Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (181)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Fetele mele dragi va doresc un Craciun plin de bucurie, iar gravidutelor le doresc nastere usoara, sa dea Domnul sa aveti parte de bebei sanatosi si cuminti!!!
Doloresss ai grija de tine si bebe Kevin, Lorich, Simonacip,si celelate gravidute numai bine va dorim!
Noi am plecat la munte, e super , B.G e mega incantat de costumul de ski si ghetute.
Cleo pupici speciali tie si Marei!!!!
Craciun cu bine!!!

Mami de Bogdanici Pogonici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrinaAndreea spune:

CRACIUN FERICIT!
Sarbatori fericite, mult sanatate, fericire si tot ce va doriti, alaturi de cei dragi!

Sa dea Dumnezeu ca anul care vine sa fie mult mai bun, mai linistit, plin de iubire si intelegere!

Va pupam cu mult dragi pe toate si pe toti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

CRACIUN Fericit !!!!!!!!!!!!

s-a dus planul cu crestinul imbracat de Mos,ca nu avem costumatie,a uitat tati sa ia aseara din Carrefour,pana la 22 a stat la cumparaturi,dupa munca,azi e la munca ,eu nu am timp de nimic,doar o mancare normala,Sofia e cu febra,Miguel e marait si nu ma scapa din priviri azi...acum sunt cu toti 3 aici,sa nu credeti ca mi-au dat pauza.
daca ma lasa sa dau cu aspiratorul,ii pup!!

Apropos de pupat,mi-am adus aminte,ca Andres ieri mi-a mazgalit a mia oara canapelele,de data asta a prins un ruj.si adesirat un pachet de servetele umede,si cand il certam eu,el cu ochii aiaaaaaa,imi ia repede mainile si mi le pupa.
sau v-am zis?
cand il cert asa face,imi pupa mainile
sau cand cere nepermise,gen ciocolata sau altele inainte de masa,pupa mainile si cere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Dani,o sa pun ceva poze pe picasa,si revin,sa ma slabeasca un pic Miguel din priviri,ca azi ma iubeste nespus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

in 10min plecam, sa costumam pe tati ca Mosh

vreau sa va multumesc de urari, sa vi le intorc inzecit, la fiecare.

Si o urare speciala, o trimit dincolo de ocean, la mamicile noastre greu incercate: Doloress si Desiree: va doresc ca moshul sa va aduca multa sanatate, si vesti mai bune decat pana acum. Pt noi ( mamicile de mladite) dar mai ales pt cuplul cleo & titularul de contract- va admiram, va iubim mult pt ca ne-ati deschis ochii sa vedem care probleme sunt reale; si ne-ati invatzat sa ne iubim mai mult, si sa ne-o aratam de cate ori avem ocazia, si sa apreciem fiecare zi, fiecare clipa impreuna!!

edit: revenim fericiti si incantati - mara a cantat lui moshu

Bancuri:

Caut locuinta. Sa fie suficient de mare, ca sotia mea sa nu se mute la maica-sa si suficient de mica ca soacra sa nu se mute la noi.

Culmea puterii de convingere: sotul sa-si convinga sotia ca toate blanurile ingrasa.

Doua blocuri de locuit amplasate vizavi,vecinii de la etajul 5 au iesit la o tigara la balcon,unul din ei il sun#259; pe cel#259;lat #351;i ii zice,,Vecine cand e ziua ta de nastere? 12 februarie,De ce? Vreau s#259;-#355;i cump#259;r ni#351;te jaluzele pentru geamuri...m-am s#259;turat deja sa v#259;d cum faci dragos te cu nevast#259;-ta.Cel#259;lalt īntreab#259; :dar ziua ta cand e? 12 ianuarie ,zice el...De ce? Vreau s#259;-#355;i fac cadou o lunet#259; s#259; vezi mai bine a cui e so#355;ia...............,a mea sau a ta...................

- Alo, buna ziua, Casa Poporului?
- Da.
- Cu poporul, va rog!

