Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (181)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Vaaaai, Gabitza, ce mai copilasi frumosi am vazut cu cadouri de la Mos. Eu tre sa incarc camera si va pun si eu poze, ca era sa raman fara baterie . Ieri a venit o prietena cu sotul ei cu cadouri ptr. Victoria: 3 papusi (ca avea 'doar' vreo 8 ), un carucior ptr. papusi si un set de machiaj... sa va spun ca de ieri se tot machiaza?
Aseara am lasat biscuiti ptr. Mosul, Victoria a pus 3 pe o farfurioara si apoi a papat ea unul, ca 2 sunt destui ptr. Santa :) si ce credeti??? I-a papat Mosul pana dimineata! Azi noapte s-a trezit si mi-a vomitat tot patul si la micul dejun mi-a cerut... slanina cu paine si mustar exact ce-i trebuia dupa o tura de vomitat la 2 dimineata, dar asta cere asta mananca, ca nu am ce face, nu vrea altceva. A fost super incantata de cadouri, nici nu stia cu care sa se joace prima data, le desfacea pe jumate si apoi lua altul :) in afara de setul de oje si inele (5 oje, 5 inele cu Dora) pe care le-a vrut imediat, sa-si faca unghiile. Bucataria oe care o toooot cere de o luna, s-a jucat cu ea vreo 3 minute si gata, nici nu se mai uita la ea si bineinteles jucaria cu care vrea sa se joace nu am bateriile necesare. Asa ca tre sa astepte pana pe la 5 cand vine Daddy de la lucru (lucreaza de pe la amiaza pana pe la 4) si apoi merge la soarca-mea la spital... are pneumonie iar! No, cred ca am scris destul, acum va las, ma duc sa curat sufrageria, ca am cutii si hartie de impachetat pe jos. Va pup! Si sper din suflet ca si copilasii vostri sunt incantati de cadourile de la Mos.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salutare!

Am intrat si eu dupa cinci secole sa va urez numai bine, sanatate, bucurie si pace in suflet!

Desiree multa sanatate pentru Vicky si voua multa putere sa mergeti mai departe!

Cleo te pup inca o data si iti multumesc de telefon!

Mi-e dor de voi...sper ca 2011 sa-mi aduca si mie mai multa activitate forumistica :)

Va pup!

Mergi la inceput

Ia te uita, lume noua. Mihaela, te pupam.
Acum incarc poze, ca doarme Victoria. Va pun linkul imediat.
Trebuie sa mai pun pozele cu nasii si cadourile de la ei... ori mai tarziu ori maine. Pana atunci, vizionare placuta:

http://picasaweb.google.com/nadia.boga/Craciun2010#5554697845624344690

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Craciun Frumos si luminat tuturor! Sa va fiti iubite, linistite, sanatoase si norocoase si sa revarsati asupra celor dragi numai ganduri bune!

Noi n-am reusit poza ca cadourile sub brad ca astea au venti in timpul cinei din ajun intre felul prinfcipal si desert...si de cum au aparut au tabarat copii si cei mari si cei mici pe ele.

Desiree si Lorelei bucatarie si o multime de Dora, nu, nu de machiat ca ea inca nu pare sa aiba dorinta asta, insa puzzle, carte, stampile, papusa...Dora, Dora...Dora , Dora... Dar ne-a facut intr-una cafele si prajituri din bucataria ei...ne facem cat casa daca continuam asa .

Esme

Esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

GABItA super pozele cu baietii la codouri,ce fericiti erau !

DESIREE ,pup iubirica mica,frumusetea cu ochi mari ma bucur ca Mosul a facut-o fericita

va pun si eu ceva POZE

Mergi la inceput

Vale te pup si ii pup pe puii mici si frumosi. Sofia e asa de frumoasa si baietii, dar, na, ei sunt baieti, Sofia e Sofia

Am zis acu' cateva zile ca nu imi aminteam ce am mai luat ptr. Victoria, o sa incerc sa explic 2 jocuri ce i-am luat, super-educative: unul cu un board cu niste poze (printese, vrajitoare, caractere din filme si desene animate: Pluto, Mickey, Minnie, etc) si carduri cu aceleasi poze si trebuie sa le potriveasca pozele. Asta ii ajuta sa fie atenti (ma gandesc eu). Un joc cu niste bile intr-o cutie si sar bilele si trebuie sa le potrivesti pe culoare (adica, daca joci cu roz si iti vine bila galbena, tre sa o dai jos).
Restul va mai scriu maine, ii dau medicamentele si mergem la culcare.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Nadia, ce poze frumoase, ce de cadouri si ce fericita e Victoria! Geaca aceea roz e foarte frumoasa.

Aelita, ochiosii tai cresc ca din apa, mai ales Miguel, la el se vede cel mai bine. Deja e fascinat de telecomanda?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Sper ca ati avut o zi minunata ieri si va doresc Sarbatori fericite in continuare!

Am vazut pozici cu copilasi superbi, Victoria, Raducu cu fratiorul Andrei, minunata familie Miguel, Andres si Sofia cu mami superbe...asta e perioada lor, a scumpilor copilasi!

Am pus cateva cu descoperirea cadourilor descoperirea cadourilor de Mos Craciun

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

La multi ani, dragele mele!

Sper ca ati avut un Craciun asa cum vi l-ati dorit! Va urez Sarbatori Fericite in continuare, multa sanatate (in special Victoriei) si tot binele din lume!

Va cer scuze ca nu am apucat sa va urez toate astea inainte de "seara magica", dar am fost ocupata cu inevitabilele pregatiri(sarmale, piftie, prajituri, etc.), ieri am fost si in vizita, asa ca...

Am vazut absolut toate pozele de "Mos" cu "pufii" lui Gabitzam, cu printesa Victoria, cu "cozonacul pufos" de Lori, cu minunile Aelitei (sper ca n-am uitat pe cineva )

A trecut si pe la noi Mosul, dovada aici (tot va promisesem ca o sa pun poze cu Cris, sa o vedeti cum mai arata acum):
http://family.webshots.com/myphotos?action=refreshPhotos&albumID=579356220&security=ZpsuvX

Dani, sper ca e bine acum Vladuc si Andra nu l-a urmat...Ai facut bine ca i-ai dat antibioticul, si sper ca s-a potrivit cu antibiograma la exudat.
Si Cristi abia ce a terminat a doua tura de antibiotic ieri (K;abax de data asta, dupa Augmentinul de acum trei saptamani) pentru ca iarasi a facut puroi in gat...i-am facut exudat faringian si nazal si i-a iesit streptococ de grup A, sensibil la claritromicina...ea nu facea febra dar o durea in gat si tusea urat.

Doloress, bine ca ai trecut cu bine de pragul psihologic de 32 de ssaptamani...stai cumintica si totul o sa fie bine, sunt sigura...imi imaginez ca va e greu si tie si lui Patrick, dar cand o sa-l vedeti pe bb Kevin, o sa se uite totul...

Numai bine tuturor si sper sa mai pot sa mai scriu...

Pupici!

Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Gabita inca nu a pus mana pe telecomanda,dar cred ca asta e primul obiect

Desiree are acum Victoria de lucru cu atatea cadouri

Lorich cat de frumos e Robert !am vazut si burticaaaaaaa!ce bine arati,mami!si mai ai asa putin si vine Ana Isabela

Luminel,zulufina cretulina ce frumoasa e!!

Mihaser

Mergi la inceput