Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (181)
Raspunsuri - Pagina 15
Victoria_mami spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aelita Gabita inca nu a pus mana pe telecomanda,dar cred ca asta e primul obiect Desiree are acum Victoria de lucru cu atatea cadouri ![]() Lorich cat de frumos e Robert !am vazut si burticaaaaaaa!ce bine arati,mami!si mai ai asa putin si vine Ana Isabela ![]() Luminel,zulufina cretulina ce frumoasa e!! ![]() Mihaser ![]() ![]() Sofia(2ian2007) , Andres(22mai2008), Miguel(16aug2010) |
Ha! Si, claro! Stii ce face acum, cu ce se joaca? Are o oala cu un piiiiiic de apa in ea si rupe spaghete ptr. papusi... deci, nu in oalele ei, in a mea
Mai fetelor, hai sa va zic, sa nu faceti si voi ca mine, ca a zis sora-mea ca a vazut reclama in Ro. I-am luat un set de "ferma de animale cu plastilina, bagi plastilina, scoti animalele, plastilina care nu se usuca, de la Moon Dough
intr-adevar, animalele iasa fff frumos, dar se faramiteaza intr-un hal de imi vine sa
ca pe covor am numai plastilina. E un fel de pudra care se 'lipeste' numai de ea insasi (?), si in rest e doar pudra. Am desfacut-o pe aia galbena, si tot covorul mi-e galben... In schimb am dat 'lovitura' cu un 'easel' din-ala ptr. pictori, unde pun pictorii panza, nu stiu cum ii zice in ro,. Pe o parte e tabla ptr. creta, pe o parte poate desena cu carioci care se sterg sau pot agata hartie. Mai tarziu o sa va pun poze cu prima pictura a Victoriei.
L-am vazut pe Robert
cu Thomas si acu' ma uit la Cris
Esme am luat ptr. Victoria o carticica de la Tag Junior, cu sistem de citit (?), se citeste singura, si ei ii plac tare mult cartile, dar are o tona de carti, asa ca mosu nu a mai adus decat cartea aia si un dvd cu Barney & Mother Goose, pe care Victoria il iubeste (Barney). Era tare mirata ca a stiut Mosu' ca ei ii place Barney si plastilina, ca ea nu i-a cerut Mosului...
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella
22.05.2008 Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Lorich spune:
Luminel ce mare s-a facut Cris!!!! Zulufina scumpaaa!!!
Aelita
Nadia hahahah!!!!!! Been there, done that! prima transa de plastelina..daca nu aveam si in ...
practic 3 cutii de plastilina am aspirat. Acum a venit cu texte (cred ca de la gradi "nu pe jooos; pe masuta!!!" ) Oricum, chiar daca aspir, imi convine ca e o activitate ce-l tine ocupat mai mult timp...
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela
36+
cleo78 spune:
la multi multi ani, cRINA Andreea, sa fii sanatoasa si fericita si implinita!!
si mara s-a jucat cu cadourile 1 ora. acum zac intinse -le imping io cu piciorul de ici colo.
tot de la gradi invatata: mara lipeste plastilina bucatzele bucatzele bucatzele pe coli A4. M-am scos ![]()
voiam sa va intreb: daca stiti de unde sa cumpar chiloti de antrenament pt olita? tre sa ii dau la gradinita, acasa in ultimile 4 zile nu am mai pus pampers decat noaptea, dar la gradi mi-a zis educatoarea ca le e frica sa nu faca pe covor - asa ca i-as da peste chiloteii cu ponei o pereche de din astia impermeabili. am gasit pe site -u asta www.hainuteshop.ro/hainute-2713-chilotei pentru antrenament la olita set de 3 bucati.html" target="_blank">asta dar au stocul terminat pt dimensiunea marei de 14 kile.
ideea ca m-ar bucura mult o economie de 200 roni cat dau lunar pe pempersi...
