaaaaa... are 7 kile! La 3 luni! Da' si baga la mancare (lapte) in ea de te doare mintea. Aseara in 2 ore a mancat cred ca 250 ml... mie mi se pare fff mult ptr. 3 luni. Poate gresesc...?
Victoria spunea inainte de a veni ei ca vrea sa se joace cu Alex cu plastilina; i-am explicat ca Alex e prea mica, ea o sa o bage in gurita si o sa-i fie rau de la ea, sa nu-i dea plastilina. I-a dat betele de la tobe sa cante si Alex la tobe, i-a dat pianul sa se joace cu el...
Am descoperit ca Victoria e alergica la hamsii! Nu, nu i-am dat hamsii, i-am dat sos de salata cu pasta de hamsii in el... daca ati fi vazut in ce hal i se umflase ochisorul. 2 zile la rand, ca 2 zile i-am dat, prima data nu mi-am dat seama de la ce a facut alergie. Aseara mi-a picat fisa de la ce si a sunat prietena mea si cand i-am zis ca Victoria a facut alergie la sosul ala, mi-a spus imediat ca de la pasta de hamsii ca si fiica-sa (are vreo 18 ani) e alergica la pasta de hamsii din sos...

Ca si Patrick de Doloress, Victoria era super-atenta si preocupata sa nu imprastie hartia de ambalat cadourile. Ma bucur din suflet ca au lasat-o pe Doloress acasa cu Patrick de Craciun.

Aelita, bronsita? Of, saracutul de el.

Mara de Cleo

Alysh am rata pozele. Le mai pui o data? Te rog frumos.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Mai, ce e cu ora 2 dimiteata??? Eu Vineri noaptea la 2 schimbam cearsafuri si pe Victoria, tot de la vomitat... sa nu va mai spun ca mocheta e toata rosie de la voma (a vomitat amidonul pe care il colorez si pun esenta, sa il ia, ca altfel nici nu se apropie de el.)

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

uof, puilor, va urez multa multa sanatate

sa va dau poze cu bube

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cleo78

uof, puilor, va urez multa multa sanatate

sa va dau poze cu bube

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

No, bube au ba, tot e absolut SUPERBA!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Cleo tot frumoasa si cu bube!

Aelita sanatate multa puilor, imi pare rau ca au prins toti din viruselul asta urat!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Sanatate bolnaviorilor!
Ali Vladi e mai bine?Luca?
piggy pe 4 incepe gradi...si eu ma gandesc sa il mai tin pe Mirci acasa o bucata de iarna...nu vreau sa-i vad iar bpolnavi. voi tot pt asta faceti pauza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

Simonixule, La Multi si Fericiti Ani! Sa fii sanatoasa si voioasa, fericita si implinita si sa ai parte numa de bucurii alaturi de cei dragi!
distractie placuta in romania si sa ne vedem cu bine. Multam pt felicitarea de craciun. Eu nu m-am invrednicit sa trimit, inca nu m-am olandezit.

m-am uitat ieri la pozele tale pe fb si era si odo langa mine. si i-am zis, uite-l pe robert, mai tii minte. iar azi dimineata, cand citeam ziarele, s-a asezat langa mine si a zis :obet. deci vroia sa il vada din nou pe robert. si nu m-a lasat pana nu i l-am aratat.

sa stiti ca am vazut toate pozele cu toti piticii primind cadouri. pe ale mele cred ca o sa le vedeti mai la primavara, pana le descarc eu si apoi le pun pe internet...
oricum, piticii sunt toti niste dulci si niste scumpi, care mai de care. si s-au facut asa de mari....

sanatate puilor bolnaviori. noi suntem bine, slava domnului. mai o tuse, mai un muc, dar nimic scapat de sub control. mai mult m-am chinuit eu zilele astea cu o infectie la o unghie, la mana. mi se umflase tot degetul. acum este mai bine, dar tot ma mai doare si cand tastez la calculator.

fecian, uff, tare rau imi pare ca treci prin starea asta. parca spuneai ca v-ati mutat in eindhoven? hai ca parca nu e chair asa de departe, poate ne vedem cumva. eu nu stiu ce sfaturi sa iti dau, nu am trecut prin stari din astea, ba as spune chiar din contra. daca zici ca sotzul se intalneste cu colegii, vezi poate poti sa chemi unul din ei, cu familia, la masa la voi, si poatae se infiripa o prietenie. acum, ce sa zic, nici eu nu ies prea des la cafea cu prietene, nu pt ca nu am prietene, ci pt ca nu am timp. dar musafiri acasa avem tot timpul, eu sunt un pic cam satula. de ex acum, de craciun, am pus mese de pe 25 pana ieri, pe 28, in fiecare zi. pe 26 au fot la noi 10 persoane. majoritatea sunt romani, dar ieri am avut la masa o pereche de olandezi, fostul prf al sotului de la doctorat, cu care acum suntem foarte buni prieteni si ne vizitam aproape luna, ba chiar am facut si concediu impreuna, mergem la seri de salsa sau la film impreuna. cat despre romani, uff, ca nu v-at mutat voi in delft, sa fezi aici carca de romani. noi nici nu mai avem cum sa ii chemam la noi pe toti cei cu care suntem prieteni, e tare greu sa dai o petrecere, pt ca s-ar strange cel putin 40 numai romani, buni prieteni. si daca este iarna, ca acum, cam greu sa ii strangi pe toti.

in fine, imi pare rau de ce zici tu acolo. sper sa treaca si sa va faceti ceva prieteni acum, acolo unde v-ati mutat.

vorbeati de cadouri... mie mi se pare in fiecare an ca este asa o mare risipa... sa nu ma intelegeti gresit, ca doar eu le cumpar, copiii se bucura, dar vreau sa zic ca inca mai sunt vreo trei cutii inca nedesfacute. nu mai spun ca fiecare musafir a adus cu el cel putin un cadou, asa ca ai mei copii sunt supersaturati. acum pana in martie, de ziua lui alex, nu mai cumpar nimic.
azi am fost la shoping, ca sunt reduceri mari. si cred ca am cheltuit vreo doua sute de euro, dar am si cumaprat gramada. le-am laut cate 3-4 perechi de pantaloni, rochita, hanorac, pulovar, pijamale, chilotei. mi-am luat si eu, ca defapt de data asta pt mine plecasem. mi-am laut o pereche de blugi, o pereche de pantaloni mai de vara, un pulovar, o geanta mai sport si, de ce sunt cel mai bucuroasa, o perech de pantaloni de schi pe care am dat numa 20 euro. trebuie numa sa am grija sa nu mai ma ingras pana in februarie, cand plecam in austria.

ee, cam atat. bag somn la greu, doar o sa incep si eu anul odihnita, poate imi merge bine anul urmator (in aceasta privinta). de revelion mergem la finutii nostri de aici. mancare... redus, ca am facut ravagii de craciun.

aaa, am facut tort mojito a la esme, a ieshit super, dar crema aceea de unt nu este tocmai pe gustul meu. asa ca preferatul ramane cel cu crema de whisky.

ok, va pupicesc si va urez un an nou cu impliniri si bucurii si mai ales multa multa sanatate.

Poze
Poze noi

Mergi la inceput