Un tip tanar se duce la un supermarket sa se angajeze. Managerul il intreaba:
"Ai ceva experienta in vanzari?"
Tanarul raspunde:
"Da, am fost comis voiajor."
Managerul, placandu-i tanarul, ii spune:
"Bine, esti angajat! Incepi de maine iar la sfarsitul programului am sa vin sa vad cum te-ai descurcat in prima zi."
A doua zi se prezinta omul la treaba, isi vede de ale lui, iar la sfarsitul programului vine managerul si il intreaba:
"Ei, cate vanzari ai facut astazi?"
"Una." Raspunde tanarul.
Managerul:
"Cum una? Media de vanzari pe angajat la noi este de 20-30 pe zi! De cat ai vandut?"
Tanarul: "De 101.237,64 dolari."
Managerul: "101.237,64 dolari? !?!? Da| ce i-ai vandut?"
"Mai intai i-am vandut un carlig mic de pescuit. Dupa aia i-am vandut unul de dimensiune medie. Dupa aia i-am vandut o lanseta. Pe urma l-am intrebat unde merge sa pescuiasca si mi-a spus ca pe coasta, asa ca i-am spus ca-i trebuie o barca, asa ca am fost la raionul de specialitate si i-am vandut salupa aia cu doua motoare. Pentru ca mi-a zis ca Honda e prea mica ca sa remorcheze salupa, l-am dus la raionul auto si i-am vandut un Jeep Grand Cherokee."
Manageru|, stupefiat:
"Cum, a intrat un tip sa cumpere un carlig mic de pescuit si tu i-ai vandut o salupa si un 4X4? !?!?!"
Tanarul raspunde: "A, nu... Tipul a intrat sa cumpere un pachet de tampoane pentru nevasta-sa, iar eu i-am spus ca, daca tot urmeaza un weekend nenorocit, ar fi mai bine sa se duca la pescuit.

Culmea imaginatie:sa fii la lucru si sa-ti imaginezi ca dormi si sa visezi ca esti la lucru.

Culmea matematicii: sa stai de unul singur si sa te simti in plus.

Profesorul la ora de fizica intreaba elevii:
- Cine imi poate spune ce este vidul?
La care Bula ii raspunde:
- Dom` profesor, am in cap dar nu va pot spune...

O blonda oprita de politia rutiera:
-Scuzati -ma dar din pacate nu va pot da permisul pentru ca este cadoul meu preferat!!

Un medic isi aduce studentii in vizita la un ospiciu. Se opresc la un salon unde era un barbat cu privirile ratacite.
- Vedeti, acest barbat si-a pierdut mintile fiindca femeia cu care trebuia sa se casatoreasca l-a refuzat.
- In urmatoarea rezerva il vom vizita pe cel care a luat-o...

Trei studenti inaintea unui examen, unul foarte bine pregatit, unul cu un nivel mediu de cunostinte si unul ultra slab, se inteleg asupra ordinii de intrare.
Cel mediu, intra primul. La iesirea din examen, ceilalti il intreaba:
- Cum a fost?
- Ca o discutie normala de la profesor la student!
Intra cel supertare. La iesire, aceeasi intrebare, raspunsul:
- Ca o discutie de la profesor la profesor!
Cand in sfarsit intra si cel `tamaie`, sta inauntru o ora. Cand iese, ceilalti il intreaba:
- Cum a fost daca ai stat atata?
- Ca o discutie de la preot la preot!
- Cum asa?
- Pai el intreba... eu imi faceam cruce. Eu raspundeam, el isi facea cruce.........

- Domnule doctor, sotia imi spune ca sunt nebun.
- De ce?
- Deoarece de fiecare data cand beau cafea mananc ceasca!
- Cummm?!! Mananci ceasca cu totul??
- Nu, toarta o las!
- Chiar ca esti nebun! Toarta e cea mai buna!

Directorul tuna si fulgera in birou.
- Asa nu se mai poate ! Firma asta parca e o casa de nebuni!
- Ba nu,domnule! raspunde cineva. E mult mai rau !
- Cum adica e mai rau ? urla directorul.
- Pai,da,ca intr-o casa de nebuni, macar directorul e sanatos!

-Eu copiez, tu copiezi, el copiaza. Ce timp este Bulisor?
-Timpul tezelor domnu` profesor!

Un ardelean vede īntr-o vitrin#259; lucrarea lui Nicoale Ceau#351;escu, intitulat#259; "The future of Romania ", #351;i zice īncet:
- Iat#259; o carte de actualitate!
- Cum a#351;a? se mir#259; un trec#259;tor.
- P#259;i, nu #351;tii s#259; cite#351;ti? "Te futur#259;, of, Romānie!".

O baba viseaza intr-o noapte ca Dumnezeu vorbeste cu ea si ii promite ca o sa mai traiasca 35 de ani, pentru ca a fost credincioasa.
A doua zi - baba la o clinica de chirurgie estetica cere: lifting, liposuction, silicoane, vopsea blonda, etc...
Ce mai, dupa doua zile cu banii de inmormantare era ca Pamela Anderson!
Iese din clinica si o calca un autobuz.
La poarta Raiului intreaba: - Doamne, daca mi-ai mai promis 35 de ani, de ce m-ai omorat? -
Nu te-am mai recunoscut!

Un tip cu o tipa, dupa o intalnire de succes, merg impreuna pe aleea casei lui.
La un moment dat, tipul o intreaba:
- Vrei sa mergi pe la mine sa bem o cafea?
Pai, hai sa-ti zic ce-am constatat:
- Imi dau seama de fiecare barbat cum este in pat, dupa cum baga cheia in broasca ...
Adica daca o bagi repede, smucit, inseamna ca esti animalic si nu-mi place chestia asta!
- In schimb, daca bajbai si nu nimeresti yala, inseamna ca nu esti experimentat si iara nu imi place ...
- Domnisoara, nu stiu cum fac ceilalti, dar eu inainte de a incerca cheia, ling broasca !