sa mai dau poze cu mosu de anu asta
Victoria_mami spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lorich Luminel ce mare s-a facut Cris!!!! Zulufina scumpaaa!!! Aelita Nadia hahahah!!!!!! Been there, done that! prima transa de plastelina..daca nu aveam si in ... practic 3 cutii de plastilina am aspirat. Acum a venit cu texte (cred ca de la gradi "nu pe jooos; pe masuta!!!" ) Oricum, chiar daca aspir, imi convine ca e o activitate ce-l tine ocupat mai mult timp...Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 36+![]() |
Of, Lori! Daca stiam... da' de unde sa stiu cum e?! Si Victoria inca e atenta, ea e ca si Patrick de Doloress, e super atenta si clean-freak
Cleo, Doamne, frumoasa mai e Mara
e o scumpete de copil.Ylari am vazut-o pe dansatoarea ta mica, e o scumpa frumoasa foc.
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella
22.05.2008 Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
gabitzam spune:
La multi ani cu mult drag toti puilor Stefan si Stefania, si mamicilor si taticilor!
gabitzam spune:
Si mai avem o sarbatorita azi, mami de Julia, Lilly! Sanatate multa, fericire maxima si mult noroc iti doresc! 

Lorich spune:
Buna!!!
La multi ani Stefanilor si Stefaniilor!! 
La multi ani Lily!!! 
Cleo ce gasca ati avut acolo la Mos, se ved eca a fost frumos tare!
Eu am fost l control, analize, mi-au facut de toate-de toate...s-ar parea ca barza e in zona, colul e deschis, permite indexul, cica nu insemana neaparat ca nasc acu, asa e la a doua nastere, se deschide colul si o mai duci asa; mie mi-a zis clar ca mai stau de la 2 ore la 2 saptamani....nu va zic cum am plecat d eacolo, ca am fost cu busu...mi-a fost frica s anu nasc in autobuz.
Tremura chilotii pe mine, ca toti prietenii de stat cu Robert daca se intampla noaptea (si se intampla mereu npoaptea) acus sunt ba la ski in Austria, ba evelion la Roma, ba munte in Bulgaria...deh..vacante ieftine ca nu-si permit in Romania! Mama a pelcat azi la galati ca azi lucreaza... o sa mergem ca tiganii cu copchilu' la nascut.
Va pup...una peste alta, mi s epare super afara, asa cum ninge, ninge, nine-ncetisor
Pupici!
Si multam fetelor pt comentariile de pe FB
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela
37+
YLARI spune:
Buna fetelor!
Va scriu si eu de la servici ca suntem la mama si de-acolo mai greu cu net-ul, cu casa vraiste mi-e greu sa mai scot si eu laptopul, stickul de net si toate cele!
SARBATORI FERICITE va doresc tuturor, toate cele bune si minunate (inclusiv oameni) sa vi se intample in noul an pe cale de a-ncepe.
Va pup pe toate sunteti toate/toti niste frumoase! v-am vazut repede pe FB dar n-am avut timp sa si comentez... ma scuzati, va rog.
Noi suntem relativ bine, inca cu dureri in gat si nas infundat (dar fara muci) azi cand ajungem acasa o sa incepem si aerosolii ca vad ca nu am facut nimic 5 zile doar cu ser, curatat nas, sinupret si pivalone ... asta e... Imi vine sa imi dau pumni in cap ca am uitat acasa nebulizatorul.
Lori, Doamne ajuta, ma voi gandi la tine
Parca tu intrebai de umidificator? Eu am de la kenwood, e silentios si e cu abur rece. E ok, eu sunt multumita de el, dar in ultimele saptamani nu i-am mai dat drumul ca am auzit ca umiditatea favorizeaza otitele si nah... am zis sa elimin orice sursa de umiditate
Batuta in cap si eu... caci iata si fara el a durut-o pe fata urechea si ne-am mai si chinuit noptile...
Desiree am vazut pozele de pe FB pupici si tie si Victoriei. De asemenea Vianne, tare scumpa Stefana, LA MULTI ANI ei si tuturor sarbatoritilor de azi!
Va multumesc tuturor ptr aprecierile si comentariile frumoase de pe FB, creste inimoiara in mine.
Lily un LA MULTI ANI special si tie!
Felicitari ptr baietel!!! (sper ca am retinut bine si nu incurc borcanele
)
Ieri mi-am vazut si nepoteii, a venit fratele cu familia in vizita la ai mei. Doamne ce au crescut, cum mai trece timpul! Oricum a fost cam aiurea ca nepotica e tare ... nu stiu cum sa zic sa nu sune aiurea... ii lua toate jucariile Evei iar ea venise cu un mini-pian pe care nu i l-a dat deloc si Evei, Doamne si tare a mai suferit scumpa mea... Plus ca tipa la Eva, tot ea ii zicea ca e nesuferita (Evei) se uita foarte-foarte urat la ea, incruntata, cumnata a incercat sa o linisteasca si i-a trantit-o imediat si ei... Jesus... In fine nici nu stiu ce sa zic de ce atitudinea asta, in loc sa se joace impreuna, parca venise special sa o mustre si sa se ia de Eva. Nu-nu, nu exagerez si nici n-o cocolosesc pe Eva, dimpotriva, o incurajez sa interactioneze cu toti copiii dar ieri parca mi-era mie frica de nepoata 
Laurita felicitari ptr Ilinca cea mergareatza!!!
voua!
Fetelor vroiam sa va intreb daca e obligatoriu sa ai voal la nunta? Vrem sa facem curand (ianuarie sau februarie) cununia religioasa si o sa fac doar slujba, si o masa restransa doar cu familia. Nici nu stiu daca o sa imi iau rochie, dar chiar ma intrebam de voal ca n-as vrea sa imi fac coafura , poate doar niste bucle si m-ar incurca voalul rau de tot. Cred ca alt rol nu are inafara ca il pui domnisoarei de onoare la petrecere. Sau nu stiu eu? Va multumesc!
Multumesc si tie cleo ptr sfat, am reusit sa suplimentam lichidele gratie limonadelor. Da, inca am probleme cu Eva nu prea vrea sa bea apa si ma termina treaba asta, mai ales acum la raceala ar prinde tare bine.
Va pup pe toate si din tot sufletul va urez La multi ani si Sarbatori fericite in continuare!
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
cleo78 spune:
ylari, io am facut fara voal, fara rochie de mireasa.
fetelor, Mara a intrat in categoria dalmatieni cu pedigree. Adicalea are varsat de vant.
piggy spune:
Craciun fericit dragele noastre,
Dupa ce v-am admirat frumosii copilandrii mari si mici iesim si noi din barlog un pic.
Inprimul rand le dorim sanatate si multe bucurii tuturor Stefbilor si Stefaniilor! Nastere usoara si bebe sanatos sarbatoritei noastre Lily dar si tutoror gravidutzelor!
Vad ca pe linia de start este Lorich
Nastere usoara, bebe sanatos si recuperare grabnica draga mea!
La noi viata in 4 a fost plina de peripetii... Ilinca micutza aduce virus dupa virus de la gradi si uite asa Mara deja in 4 luni ale dumneaei a luat de 2 ori antibiotic. Daca Ilinca avea ceva muci si tuse si ii trecea cu sinupreti si aerosli, Mara facea pneumonie
Asta-i viata de bb2...Ca urmare din ianuarie o sa stau acasa cu amandoua, nu pot sa mai risc. Si mi se rupe sufletul pt ca Ilincai ii place enorm la gradi, de cand o duc nu a plans odata...dar asta e
In alta ordine (mai vesela) de idei a venit Mosul si la noi (si de atunci bea Ilinca lapte
- citez: M-a prins Mosu asta ca nu beau lapte..parca vad ca nu imi mai aduce nimic data viitoare
)Pun niste poze cu fetele cucuietele
pupici ma duc sa fac ordine prin casa pana nu se trezeste ceata

Sofia(2ian2007) ,
Andres(22mai2008),
Miguel(16aug2010)