Un batrin merge la un vrajitor sa-l intrebe daca poate sa-l scape de un blestem care-l urmareste de 40 de ani. Vrajitorul ii spune:
- Poate, dar trebuie sa-mi spui exact cuvintele care au fost rostite asupra ta.
Batranul spuse fara ezitare:
- Acum va declar sot si sotie!

Replici inteligente :
Intrebarea daca un computer gandeste este ca si intrebarea daca un submarin inoata.
-- Edsgar Dijkstra

"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an."
-- Ashleigh Brilliant.

"Traim intr-o era in care pizza ajunge la noi acasa mai repede decat politia."
-- Jeff Marder.

Un intelectual e cineva care a gasit ceva mai interesant decat sexul."
-- Edgar Wallace.

"Intr-o tara subdezvoltata sa nu beti apa. Intr-o tara superdezvoltata sa nu respirati aerul."
-- Jonathan Raban.

"Noua Zeelanda este o tara cu trei sute de milioane de oi, iar trei milioane din ele se considera oameni"
-- Barry Humphries.

"Singurele cuvinte in engleza pe care le-am vazut in Japonia: SONY si MITSUBISHI."
-- Bill Gullickson.

"Homosexualitatea in Rusia e o crima si pedeapsa inseamna sapte ani de puscarie, inchis alaturi de alti barbati. Lista de asteptare se intinde pe trei ani."
-- Yakov Smirnoff.

"Nu vreau lingai in jurul meu. Vreau ca toti sa-mi spuna adevarul-chiar daca asta i-ar costa slujba."
-- Samuel Goldwyn.

"Doctorul mi-a dat sase luni de trait, dar cand n-am putut plati factura mi-a mai dat sase."
-- Walter Matthau.

"In fiecare dimineata ma uit in Forbes la cei mai bogati oameni ai Americii. Daca nu sunt acolo, plec la munca."
-- Robert Orben.

"O parte din cei 10 millioane $ le-am cheltuit la jocuri de noroc, o parte pe femei. Restul i-am tocat aiurea."
-- George Raft.

Nu-i suficient sa faci tot ce-i mai bun. Intai trebuie sa stii ce sa faci, APOI sa faci ce-i mai bun.
-- W. Edwards Deming

Succesul inseamna sa mergi din esec in esec fara sa-ti pierzi din entuziasm.
-- Winston Churchill

Nu lua viata in serios. Nu o sa iesi din ea viu.
-- Elbert Hubbard

Singurul mod de a va face calculatoarele sa mearga mai repede este sa le aruncati pe fereastra.
-- Robert Paul

Sa nu faci nimic e tare greu. Nu stii cand ai terminat.
-- Leslie Nielsen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Dragele mele scumpe,

Va doresc un Craciun fericit, cu multa iubire, cu sanatate, cu bucurii, cu daruri multe , cu stare de spirit excelenta, cu tot ceea ce va mai doriti!!!

Va pup cu mult drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vianne spune:

Craciun Fericit sa aveti fete dragi, cu bucurie, dragoste, intelegere, sanatate si liniste alaturi de toti ce dragi voua!

Va imbratisez cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

CRACIUN FERICIT tuturor, liniste si bucurie :)

Un gand in plus pentru fetele curajoase de Canada, sa aveti parte de multa multa sanatate

Pupici cu tona fetelor de Be si Olanda, dragele mele prietene :) Mi-e deja dor de voi, de-aqbia astept sa va revad.

Noi am reusit sa ajungem in Ro, avem casa plina de bunici si frati, cadouri si bucate iar inimile ... pline de fericire, este minunat

Simona cu Robert

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Mai, ati fost cumintei cu totii? A venit Mosul cel bun cu daruri?
Ai mei l-au cam pacalit pe Mos, ca nu-s ei prea cuminti, dar Mosul tot a venit :lol:
Ia vedeti copilasi minunandu-se de daruri: http://www.dropshots.com/gabitzam5#date/2010-12-24/22:43:20

Pe urma am fost la mama, am mancat acolo sarmale si carnati, am luat o tura si pentru acasa.

Vreau sa-i vad si pe piticii vostrii, cum a fost cu Mosul si darurile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

CRACIUN FERICIT TUTUROR! SA VA FIE CASA SI SUFLETELE PLINE DFE BUCURIE SI DE FERICIRE. Sunt convinsa ca doar vazand fetele pline de surpriza si bucurie ale copilasilor va umple inimile de fericire, asa cum inima mea s-a umplut de fericire vazand-o pe Victoria cu ditai zambetul pe fata deschizand cadourile. Va pup pe toate si sa dea Dumnezeu ca 2011 sa fie un an mai bun decat 2010.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput